Levandų šampūnas skirtas riebiems plaukams ir jį patartina naudoti 2-3 kartus per savaitę (keisti su kitu šampūnu).
http://fr1.loccitane...p;cat=rg_Brazil Sitas geras dalykelis Apsauginis veil'as nuo saules,man veidas nuo jo grazus pasidare,kaip toks lygus ir matinis, mineraline pudra su meteoritais ant jo super dedasi,zodziu patenkinta Geris! Raso kad ne uzkemsa poru ir be sintetiniu apsauginiu elementu.
siandien pirkau kauke plaukams suteikiancia blizgesio ir sampuna su eteriniais (Olivia itaka ) ir sampuna su verbenom...jau antra
QUOTE(Rasytee @ 2008 06 26, 19:15)
siandien pirkau kauke plaukams suteikiancia blizgesio ir sampuna su eteriniais (Olivia itaka ) ir sampuna su verbenom...jau antra
Kauke su eteriniais aliejais?
QUOTE(Olivia* @ 2008 06 26, 19:38)
Kauke su eteriniais aliejais?
aha ta kurios nuoroda buvai imetus su raudona etikete
QUOTE(Rasytee @ 2008 06 26, 19:15)
man idomus atsiliepimai apie sampuna su verbenom?
QUOTE(Rasytee @ 2008 06 26, 19:47)
aha ta kurios nuoroda buvai imetus su raudona etikete
Laukiu atsiliepimus
QUOTE(Palomina @ 2008 06 26, 19:53)
man idomus atsiliepimai apie sampuna su verbenom?
vienu metu buvo pradeja labai riebaluotis plaukai tai su juo plaunant viskas gryzo i vezias o dabar ji naudoju kas kelis kartus nes po jo toks jausmas kad plaukai labai svariai isplauti
QUOTE(Rasytee @ 2008 06 26, 21:14)
vienu metu buvo pradeja labai riebaluotis plaukai tai su juo plaunant viskas gryzo i vezias o dabar ji naudoju kas kelis kartus nes po jo toks jausmas kad plaukai labai svariai isplauti
o taupiai naudojasi? vis gi kaina tai nemaza
QUOTE(Rasytee @ 2008 06 26, 21:14)
Tu tik nedek kauke su eteriniais ant visu plauku,tik ant galiukus. Kauke labai intensivi .
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2008 06 26, 21:20)
Kaip as turiu nemazai ilgu plauku,plaunu per 2 kartus kas trecia diena,man uztenka 300 ml bonke 2em menesiam.Kai turejau su finansais romansus tai dariau taip,pirmas plovymas su paprastu neutralu sampunu o antras muiliojimas jau s L'occitane ir minute kokia palaiku,nu ir paskui kondiske.
QUOTE(Palomina @ 2008 06 26, 21:20)
negaliu pasakyt per kiek laiko isnaudojau bet tikrai gan ilgai uzteko nes pats sampunas toks tirstas ne taip kai pigesni buna tokie skystimeliai...
Sian nupirkau Roziu vandieni maza 50 ml Mergaites,griebkyt gerybes kol nuolaida -20% iki Liepos 8 d. Veliau bus akcija-atrakcija su kuponais,ten dovanele bus verbenu duso zele jei perkam virs 50 lt. Maciau tepamus kvepaliukus,Lelijos gal,tai kad 14 ar 12 lt kaina,visai fainas kvapelis