O kaip jums tos daugiakampės žvakės skardinėse pakuotėse? Ar esate bandžiusios, kaip kvapas laikosi?
QUOTE(zaiza~ @ 2008 05 22, 08:12)
O kaip jums tos daugiakampės žvakės skardinėse pakuotėse? Ar esate bandžiusios, kaip kvapas laikosi?
as turiu tokia ir labai patenkinta, nes ilgai ieskojau tokios zvakes, kad tikrai kvepetu kai dega.Turiu cukruotu vaisiu kvapo man dar labai patogi pati pakuote, gali lengvai veziotis visur ir tureti savo megiamo kvapo zvake
QUOTE(Eveliina @ 2008 05 22, 08:00)
ot sekasi kad gaunate nuolaidas, nubegau klaipedoj i akropoli sakau, kur cia pas jus nuolaidos , sako, nera tokiu
Pas mus vienoj parduotevej nera nuolaidu,o kitoj centre net 2 tipu nuolaidos.Keista...
QUOTE(BloodBlondie @ 2008 05 22, 09:27)
as turiu tokia ir labai patenkinta, nes ilgai ieskojau tokios zvakes, kad tikrai kvepetu kai dega.Turiu cukruotu vaisiu kvapo man dar labai patogi pati pakuote, gali lengvai veziotis visur ir tureti savo megiamo kvapo zvake
Niu ką, viskas, reik eit žvakių pirkt
QUOTE(zaiza~ @ 2008 05 22, 18:29)
Niu ką, viskas, reik eit žvakių pirkt
jei nusipirksi, papasakok ar patiko
QUOTE(BloodBlondie @ 2008 05 23, 08:32)
jei nusipirksi, papasakok ar patiko
Būtinai
Kaip aš svaigstu nuo vyšnių žiedų kvapo Oi, jaučiu, kad nesulauksiu nuolaidų
gal kas turit prausimosi pasta?
as papirkau toki dalyka gervuogiu kvapo ir man kazkokia ji keista toks skystimelis nei putoja nei ka dar daro...nelabai suprantu ar blogai naudoju ar cia siaip netikes daiktas
as papirkau toki dalyka gervuogiu kvapo ir man kazkokia ji keista toks skystimelis nei putoja nei ka dar daro...nelabai suprantu ar blogai naudoju ar cia siaip netikes daiktas
QUOTE(Rasytee @ 2008 05 23, 20:58)
gal kas turit prausimosi pasta?
Tai ten kaip šveitiklis - jis neturi putoti Jei norisi putų - reikia pirkti dušo aliejų ar žele
ne man putu nereik tik siaip nelabai supratau ka jis daro.
o tai jei ten sveitiklis tai tik pora kart per savaite ji reiktu naudot?
o tai jei ten sveitiklis tai tik pora kart per savaite ji reiktu naudot?
Sveikos panytes!
Norejau jusu pasiklausti ,nes kazkur skaiciau bet jau nebeatrandu.. buvo kalbeta apie kazkokia koju zele ,kuri labai fainai saldo kojas.Gal pamenat kaip tiksliau vadinasi?Nes pirkau mamai ir norejau butent saldancio ,nusipirkau verbenu kvapo zele.Bet nuo jo tik lieka toks kaip talkas ant koju ,seip malonus viska ,bet nesaldo..
Norejau jusu pasiklausti ,nes kazkur skaiciau bet jau nebeatrandu.. buvo kalbeta apie kazkokia koju zele ,kuri labai fainai saldo kojas.Gal pamenat kaip tiksliau vadinasi?Nes pirkau mamai ir norejau butent saldancio ,nusipirkau verbenu kvapo zele.Bet nuo jo tik lieka toks kaip talkas ant koju ,seip malonus viska ,bet nesaldo..
Tei va, pirkau žvakučių porą tų skardiniuose indeliuose. Labai patinka. Kvepia net neuždegtos. Ir labai intensyviai-lyg kvepiantys kubeliai būtų. Uždegus irgi taip pat kvepia (kaip ir neuždegus, tai kam degt ) Žodžiu, man labai patinka.