Sumedziuojau ir as su -20% nuolaida http://fr1.loccitane...p;cat=rg_Brazil ir http://fr1.loccitane...mp;cat=rg_grape
QUOTE(Olivia* @ 2008 06 18, 15:57)
Sumedziuojau ir as su -20% nuolaida http://fr1.loccitane...p;cat=rg_Brazil ir http://fr1.loccitane...mp;cat=rg_grape
Ar patinka ?
QUOTE(egluciukas @ 2008 06 18, 17:53)
Ar patinka ?
Muilas jau gerokai isbandytas anksciau,geras o veilas nuo saules naujena,nezinau kaip ten bus... Bijau kad spuogu neatsirastu... Man atrodo kad riebokas jis.
Vakar visai atsitiktinai Loocitane uztaikiau ant nuolaidu , tai pagriebiau masazo medaus nektara (naudosiu kaip kuno pieneli) ir purskiama roziu vandeni veidui. Dar reiks rimtai aspsvarstyti ko man labai reikia ir pasinaudoti nuolaidom Gal kuri zino iki kiek jos bus
Ai, dar dave kazkoki kupona, jei gerai supratau, veliau perkant uz 50 Lt ir daugiau bus galima gauti kazkokia dovanele
Ai, dar dave kazkoki kupona, jei gerai supratau, veliau perkant uz 50 Lt ir daugiau bus galima gauti kazkokia dovanele
QUOTE(ragane @ 2008 06 19, 11:52)
ir purskiama roziu vandeni veidui. Ai, dar dave kazkoki kupona, jei gerai supratau, veliau perkant uz 50 Lt ir daugiau bus galima gauti kazkokia dovanele
Roziu vandieni ir as noreciau.. Tik kad finansai (*****!) visai neleidzia drugauti su L'occitane Kupona irgi gavau kiek tas vanduo su nuolaida? Berods 47 lt..
QUOTE(Olivia* @ 2008 06 19, 12:14)
Roziu vandieni ir as noreciau.. Tik kad finansai (*****!) visai neleidzia drugauti su L'occitane Kupona irgi gavau kiek tas vanduo su nuolaida? Berods 47 lt..
Roziu vanduo su nuolaida 50 ml., kastuoja 22,5 Lt, o 125 ml. - 37,5 Lt. Labiau apsimoka imti pastaraji, bet mane irgi si menesi finansai riboja , tai teko tenkintis mazesniu buteliuku
QUOTE(ragane @ 2008 06 19, 15:07)
Roziu vanduo su nuolaida 50 ml., kastuoja 22,5 Lt, o 125 ml. - 37,5 Lt. Labiau apsimoka imti pastaraji, bet mane irgi si menesi finansai riboja , tai teko tenkintis mazesniu buteliuku
o cia kokiam mieste nuolaidos ir kam tas roziu vanduo naudingas?
QUOTE(Eveliina @ 2008 06 19, 19:43)
o cia kokiam mieste nuolaidos ir kam tas roziu vanduo naudingas?
Vilniuje.Roziu vanduo kaip purskiamas tonikas veidui,gaivinantis toks mist-debeselis
nusipirkau siandien sokoladine zvake labai skaniai kvepia
dar apziurejau savaiminio idegio kremus, visai nieko tokie pasirode, ir kvapas neikyrus pasirode reiks kada nors isbandyti
dar apziurejau savaiminio idegio kremus, visai nieko tokie pasirode, ir kvapas neikyrus pasirode reiks kada nors isbandyti
QUOTE(Palomina @ 2008 06 19, 21:47)
nusipirkau siandien sokoladine zvake labai skaniai kvepia
Nu keista! Kokia sokoladine zvake? Nemaciau tokiu! O savaiminio irgi nemaciau,tu kur pirkai gal kur nors uzsieny?
QUOTE(Olivia* @ 2008 06 19, 21:58)
Nu keista! Kokia sokoladine zvake? Nemaciau tokiu! O savaiminio irgi nemaciau,tu kur pirkai gal kur nors uzsieny?
tai kad Lietuvoj siandien Europos L'Occitane buvau
zvake tokioj skardinej dezutej (mano rudoj).. buvo sokoladine, vaniline, medaus ir dar kazkokia.. tai labiausiai patiko sokoladine ir vaniline, bet kadangi ner labai jau pigios (mokejau dabar su nuolaida tai 29.5 lt, bet seip kainuoja 59 lt), tai pirkau kuri man jau skaniusia pasirode..
o savaiminio idegio kremu kainos tai 65 lt (panasiai), kuno kremo 150 ml, o veido lytai 50 ml
QUOTE(Palomina @ 2008 06 19, 22:04)
tai kad Lietuvoj siandien Europos L'Occitane buvau
zvake tokioj skardinej dezutej (mano rudoj).. buvo sokoladine, vaniline, medaus ir dar kazkokia.. tai labiausiai patiko sokoladine ir vaniline, bet kadangi ner labai jau pigios (mokejau dabar su nuolaida tai 29.5 lt, bet seip kainuoja 59 lt), tai pirkau kuri man jau skaniusia pasirode..
o savaiminio idegio kremu kainos tai 65 lt (panasiai), kuno kremo 150 ml, o veido lytai 50 ml
Ale ziopla esu reiks dar savaiminio pasiziuret.. Tai kad pirkau ta nauja veila nuo saules ir nieko tokio net nemaciau..