Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

QUOTE(Olivia* @ 2008 05 19, 13:44)
Siandien apsilankiau L'occitane Gedimino pr,labai daug produktu su -50% tikrai verta apsilankyt smile.gifsmile.gifsmile.gif Perkant 2 produktus plaukams irgi nuolaida -20%. Pvz.nupirkau savo megstama kondiske nupirkau tik uz 28 lt! thumbup.gif

O reiks nueiti rytoj bigsmile.gif Apie kokia kondiske kalbi? Cia ta kur su aliejais? 28 lt - tiesiog tokia kaina, ar tik perkant uz daug pinigu kitas prekes duoda pigiau?

As labai gundausi isbandyti ta serija su aliejais. Bus sekantis mano pirkinys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2008 05 19, 21:49)
O reiks nueiti rytoj  bigsmile.gif Apie kokia kondiske kalbi? Cia ta kur su aliejais? 28 lt - tiesiog tokia kaina, ar tik perkant uz daug pinigu kitas prekes duoda pigiau?

As labai gundausi isbandyti ta serija su aliejais. Bus sekantis mano pirkinys  rolleyes.gif

Su eteriniais aliejais kondiske,iprasta kaina 56 lt,o dabar ir yra su -50% nuolaida,galiojimas geras, iki 2009 m. O as praeita savaite nupirkau Europoj uz 56 lt,tai ir siandien pregriebiau dar viena uz 28 lt. Aisku,Vynuogiu ir Vysnos ziedu serijoms nuolaidu nera...
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 05 19, 21:20)
Su eteriniais aliejais kondiske,iprasta kaina 56 lt,o dabar ir yra su -50% nuolaida,galiojimas geras, iki 2009 m. O as praeita savaite nupirkau Europoj uz 56 lt,tai ir siandien pregriebiau dar viena uz 28 lt. Aisku,Vynuogiu ir Vysnos ziedu serijoms nuolaidu nera...

Nu tai reiks griebt rytoj. O sampunams tos serijos nematei nuolaidos?
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2008 05 19, 22:26)
Nu tai reiks griebt rytoj. O sampunams tos serijos nematei nuolaidos?

As sampuna be nuolaidos nupirkau uz 56 lt,bet jei pirksi 2 produktus plaukams bus 20% nuolaida..
Papildyta:
As dar nupirkau vandienuka demakijazui,irgi gera kaina buvo smile.gifsmile.gif
Atsakyti
as irgi siandien buvau gedimino parduotuvytej, nusipirkau tepamus kvepaliukus (su nuolaida) ir losijona-tonika su obuoliais ir migdolais, dar gavau meginuka veido kremo su obuoliais ir migdolais. Tai vat i klausimas iskilo, siaip pasitepliojau tuo kremuku, toks fainas, labai smagiai tepas wub.gif bet paskaitinejau, kad jis nuo pirmuju rauksliu, kad stangrina oda ir pan... gal kuri ji naudojo?ir nuo keliu metu geriua toki krema naudot? g.gif man 22, tai gal dar per anksti...
Atsakyti
QUOTE(claraave @ 2008 05 19, 22:14)
as irgi siandien buvau gedimino parduotuvytej, nusipirkau tepamus kvepaliukus (su nuolaida) ir losijona-tonika su obuoliais ir migdolais, dar gavau meginuka veido kremo su obuoliais ir migdolais. Tai vat i klausimas iskilo, siaip pasitepliojau tuo kremuku, toks fainas, labai smagiai tepas wub.gif bet paskaitinejau, kad jis nuo pirmuju rauksliu, kad stangrina oda ir pan... gal kuri ji naudojo?ir nuo keliu metu geriua toki krema naudot? g.gif man 22, tai gal dar per anksti...

geriausiai pasikonsultuoti parduotuveje su konsultante 4u.gif daug kas priklauso nuo odos tipo ir bukles, buna, kad anksti atsiranda rauksleles,o buna, kad labai velai.Man atrodo, jei nera, tai gal tik retsykiais, bet ne kiekviena diena galima butu naudoti.Dar nuo paties kremo irgi priklauso, nes buna vieni ankstyvosioms raukslelems (nestiprus ax.gif kremukai0, o buna rimti, su kuriais atsargiai reikia 4u.gif
Atsakyti
Butent,Gedimino pr. normalios konsultantes,patars kas ir kaip.. smile.gifsmile.gif Gavau meginuka su Ryziais fluidas,siandien ir ryt isbandysiu.
Atsakyti
pries pusantru metu LT pirkau "geltonuju geliu " kvapo masazini alieju, man jis taip patiko, cia kur as esu jo nera, bukit gerutes pasakykit ar dar jis yra LT L'Occitane parduotuvese? Toks medum vanile ir gelem kvepiantis mmmmmm......
Atsakyti
per tas nuolaidas visko prisipirkau ir esu be galo patenkinta !!!

labai skaniai kvepia namu kvapai zalios arbatos , ispurskiau kai kuriu kambariu uzuolaidas tai taip gaiviai kvepia

sampuns ir balzamas su eteriniais aliejais ir levandom tikrai verti pinigeliu!

dar kai ko ir neisbandziau bet ka bandziau viskas laaaabai patiko
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 05 21, 20:03)
per tas nuolaidas visko prisipirkau ir esu be galo patenkinta !!!

labai skaniai kvepia namu kvapai zalios arbatos , ispurskiau kai kuriu kambariu uzuolaidas tai taip gaiviai kvepia

sampuns ir balzamas su eteriniais aliejais ir levandom tikrai verti pinigeliu!

dar kai ko ir neisbandziau bet ka bandziau viskas laaaabai patiko

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pas mus sampunu su nuolaida nebuvo...
Atsakyti
as tai buvau vakar vienoj C&D o siandien kitoj tai prekes nukainuotos skirtingos
sampuna tai be nuolaidos pirkau bet va balzamui buvo -50%
Atsakyti
ot sekasi kad gaunate nuolaidas, nubegau klaipedoj i akropoli sakau, kur cia pas jus nuolaidos bigsmile.gif , sako, nera tokiu beee.gif verysad.gif
Atsakyti