Jeigu gerai supratau tai PC "Molas" vyksta mamytės dienos akcija, visom prekėm -30 proc. O ten irgi yra L'Occitane kosmetikos kelios lentynos Bet čia tik C&D Style parduotuvėje, bent jau toks Kauno dienoj skelbimas buvo Reiks patikrinti
Siuo metu naudoju su taukmedzio sviestu. Pries tai turejau sausiems ir pazeistiems, suteikianti blizgesi. Abu patinka Uztepus plaukai pasidaro slidus slidus
o as naudoju sampuna ir kondicionieriu su verbenom skirta kasdieniam naudojimui. Sunaudojau puse buteliuko ir niekaip neatsidziaugiu, plaukai svelnus, blizgantys ir maziau riebaluojasi, bet ir neissausina kaip kiti kasdieniai sampunai
gal zinote kokios kaukes tiktu sausiems dazytiems plaukams?noreciau kad jie butu sudrekinti ir graziai blizgetu o apskritai kokios kaukes geriausios is L'Occitane?
gal zinote kokios kaukes tiktu sausiems dazytiems plaukams?noreciau kad jie butu sudrekinti ir graziai blizgetu o apskritai kokios kaukes geriausios is L'Occitane?
Su Eteriniais Aliejais kauke,bet geriau visa linija pirkt.As naudoju jau pora metu ir kitus sampunus neziuriu Kauke-96 lt Sampunas-56 lt Kondiske-56 lt Papildyta:
Nors nuotrauka prastos kokybes,bet matosi kaip blizga plaukai
Su Eteriniais Aliejais kauke,bet geriau visa linija pirkt.As naudoju jau pora metu ir kitus sampunus neziuriu Kauke-96 lt Sampunas-56 lt Kondiske-56 lt Papildyta:
Nors nuotrauka prastos kokybes,bet matosi kaip blizga plaukai
Mane irgi labai nervina tos Europos L'occitane pardes konsultantes,niekada neturi jokiu meginuku... Jauciu susirenka visus pacios. Tai kaip man nuspresti ar tiks mano odai koks kremas ar ne,gal tureciau sumoketi 100 lt ir paskui su juo kojas teptis