Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

QUOTE(Olivia* @ 2008 06 24, 10:57)
Ne,nera mano tamsi,esu baltaode smile.gifsmile.gif o savaiminio losjona  daugiau nepirksiu,nors jis taip graziai pateiktas,taip ekzotiskai L'occitane Made in Brazil ir bla bla bla... Ir noresi tokio a la Brazil idegio o rezultate g.gif g.gif  Geraiusi man tai St.Tropez priemones smile.gifsmile.gif
Papildyta:

Tai vot zinok,L'occitane sampunuose nera perlamutro,kuris dazniausiai provokuoja  galvos odos alergija ir nezuli smile.gif

alergija ir niezuli dazniausiai sukelia SLS.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 06 24, 12:12)
alergija ir niezuli dazniausiai sukelia SLS.

Kas tai?
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 06 24, 16:31)

Sodium Lauryl (arba Laureth) Sulfatas
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 06 24, 16:32)
Sodium Lauryl (arba Laureth) Sulfatas

Gal but,man dazniausiai budavo nezulys nuo sampunu ir kaukiu su perlamutrais smile.gifsmile.gif galiu sakyt kad mano galvos oda yra jautri,bet L'occitane beveik visi sampunai tinka.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 06 24, 16:37)
Gal but,man dazniausiai budavo nezulys nuo sampunu ir kaukiu su perlamutrais smile.gifsmile.gif galiu sakyt kad mano galvos oda yra jautri,bet L'occitane beveik visi sampunai tinka.

o kokia tu sampunu kaina? koks ten ju kiekis?
Atsakyti
Olivia*, o po L'Occitane sampunu plaukai labiau minksti ar tokie labiau standus (ar kaip cia issireikst)?
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2008 06 24, 16:57)
o kokia tu sampunu kaina? koks ten ju kiekis?

Su eteriniais aliejais sampunas 300 ml ir kondicionerius 250 ml po 56 lt,purskiamas kondicionerius 100 ml 68 lt ir kauke 250 ml bonkute 96 lt. Su Alyvuogem sampunas 52 lt ir kondiske 52 lt,kauke-pasta 89 lt.Su taukmedziu sviestu tokios pacios kainos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2008 06 24, 17:14)
Olivia*, o po L'Occitane sampunu plaukai labiau minksti ar tokie labiau standus (ar kaip cia issireikst)?

Mano plaukai garbanuoti ir ziauriai sausi,tokia plauku struktura baisi,tai man paminkstina gana neblogai,tokie kaip silkiniai plaukuciai smile.gif Yra ir sampunai ploniems plaukams,turbut jie suteika purumo, daugiau smile.gif
Papildyta:
Sitas ploniems plaukams http://www.loccitane...0...p;l=2&s=388
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 06 24, 18:05)
Mano plaukai garbanuoti ir ziauriai sausi,tokia plauku struktura baisi,tai man paminkstina gana neblogai,tokie kaip silkiniai plaukuciai  smile.gif Yra ir sampunai ploniems plaukams,turbut jie suteika purumo, daugiau smile.gif
Papildyta:
Sitas ploniems plaukams http://www.loccitane...0...p;l=2&s=388

mano tai nera plaukai nei riebus nei sausi, zodziu normalus.. o kaip verbenu sampunas? bandei gal?
Atsakyti
Sita gera kauke http://www.loccitane...2...p;l=2&s=388
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2008 06 24, 18:10)
mano tai nera plaukai nei riebus nei sausi, zodziu normalus.. o kaip verbenu sampunas? bandei gal?

Verbenu nebandziau smile.gif bandziau su Eteriniais,Alyvuogiu ir su Taukmedziu sviestu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 06 24, 18:05)
Su eteriniais aliejais sampunas 300 ml ir kondicionerius 250 ml po 56 lt,purskiamas kondicionerius 100 ml 68 lt ir kauke 250 ml bonkute 96 lt. Su Alyvuogem sampunas 52 lt ir kondiske 52 lt,kauke-pasta 89 lt.Su taukmedziu sviestu tokios pacios kainos smile.gif
Papildyta:

aciu 4u.gif
o kazi normaliem plaukam tiktu sampunas su eteriniais aliejais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2008 06 25, 17:01)
aciu  4u.gif
o kazi normaliem plaukam tiktu sampunas su eteriniais aliejais?  g.gif

Normaliem siulyciau Alyvuogiu sampuna su pasta-kauke.Nuo tos pastos taip plaukai blizga graziai,nerealiai smile.gif 11 balu is 10 !
Atsakyti
Tie L`occitane mane į bankrotą nuvarys cry.gif cry.gif cry.gif
šiandien vėl variau apsipirkti- šiandieninis pirkis- Green tea TUALETINIS VANDUO (KLASIKINIS )ir kad išeitų nuolaidą paėmiau vyrui kadagio kremo po skutimosi (gimtadienis artėja 4u.gif

levandų šampūnas ir balzamas- visai neblogai plaukai atrodo, bet nieko ypatingo rolleyes.gif esu radusi ir už mažesnę kainą daug geresnių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Švelnutėlė: 25 birželio 2008 - 18:01