ir kaip tas roziu vanduo?
QUOTE(Rasytee @ 2008 06 27, 15:37)
Dar neisbandziau bet turetu but geras vasarinis dalykelis
QUOTE(Olivia* @ 2008 06 27, 15:25)
Maciau tepamus kvepaliukus,Lelijos gal,tai kad 14 ar 12 lt kaina,visai fainas kvapelis
viskas, aš jau baigiau siaubti L`occitane ir taip puse algos palikau
šiandien nusipirkau žalios arbatos tepamus kvepaliukus ir vynuogių gelį kūnui...tepsiu celiulitines vietas
nupirkau savo MB siandien maziuka krema po skutimosi, dedam viltis kad sis kremas bus jau tas kur idealiai nuramina oda po skutimosi
o as gavau megineli migdolu - obuoliu aliejaus veidui praust... isbandziau jau... nepatiko, blyn gerai kad nenusipirkau visos bonkos... Kvapas papuvusiu obuoliu, nei putoja nei ka kaip turetu buti pgl aprasyma, ir mano riebia oda po to sutrauke
o as gavau megineli migdolu - obuoliu aliejaus veidui praust... isbandziau jau... nepatiko, blyn gerai kad nenusipirkau visos bonkos... Kvapas papuvusiu obuoliu, nei putoja nei ka kaip turetu buti pgl aprasyma, ir mano riebia oda po to sutrauke
QUOTE(bonza @ 2008 06 27, 22:02)
Ir neputos, nes tai yra aliejus. Jis skirtas normaliai odai, prieš pirmasias raukšles.
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 06 27, 19:29)
Maziuka pirkai? Eh... Mano mylimiausia cacka is L'occitane
Papildyta:
nupirkau savo MB siandien maziuka krema po skutimosi, dedam viltis kad sis kremas bus jau tas kur idealiai nuramina oda po skutimosi
Idealus kremas po skutimosi rezultatas tikrai geras! Nebuna tokiu spuogiuku baltu-raudonu,as pirkau savo MB bet jam sausino oda,pas ji kaip leliuko odyte svelni O aliejukas praust veiduka man irgi nepatiko.
QUOTE(Rasytee @ 2008 06 27, 12:37)
Man nelabai Nuo jo lieka kažkoks lipnumas. Daug geriau Vichy ar Uriage purškiamas vanduo
QUOTE(Olivia* @ 2008 06 24, 18:14)
Verbenu nebandziau bandziau su Eteriniais,Alyvuogiu ir su Taukmedziu sviestu
As niekaip neapsisprendziu koki pl. sampuna pirkti, pas mane galvos oda jautri, plaukai prie saknu linke riebaluotis, o galiukai sausi , nera tokio sampuno, kad butu 3in1, ar ne
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 06 25, 19:01)
levandų šampūnas ir balzamas- visai neblogai plaukai atrodo, bet nieko ypatingo esu radusi ir už mažesnę kainą daug geresnių
Isduok paslapti kas tai per sampunai
o as gavau megineli migdolu - obuoliu aliejaus veidui praust...
Turiu situ tonika, tai labai fainas, nesausina odos ir poros sumazejo zymiai, naudoju tik vakarais
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 06 28, 10:05)
Man nelabai Nuo jo lieka kažkoks lipnumas. Daug geriau Vichy ar Uriage purškiamas vanduo
man irgi pasirode toks vidutinis
sedziu uzsitepus naujaja kauke bet ot mano nerangumas , bandydama atidaryt ismeciau ant zemes tai 1/3 kaukes istrisko ant zemes , nu ka sutepiau as ja ant plauku tai mano dvimeciui tas procesas pasirode labai juokingas ir ta induka dar karta meswtelejo ant grindu....kaukes liko puse...jau kaip gaila....
QUOTE(Rasytee @ 2008 06 28, 11:59)
sedziu uzsitepus naujaja kauke bet ot mano nerangumas , bandydama atidaryt ismeciau ant zemes tai 1/3 kaukes istrisko ant zemes , nu ka sutepiau as ja ant plauku tai mano dvimeciui tas procesas pasirode labai juokingas ir ta induka dar karta meswtelejo ant grindu....kaukes liko puse...jau kaip gaila....
Nu tu duodi! Kauke uz simta lituku ant grindu!! Sokas! Kaip ispudis nuo kaukytes?
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 06 28, 10:05)
Turėjau ir aš rožių vandenį, man irgi nepatiko
QUOTE(ragane @ 2008 06 28, 11:43)
oda jautri, plaukai prie saknu linke riebaluotis, o galiukai sausi , nera tokio sampuno, kad butu 3in1, ar ne
Galiukus nukirpt k ciortu,o sampuna pradziai siulyciau koki neutraliasni,Verbenu ar Alyvuogiu.. Su eteriniais tau gali but per intensivus