Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

Sumedziuojau ir as su -20% nuolaida smile.gif smile.gif http://fr1.loccitane...p;cat=rg_Brazil ir http://fr1.loccitane...mp;cat=rg_grape
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 06 18, 15:57)

Ar patinka ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2008 06 18, 17:53)
Ar patinka ?  blush2.gif

Muilas jau gerokai isbandytas anksciau,geras o veilas nuo saules naujena,nezinau kaip ten bus... Bijau kad spuogu neatsirastu... Man atrodo kad riebokas jis.
Atsakyti
Vakar visai atsitiktinai Loocitane uztaikiau ant nuolaidu thumbup.gif , tai pagriebiau masazo medaus nektara (naudosiu kaip kuno pieneli) ir purskiama roziu vandeni veidui. Dar reiks rimtai aspsvarstyti ko man labai reikia ir pasinaudoti nuolaidom rolleyes.gif Gal kuri zino iki kiek jos bus ax.gif
Ai, dar dave kazkoki kupona, jei gerai supratau, veliau perkant uz 50 Lt ir daugiau bus galima gauti kazkokia dovanele g.gif
Atsakyti
QUOTE(ragane @ 2008 06 19, 11:52)
ir purskiama roziu vandeni veidui. Ai, dar dave kazkoki kupona, jei gerai supratau, veliau perkant uz 50 Lt ir daugiau bus galima gauti kazkokia dovanele  g.gif

Roziu vandieni ir as noreciau.. Tik kad finansai (*****!) visai neleidzia drugauti su L'occitane biggrin.gif biggrin.gif Kupona irgi gavau smile.gif kiek tas vanduo su nuolaida? Berods 47 lt.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 06 19, 12:14)
Roziu vandieni ir as noreciau.. Tik kad finansai (*****!) visai neleidzia drugauti su L'occitane biggrin.gif biggrin.gif Kupona irgi gavau smile.gif kiek tas vanduo su nuolaida? Berods 47 lt.. g.gif

Roziu vanduo su nuolaida 50 ml., kastuoja 22,5 Lt, o 125 ml. - 37,5 Lt. Labiau apsimoka imti pastaraji, bet mane irgi si menesi finansai riboja verysad.gif , tai teko tenkintis mazesniu buteliuku
Atsakyti
QUOTE(ragane @ 2008 06 19, 15:07)
Roziu vanduo su nuolaida 50 ml., kastuoja 22,5 Lt, o 125 ml. - 37,5 Lt. Labiau apsimoka imti pastaraji, bet mane irgi si menesi finansai riboja  verysad.gif , tai teko tenkintis mazesniu buteliuku

o cia kokiam mieste nuolaidos ir kam tas roziu vanduo naudingas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 19 birželio 2008 - 18:46
QUOTE(Eveliina @ 2008 06 19, 19:43)
o cia kokiam mieste nuolaidos ir kam tas roziu vanduo naudingas?  4u.gif

Vilniuje.Roziu vanduo kaip purskiamas tonikas veidui,gaivinantis toks mist-debeselis smile.gif
Atsakyti
nusipirkau siandien sokoladine zvake wub.gif labai skaniai kvepia wub.gif
dar apziurejau savaiminio idegio kremus, visai nieko tokie pasirode, ir kvapas neikyrus pasirode g.gif reiks kada nors isbandyti
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 06 19, 21:47)
nusipirkau siandien sokoladine zvake  wub.gif  labai skaniai kvepia  wub.gif
dar apziurejau savaiminio idegio kremus, visai nieko tokie pasirode, ir kvapas neikyrus pasirode  g.gif  reiks kada nors isbandyti

Nu keista! Kokia sokoladine zvake? Nemaciau tokiu! O savaiminio irgi nemaciau,tu kur pirkai gal kur nors uzsieny?
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 06 19, 21:58)
Nu keista! Kokia sokoladine zvake? Nemaciau tokiu! O savaiminio irgi nemaciau,tu kur pirkai gal kur nors uzsieny?

tai kad Lietuvoj biggrin.gif siandien Europos L'Occitane buvau
zvake tokioj skardinej dezutej (mano rudoj).. buvo sokoladine, vaniline, medaus ir dar kazkokia.. tai labiausiai patiko sokoladine ir vaniline, bet kadangi ner labai jau pigios (mokejau dabar su nuolaida tai 29.5 lt, bet seip kainuoja 59 lt), tai pirkau kuri man jau skaniusia pasirode..
o savaiminio idegio kremu kainos tai 65 lt (panasiai), kuno kremo 150 ml, o veido lytai 50 ml
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 06 19, 22:04)
tai kad Lietuvoj  biggrin.gif  siandien Europos L'Occitane buvau
zvake tokioj skardinej dezutej (mano rudoj).. buvo sokoladine, vaniline, medaus ir dar kazkokia.. tai labiausiai patiko sokoladine ir vaniline, bet kadangi ner labai jau pigios (mokejau dabar su nuolaida tai 29.5 lt, bet seip kainuoja 59 lt), tai pirkau kuri man jau skaniusia pasirode..
o savaiminio idegio kremu kainos tai 65 lt (panasiai), kuno kremo 150 ml, o veido lytai 50 ml

Ale ziopla esu smile.gifsmile.gif reiks dar savaiminio pasiziuret.. Tai kad pirkau ta nauja veila nuo saules ir nieko tokio net nemaciau..
Atsakyti