Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

QUOTE(zaiza~ @ 2008 05 28, 18:48)
O man žalios arbatos kvapas nelabai...  g.gif Aišku, skoniai visų skirtingi.

O kurie žvakių kvapai Tau patinka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2008 05 28, 20:46)
O kurie žvakių kvapai Tau patinka? ax.gif

man patinka tie visokie kur yra pyragų(obuolių, gal dar vanilinio pyrago yra g.gif ), rabarbarų kompoto, cukruoti vaisiai ir pan smile.gif Na, naminiai tokie.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 05 27, 22:20)
Isbandziau fluida su ryziais,norejau pirkt visa serija bet persigalvuojau.Kazkoks fluidas paprastas,ta prasme kam iki 30 m. vasarai gal ir tiks,man noresi kad butu daugiau drekinantis fluidas arba lengvas kremas.

Gal man tiks bigsmile.gif, panašus į levandų fluidą? Reiks eit žvejot mėginukų.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 05 28, 12:21)
Tai tu informuok kas ir kaip Kaune smile.gifsmile.gif Tikiosiu pagausi nuolaida thumbup.gif

Nulekiau vakar vakarop i Kauno Akropoli, bet nieko nepesiau verysad.gif , nebuvo jau jokiu nuolaidu plauku prieziuros priemonems. Bet stenduka su nuokainuotom prekem radau, tik toks vaizdas, kad ten gerai isrankiota, vos ne po viena preke like schmoll.gif . Visko neuzmaciau, bet yra nuolaidos slamuciu serijos putoms, dar lygtais sviesinamajam serumui (gal bande kazkas ji, galvoju gal verta pabandyti g.gif?), dar buvo akcijos, kad perki 2 produktus, o trecia gauni dovanu is tos pacios serijos (ten gal trys pasirinkimai).
Tai tiek ziniu is Kauno ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ariete @ 2008 05 28, 22:21)
Gal man tiks bigsmile.gif, panašus į levandų fluidą? Reiks eit žvejot mėginukų.

Kazkiek panasus i levandu... Man atrodo kaina neatitinka,paprasyk meginuka,gal patiks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ragane @ 2008 05 29, 11:13)
Tai tiek ziniu is Kauno  ax.gif  biggrin.gif

Gerai nors tas stendukas su nuolaidom isvis ekzistuoja! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 05 27, 22:20)
Mano kolekcija dabar tik tiek.. (yra dar keleta miniuku su Vynuogiu zele ir losjonu,duske bet ten jau liko ant dugno,nenorejau jau tuscius buteliukus fotkint) user posted image

Kokios serijos šampūnas su balzamu (čia kaip suprantu po du vienodus? blush2.gif biggrin.gif )? Ir kaip patinka? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2008 05 29, 19:52)
Kokios serijos šampūnas su balzamu (čia kaip suprantu po du vienodus?  blush2.gif  biggrin.gif )? Ir kaip patinka?  4u.gif  4u.gif

Serija su eteriniais aliejais sausiems dazytiems pazeistiems plaukams.Patinka!Tinka! Patinka ir Tinka mano plaukams,sampunai be perlamutro, smile.gifsmile.gif perku jau beveik 2 metus ir pirksiu dar.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 05 29, 19:52)
Serija su eteriniais aliejais sausiems dazytiems pazeistiems plaukams.Patinka!Tinka! Patinka ir Tinka mano plaukams,sampunai be perlamutro, smile.gifsmile.gif perku jau beveik 2 metus ir pirksiu dar.

O kokie pas tave plaukai ir ką tos priemonės daro? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2008 06 03, 23:15)
O kokie pas tave plaukai ir ką tos priemonės daro?  4u.gif  4u.gif

Juokauji ar kaip? Jei sampuna perku sausiems plaukams tai kokie mano plaukai? Ka daro-ka daro visi sampunai? Isplauna nesvarumus. Cia gi ne gydomasis sampunas smile.gif Man patinka kvapas ir kad nera perlamutru,man nuo perlamutru alergija,ta prasme nezulys plaukuose,ypac kada karsta,po sporto ir tt. Siaip sitie sampunai ne masinio skonio kaip TIGI arba Kerastase... Ir kaina gana aukstuoka.
Papildyta:
Mano nuomone: Sveiki,grazus plaukai = 1.Genetika 2.Mityba 3.Geras kirpejas 4.Geri sampunai. O ne tik vien tik sampunai smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 06 05, 07:27)
Juokauji ar kaip? Jei sampuna perku sausiems plaukams tai kokie mano plaukai? Ka daro-ka daro visi sampunai? Isplauna nesvarumus. Cia gi ne gydomasis sampunas smile.gif Man patinka kvapas ir kad nera perlamutru,man nuo perlamutru alergija,ta prasme nezulys plaukuose,ypac kada karsta,po sporto ir tt. Siaip sitie sampunai ne masinio skonio kaip TIGI arba Kerastase... Ir kaina gana aukstuoka.
Papildyta:
Mano nuomone: Sveiki,grazus plaukai = 1.Genetika 2.Mityba 3.Geras kirpejas 4.Geri sampunai.   O ne tik vien tik sampunai smile.gifsmile.gif

Mhm...juokdarė nuo kūdikystės bigsmile.gif o kaip aš maniau, kad paprastam prekybcentry galima jų nusipirkti g.gif
O jei, rimtai, nesu tokia moliukė, kaip aprašei schmoll.gif Bet kokiu atveju, pati nesupratai klausimo ir ko norėjau paklausti, nes nenorėdama plėstis, paklausiau abstrakčiai 4u.gif
Ir tikrai žinau tą firmą ir jos kainas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2008 06 05, 22:13)

OK drinks_cheers.gif
Atsakyti
Atnaujinu tema.Kas naujo-kas gero?
Atsakyti