Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

Aj, dar pamiršau migdolą smile.gif Jis tinkamas nuo 25 metų smile.gif geriausia paprašyti merginų kad pakonsultuotų ir duotų visus mėginukus, taip bus lengviausia išsirinkti kažką smile.gif
Atsakyti
yahoo.gif iš aš šiandien nusiaubiau L`occitane tongue.gif
netikėtai užėjau ir radau nuolaidas.
Nusipirkau, ką seniai svajojau wub.gif vyšnių kvepalus- purškiamus, klaiskinį kvapą, nes tas kitas man toks aštrokas rolleyes.gif o gal kuri turi L`occitane kvepaliukus, ar ilgai laikosi? nes man vieną kart ant riešo purkštelėjo, iki šiol kvepia wub.gif
o kad gaustųsi nuolaida, dar paėmiau levandų šampūno ir kondicionieriaus mažus buteliukus 4u.gif
ale va dabar galvoju- dar tų žalios arbatos kvepaliukų norėčiau ax.gif tik nebeturėjau laiko jų išuostyti ax.gif iki kada tos nuolaidos kaži...bent jau Klaipėdoje tai daug perkančių ir susidomėjusių 4u.gif
QUOTE(Auksuole @ 2008 06 20, 22:43)
Tai reiktų išbandyti alyvuogę, o jei tokia riebesnė  - ryžius smile.gif O jei 30+ tai galima ir šlamutį smile.gif
ilgai sukonsultante kalbėjomės apie migdolų ir alyvuogių seriją, nes mane domino stangrinamosios ir celiulitą mažinančios priemonės- ale net ir su nuolaida kainos nemažos....visgi sudomino alyvuogių celiulitinė želė...kaži, ar veiksminga? gal kuri bandėt? blush2.gif
o nuo ko šlamutis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 06 21, 20:42)
visgi sudomino alyvuogių celiulitinė želė...kaži, ar veiksminga? gal kuri bandėt? blush2.gif
o nuo ko šlamutis? ax.gif

Tikriausiai migdolų anticeliulitinė smile.gif Na, mano nuomonė tokia - kosmetinės priemonės gali prisidėti tik maža dalimi, reikia suderinti viską, kad būtų pasiektas optimalus rezultatas.

Šlamučių linija skirta 30+ (pagal poreikį manau galima ir šiek tiek jaunesnėms) kovai prieš raukšles. Pati nenaudoju, bet girdėjau, kad tai labai veiksminga ir puiki priemonė wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2008 06 21, 21:02)
Tikriausiai migdolų anticeliulitinė smile.gif Na, mano nuomonė tokia - kosmetinės priemonės gali prisidėti tik maža dalimi, reikia suderinti viską, kad būtų pasiektas optimalus rezultatas.
ir taip, ir ne...migdolų anticeliulitinė, bet man kvapas nepatinka, nes ten yra pipirmėčių, o mėtų kvapas iš esmės mane visada erzina...tai netinka blush2.gif bet kita vertus pagalvoju, kad alyvuogių kauliukų rašo, kas skatina cirkuliaciją, varo skysčius iš odos, tai taip išeina, kad ir su celiulitu kovoti padeda rolleyes.gif
o kad priemonė nepadės vien tik -aš žinau....jau 4 mėn intensyviai masažuoju savo šlaunis, pilvą, užpakaliuką, tepuosi, derinu mytubą, skysčius- rezultatas yra... thumbup.gif tęsiu ir toliau kovą, bet kaip tik [pasibaigė anticeliulitinis kremas ir galvoju- ar pabandžius kažką naujo ar ne....
bet prisipažinsiu, kad dabar mano tepamas kremas kainuoja 15 litų, o čia visgi net virš 100 kainuoja....bet jaučiu, kad nepirksiu blush2.gif gal geriau kvepaliukų kokių 4u.gif
Atsakyti
Tai jei kvapas nepatinka, galima pabandyti vynuogę. Ji taip pat su panašiomis problemomis kovoja.

Asmeniškai man migdolų kvapas pats pačiausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ragane @ 2008 06 19, 11:52)
Vakar visai atsitiktinai Loocitane uztaikiau ant nuolaidu  thumbup.gif , tai pagriebiau masazo medaus nektara (naudosiu kaip kuno pieneli) ir purskiama roziu vandeni veidui. Dar reiks rimtai aspsvarstyti ko man labai reikia ir pasinaudoti nuolaidom  rolleyes.gif Gal kuri zino iki kiek jos bus  ax.gif
Ai, dar dave kazkoki kupona, jei gerai supratau, veliau perkant uz 50 Lt ir daugiau bus galima gauti kazkokia dovanele  g.gif

nuolaidos bus iki 07 08,bet kogero iki to meto liks tik mazuma prekiu
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2008 06 22, 11:34)
Asmeniškai man migdolų kvapas pats pačiausias smile.gif

man migdolų kvapas visai patinka, turiu prausimosi aliejų thumbup.gif bet serijoje prieš celiulitą yra papildomai dėta pipirmėtės, kas man ir nepatinka- mėtų kvapas man sukelia galvos skausmus verysad.gif

vakar susitepiau ant šlaunų, pilvuko ir užpakaliuko vynuogių želė- kvapas nuostabus, bet susigeria nekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 06 22, 19:35)
nuolaidos bus iki 07 08,bet kogero iki to meto liks tik mazuma prekiu

thumbup.gif vadinasi galiu laukt atlyginimo, galvoju pasinaudot 20 proc. nuolaida perkant dvi prekes.
Gal kuri parekomenduotu sampuna, kuris neerzintu ir nuramintu galvos oda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 06 20, 17:47)
na tai lauksiu atsiliepimu  smile.gif 

Nepatinka man sitas losjonas visai,po 3 dienu visai jokios spalvos nesimato,nulis.Tekstura maloni,o efekto kaip ir nera....

Papildyta:
QUOTE(ragane @ 2008 06 23, 17:31)
Gal kuri parekomenduotu sampuna, kuris neerzintu ir nuramintu galvos oda?  ax.gif

Kaip visada rekomenduoju su Eteriniais aliejais smile.gif man jis geriausias is visu sampunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ragane @ 2008 06 23, 17:31)
thumbup.gif vadinasi galiu laukt atlyginimo, galvoju pasinaudot 20 proc. nuolaida perkant dvi prekes.
Gal kuri parekomenduotu sampuna, kuris neerzintu ir nuramintu galvos oda?  ax.gif

Nebandziusi as sampunu,bet siaip ir nerekomenduociau,nes tarkim sudetis tokia,gal oda gali erzinti tikrai.Nors neisbandziusi ir nezinosi
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 06 23, 18:44)
Nepatinka man sitas losjonas visai,po 3 dienu visai jokios spalvos nesimato,nulis.Tekstura maloni,o efekto kaip ir nera....

na va kaip cia idomiai g.gif tai gal tavo oda jau yra tamsi, tai savaiminis per sviesus tiesiog ir nesimato g.gif as tai kai parduotuvej veido savaimini ant rankos siek tiek uztepiau, tai man matesi sioks toks patamsejimas, bet pas mane ir oda galima sakyt balta biggrin.gif
na viskas aisku, nerizikuosiu pirkt as to savaiminio (man Dior kuri turiu nusipirkus labai patiko, bet jis irgi labiau sviesiai odai sakyciau.. is tamsesniu savaiminiu tai Clinique savaiminio idegio putos labai patiko)
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 06 24, 09:12)
na va kaip cia idomiai  g.gif  tai gal tavo oda jau yra tamsi, tai savaiminis per sviesus tiesiog ir nesimato  g.gif as tai kai parduotuvej veido savaimini ant rankos siek tiek uztepiau, tai man matesi sioks toks patamsejimas, bet pas mane ir oda galima sakyt balta  biggrin.gif
na viskas aisku, nerizikuosiu pirkt as to savaiminio (man Dior kuri turiu nusipirkus labai patiko, bet jis irgi labiau sviesiai odai sakyciau.. is tamsesniu savaiminiu tai Clinique savaiminio idegio putos labai patiko)

Ne,nera mano tamsi,esu baltaode smile.gifsmile.gif o savaiminio losjona daugiau nepirksiu,nors jis taip graziai pateiktas,taip ekzotiskai L'occitane Made in Brazil ir bla bla bla... Ir noresi tokio a la Brazil idegio o rezultate g.gif g.gif Geraiusi man tai St.Tropez priemones smile.gifsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2008 06 23, 22:54)
Nebandziusi as sampunu,bet siaip ir nerekomenduociau,nes tarkim sudetis tokia,gal oda gali erzinti tikrai.Nors neisbandziusi ir nezinosi

Tai vot zinok,L'occitane sampunuose nera perlamutro,kuris dazniausiai provokuoja galvos odos alergija ir nezuli smile.gif
Atsakyti