Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

QUOTE(Rasytee @ 2008 05 23, 21:29)
ne man putu nereik tik siaip nelabai supratau ka jis daro.
o tai jei ten sveitiklis tai tik pora kart per savaite ji reiktu naudot?

O kaip tiksliai užrašyta ant dėžutės?
Atsakyti
QUOTE(envyy @ 2008 05 27, 11:09)
Sveikos panytes!
Norejau jusu pasiklausti ,nes kazkur skaiciau bet jau nebeatrandu.. blink.gif buvo kalbeta apie kazkokia koju zele ,kuri labai fainai saldo kojas.Gal pamenat kaip tiksliau vadinasi?Nes pirkau mamai ir norejau butent saldancio ,nusipirkau verbenu kvapo zele.Bet nuo jo tik lieka toks kaip talkas ant koju ,seip malonus viska ,bet nesaldo.. verysad.gif

http://img.loccitane...m...&nodef=true

Paspaudus ant nuorodos matysis didelis paveiksliukas smile.gif

Manau šitą turėjai minty, jis su eteriniais aliejais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zaiza~ @ 2008 05 27, 17:41)
Tei va, pirkau žvakučių porą tų skardiniuose indeliuose. Labai patinka. Kvepia net neuždegtos. Ir labai intensyviai-lyg kvepiantys kubeliai būtų. Uždegus irgi taip pat kvepia (kaip ir neuždegus, tai kam degt  blink.gif  biggrin.gif ) Žodžiu, man labai patinka.

thumbup.gif Geras.
Teks pildyti savo norų sąrašą. Gaila, kad Kalėdos dar negreit. ax.gif
Nors vyšnių žiedų kvepalus nesusilaikiau ir nusipirkau. assa.gif Labai labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2008 05 27, 21:38)

Nors vyšnių žiedų kvepalus nesusilaikiau ir nusipirkau.  assa.gif Labai labai patinka.

Man tai jie aštroki tokie.. mano mėgstami verbenų ir medaus/citrinų wub.gif
Atsakyti
Mano kolekcija dabar tik tiek.. (yra dar keleta miniuku su Vynuogiu zele ir losjonu,duske bet ten jau liko ant dugno,nenorejau jau tuscius buteliukus fotkint) user posted image
Papildyta:
Isbandziau fluida su ryziais,norejau pirkt visa serija bet persigalvuojau.Kazkoks fluidas paprastas,ta prasme kam iki 30 m. vasarai gal ir tiks,man noresi kad butu daugiau drekinantis fluidas arba lengvas kremas.
Atsakyti
Gal kas uzmate ar dar yra nuolaidos ax.gif ?
Atsakyti
vakar Gedimino pr. dar buvo nuolaidos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ragane @ 2008 05 28, 09:31)
Gal kas uzmate ar dar yra nuolaidos  ax.gif ?

Vilniuje Gedimino pr. stendukas su -50% gerybemis, man atrodo nuolat bus,konsultante sake kad dar bus papildytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 05 28, 10:52)
Vilniuje Gedimino pr. stendukas su  -50% gerybemis, man atrodo nuolat bus,konsultante sake kad dar bus papildytas smile.gif

O tai faina, tikiuosi ir Kaune bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ragane @ 2008 05 28, 11:39)
O tai faina, tikiuosi ir Kaune bus  smile.gif

Tai tu informuok kas ir kaip Kaune smile.gifsmile.gif Tikiosiu pagausi nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaiza~ @ 2008 05 27, 21:57)
Man tai jie aštroki tokie.. mano mėgstami verbenų ir medaus/citrinų  wub.gif

Vakar Gedimino pr. verbenų tualetinis vanduo buvo stenduke su 50 proc. nuolaida. O Europoje draugė matė žalios arbatos žvakę metalinėje dėžutėje už 29 Lt (vietoj 58 Lt) Šiandien, aišku, jau neberadau. cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2008 05 28, 18:42)
Vakar Gedimino pr. verbenų tualetinis vanduo buvo stenduke su 50 proc. nuolaida. O Europoje draugė matė žalios arbatos žvakę metalinėje dėžutėje už 29 Lt (vietoj 58 Lt) Šiandien, aišku, jau neberadau.  cray.gif

O man žalios arbatos kvapas nelabai... g.gif Aišku, skoniai visų skirtingi.
Atsakyti