Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

QUOTE(Turkcena @ 2008 07 03, 13:51)
o kokia duškių kaina?  smile.gif

250 ml kainavo 39,2 Lt su nuolaida
Atsakyti
Sian uzejau,noriu savaiminio veidui,tai konsultante sake kad jis tamsokas,ipile man biski i bonkute isbandyt namuose,dar dave Slamuciu meginuku keleta,labai malonios konsultantes Gedo pr. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 07 03, 17:52)
Sian uzejau,noriu savaiminio veidui,tai konsultante sake kad jis tamsokas,ipile man biski i bonkute isbandyt namuose,dar dave Slamuciu meginuku keleta,labai malonios konsultantes Gedo pr. thumbup.gif

tai nesupratau truputi del savaiminiu.. negi kunui savaiminis sviesus (sakei, kad tau nebuvo spalvos), o veidui tamsus? biggrin.gif na parasyk kai pabandysi.. idomu pasidare..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 07 03, 18:41)
(sakei, kad tau nebuvo spalvos), o veidui tamsus?  biggrin.gif  na parasyk kai pabandysi.. idomu pasidare..

Yra spalva,bet labai sviesi,labai naturali smile.gif Isbandysiu veidui,jei patiks,tai nupirksiu veidui ir dar viena bonke kunui. (nors mazai spalvos,man patinka tekstura)
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 07 03, 19:04)
Yra spalva,bet labai sviesi,labai naturali smile.gif Isbandysiu veidui,jei patiks,tai nupirksiu veidui ir dar viena bonke kunui.  (nors mazai spalvos,man patinka tekstura)

aaa aisku 4u.gif reiks kada nors ir man isbandyt L'Occitane savaimini.. jei spalva sviesi, tai man kaip tik biggrin.gif as galvojau, kad visiskai nesimato spalva, kai praeita kart paskaiciau tavo atsiliepimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 07 03, 19:29)

Negrazi spalva veidui isejo,tikrai tamsoka ir i oranzine labiau nei auksine smile.gif Mano veidas ideges nuo saules tikrai toks nebuna.Einu koki kauke uzmakaliosiu ir pagalvosiu ka pirkt smile.gif
Atsakyti
ka tik isbandziau duso zele apelsinu kvapo ! nu nereali ! ir kvapas ir konsistensija . seniau naudojau TBS duskes bet net ner ka lygint
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 07 04, 17:34)
ka tik isbandziau duso zele apelsinu kvapo ! nu nereali ! ir kvapas ir konsistensija . seniau naudojau TBS duskes bet net ner ka lygint

Be abejo! Bet... duskes is L'erbolario man dar labiau patinka uz L'occitane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 07 04, 18:12)
Be abejo! Bet... duskes is L'erbolario man dar labiau patinka uz L'occitane smile.gif

o kur prekiaujama jomis?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 07 04, 17:27)
o kur prekiaujama jomis?

Didesnėse vaistinėse
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 07 04, 18:27)
o kur prekiaujama jomis?

Vilniuje labai faina firmine parduotuve ir maciau Eurovaistinej ir Hyper Rimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 07 04, 17:34)

o kvapas issilaiko po duso ant kuno ar ne? smile.gif
Atsakyti