Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

QUOTE(Olivia* @ 2008 06 28, 14:01)
Nu tu duodi! Kauke uz simta lituku ant grindu!! Sokas! Kaip ispudis nuo kaukytes?

net nezinau g.gif issidziovinau po jos naturaliai tai atrodo kad nieko nedeta bet pas mane naturaliai isdziuve plaukai visad nefaini...reiks pabandyt su fenu kita kart
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 06 28, 09:55)
Maziuka pirkai? Eh... Mano mylimiausia cacka is L'occitane smile.gifsmile.gif

pakolkas mažiuką, nes didelį neleido širdis pirkti- labai jau brangu smile.gif žinoma, mažiukas dar brangiau išeina, bet jei nepatiks, tai bent jau tiek būsiu išleidusi ax.gif
QUOTE(ragane @ 2008 06 28, 11:43)
Isduok paslapti kas tai per sampunai  4u.gif
tokie daniškos gamybos- Matas 4u.gif pirkau išparduotuvėj- man superiniai....labai lietuviškas su alaus mielėmis man tinka ir dabar visai neblogas Fructis žalioj binkoj...turėjau kadus profesionalios - irgi labai geri mirksiukas.gif
L`occitane sakyčiau vidutiniški, o jei išanalizavus ir kainą- tikrai nebepirkčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 06 28, 16:29)
bet pas mane naturaliai isdziuve plaukai visad nefaini...reiks pabandyt su fenu kita kart

Kokie galiukai? Gal labai issausejo ir gadina visa ivaizdi? biggrin.gif Man taip daznai buna nes mano plaukai labai sausi...
Atsakyti
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 06 28, 20:07)
pakolkas mažiuką, nes didelį neleido širdis pirkti- labai jau brangu smile.gif žinoma, mažiukas dar brangiau išeina, bet jei nepatiks, tai bent jau tiek būsiu išleidusi ax.gif
tokie daniškos gamybos- Matas 4u.gif pirkau išparduotuvėj- man superiniai....labai lietuviškas su alaus mielėmis man tinka ir dabar visai neblogas Fructis žalioj binkoj...turėjau kadus profesionalios - irgi labai geri mirksiukas.gif
L`occitane sakyčiau vidutiniški, o jei išanalizavus ir kainą- tikrai nebepirkčiau rolleyes.gif

o kur LT yra Matas firmos gaminiu ? as danijoj perku,niekur Matas LT nemaciau.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 06 28, 20:44)
Kokie galiukai? Gal labai issausejo ir gadina visa ivaizdi? biggrin.gif Man taip daznai buna nes mano plaukai labai sausi...

galiukai kaip ir normalus g.gif net su verbenu balzamu atrodo gerai nors jis spirtas riebiems plaukams , bet siaip i vakara kazkaip plaukai susigulejo ir visai jau nieko vaizdas
Atsakyti
QUOTE(catherina @ 2008 06 28, 20:44)
o kur LT yra Matas firmos gaminiu ? as danijoj perku,niekur Matas LT nemaciau.

tai tas ir yra, kad LT jų nėra 4u.gif
pirkau SM išparduotuvėj mirksiukas.gif
Atsakyti
vel netycia nuejau i C&D....rezultate-sampunas ploniems plaukams , zalios arbatos kvapo zvake , kazkoks liekninantis gelis su vynuogem ir apelsinine duso zele
Atsakyti
O as ry einu salona tvarkyt seveliura,galiukai tragiskai atrodo smile.gif
Papildyta:
O as isbandziau roziu vandienuka,visai gerulis ir nelipnus,man jis daugiau i purskiama losjona panasus,kaip vasarai gerai tinka,o maza buteliuka patogu su savimi pasiimt.
Atsakyti
Šiandien neatsilaikiau prieš nuolaidas doh.gif Pričiupau kasdienį verbenų šampūną ir dvi duškes - apelsinų bei vyšnių žiedų. Seniai apie šitas priemones sukau ratus.
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2008 06 28, 15:05)
Turėjau ir aš rožių vandenį, man irgi nepatiko schmoll.gif

kaip gerai,kad paraset atsiliepimu,nes jau norejau pirkti. schmoll.gif
Atsakyti
Kaip nuolaidos baigesi 8 diena,vaziuosiu nupirksiu sau kauke su eteriniais ir dar ka nors kad butu -20% nuolaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 07 01, 13:24)
Šiandien neatsilaikiau prieš nuolaidas  doh.gif Pričiupau kasdienį verbenų šampūną ir dvi duškes - apelsinų bei vyšnių žiedų. Seniai apie šitas priemones sukau ratus.

o kokia duškių kaina? smile.gif
Atsakyti