Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

ir kaip tas roziu vanduo?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 06 27, 15:37)

Dar neisbandziau smile.gif bet turetu but geras vasarinis dalykelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 06 27, 15:25)
Maciau tepamus kvepaliukus,Lelijos gal,tai kad 14 ar 12 lt kaina,visai fainas kvapelis  smile.gif

biggrin.gif
viskas, aš jau baigiau siaubti L`occitane doh.gif ir taip puse algos palikau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
šiandien nusipirkau žalios arbatos tepamus kvepaliukus ir vynuogių gelį kūnui...tepsiu celiulitines vietas ax.gif
Atsakyti
nupirkau savo MB siandien maziuka krema po skutimosi, dedam viltis kad sis kremas bus jau tas kur idealiai nuramina oda po skutimosi ax.gif

o as gavau megineli migdolu - obuoliu aliejaus veidui praust... isbandziau jau... nepatiko, blyn gerai kad nenusipirkau visos bonkos... Kvapas papuvusiu obuoliu, nei putoja nei ka kaip turetu buti pgl aprasyma, ir mano riebia oda po to sutrauke blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 27 birželio 2008 - 21:03
QUOTE(bonza @ 2008 06 27, 22:02)
o as gavau megineli migdolu - obuoliu aliejaus veidui praust... isbandziau jau... nepatiko, blyn gerai kad nenusipirkau visos bonkos... Kvapas papuvusiu obuoliu, nei putoja nei ka kaip turetu buti pgl aprasyma, ir mano riebia oda po to sutrauke  blink.gif

Ir neputos, nes tai yra aliejus. Jis skirtas normaliai odai, prieš pirmasias raukšles.
Atsakyti
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 06 27, 19:29)
biggrin.gif
ir vynuogių gelį kūnui...tepsiu celiulitines vietas ax.gif

Maziuka pirkai? Eh... Mano mylimiausia cacka is L'occitane smile.gifsmile.gif
Papildyta:
nupirkau savo MB siandien maziuka krema po skutimosi, dedam viltis kad sis kremas bus jau tas kur idealiai nuramina oda po skutimosi  ax.gif

o as gavau megineli migdolu - obuoliu aliejaus veidui praust... isbandziau jau... nepatiko, blyn gerai kad nenusipirkau visos bonkos... Kvapas papuvusiu obuoliu, nei putoja nei ka kaip turetu buti pgl aprasyma, ir mano riebia oda po to sutrauke  blink.gif

Idealus kremas po skutimosi smile.gif rezultatas tikrai geras! Nebuna tokiu spuogiuku baltu-raudonu,as pirkau savo MB bet jam sausino oda,pas ji kaip leliuko odyte svelni biggrin.gif biggrin.gif O aliejukas praust veiduka man irgi nepatiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 28 birželio 2008 - 09:01
QUOTE(Rasytee @ 2008 06 27, 12:37)

Man nelabai ax.gif Nuo jo lieka kažkoks lipnumas. Daug geriau Vichy ar Uriage purškiamas vanduo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 06 24, 18:14)
Verbenu nebandziau smile.gif bandziau su Eteriniais,Alyvuogiu ir su Taukmedziu sviestu smile.gif

As niekaip neapsisprendziu koki pl. sampuna pirkti, pas mane galvos oda jautri, plaukai prie saknu linke riebaluotis, o galiukai sausi unsure.gif , nera tokio sampuno, kad butu 3in1, ar ne biggrin.gif

QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 06 25, 19:01)
levandų šampūnas ir balzamas- visai neblogai plaukai atrodo, bet nieko ypatingo rolleyes.gif esu radusi ir už mažesnę kainą daug geresnių ax.gif

Isduok paslapti kas tai per sampunai 4u.gif

o as gavau megineli migdolu - obuoliu aliejaus veidui praust...

Turiu situ tonika, tai labai fainas, nesausina odos ir poros sumazejo zymiai, naudoju tik vakarais

QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 06 28, 10:05)
Man nelabai  ax.gif  Nuo jo lieka kažkoks lipnumas. Daug geriau Vichy ar Uriage purškiamas vanduo  4u.gif

man irgi pasirode toks vidutinis rolleyes.gif
Atsakyti
sedziu uzsitepus naujaja kauke bet ot mano nerangumas , bandydama atidaryt ismeciau ant zemes tai 1/3 kaukes istrisko ant zemes , nu ka sutepiau as ja ant plauku tai mano dvimeciui tas procesas pasirode labai juokingas ir ta induka dar karta meswtelejo ant grindu....kaukes liko puse...jau kaip gaila....
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 06 28, 11:59)
sedziu uzsitepus naujaja kauke bet ot mano nerangumas , bandydama atidaryt ismeciau ant zemes tai 1/3 kaukes istrisko ant zemes , nu ka sutepiau as ja ant plauku tai mano dvimeciui tas procesas pasirode labai juokingas ir ta induka dar karta meswtelejo ant grindu....kaukes liko puse...jau kaip gaila....

Nu tu duodi! Kauke uz simta lituku ant grindu!! Sokas! Kaip ispudis nuo kaukytes?
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 06 28, 10:05)
Man nelabai  ax.gif  Nuo jo lieka kažkoks lipnumas. Daug geriau Vichy ar Uriage purškiamas vanduo  4u.gif

Turėjau ir aš rožių vandenį, man irgi nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ragane @ 2008 06 28, 11:43)
oda jautri, plaukai prie saknu linke riebaluotis, o galiukai sausi  unsure.gif , nera tokio sampuno, kad butu 3in1, ar ne  biggrin.gif

Galiukus nukirpt k ciortu,o sampuna pradziai siulyciau koki neutraliasni,Verbenu ar Alyvuogiu.. Su eteriniais tau gali but per intensivus smile.gif
Atsakyti