Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

QUOTE(Auksuole @ 2008 05 01, 00:41)
Tai čia ne TBS smile.gif paprašyk tikrai tikrai duos smile.gif

noreciau pabandyti krema ir prausikli. jauciu kai pirksiu prausikli, tada paprasysiu kremo meginuko. na kazkaip perkant drasiau prasyti meginuku rolleyes.gif
Atsakyti
Man sios firmos plauku kodicionieriai - super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegancija. @ 2008 05 03, 00:21)
Man sios firmos plauku kodicionieriai - super  thumbup.gif

Kokį naudoji ? bigsmile.gif ir kokius esi bandžiusi ? Gal gali trumpai aprašyti ? 4u.gif 4u.gif 4u.gif labai dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
Jeigu gerai supratau tai PC "Molas" vyksta mamytės dienos akcija, visom prekėm -30 proc. O ten irgi yra L'Occitane kosmetikos kelios lentynos smile.gif Bet čia tik C&D Style parduotuvėje, bent jau toks Kauno dienoj skelbimas buvo smile.gif Reiks patikrinti smile.gif
Atsakyti
Uzejau apsipirkti i Europa sianden ir eilini karta nusiviliau apternavimu... Tikrai ne L'Occitane lygio konsultantes-meginukus neduoda,nebendrauja....
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2008 05 03, 01:28)
Kokį naudoji ? bigsmile.gif  ir kokius esi bandžiusi ?  Gal gali trumpai aprašyti ?  4u.gif  4u.gif  4u.gif labai dėkui  mirksiukas.gif

Siuo metu naudoju su taukmedzio sviestu. Pries tai turejau sausiems ir pazeistiems, suteikianti blizgesi. Abu patinka thumbup.gif Uztepus plaukai pasidaro slidus slidus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegancija.: 05 gegužės 2008 - 23:07
QUOTE(egluciukas @ 2008 05 03, 00:28)
Kokį naudoji ? bigsmile.gif  ir kokius esi bandžiusi ?  Gal gali trumpai aprašyti ?  4u.gif  4u.gif  4u.gif labai dėkui  mirksiukas.gif

o as naudoju sampuna ir kondicionieriu su verbenom skirta kasdieniam naudojimui. Sunaudojau puse buteliuko ir niekaip neatsidziaugiu, plaukai svelnus, blizgantys ir maziau riebaluojasi, bet ir neissausina kaip kiti kasdieniai sampunai 4u.gif
Atsakyti
gal zinote kokios kaukes tiktu sausiems dazytiems plaukams?noreciau kad jie butu sudrekinti ir graziai blizgetu biggrin.gif o apskritai kokios kaukes geriausios is L'Occitane? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2008 05 07, 14:32)
gal zinote kokios kaukes tiktu sausiems dazytiems plaukams?noreciau kad jie butu sudrekinti ir graziai blizgetu  biggrin.gif o apskritai kokios kaukes geriausios is L'Occitane?  4u.gif

Su Eteriniais Aliejais kauke,bet geriau visa linija pirkt.As naudoju jau pora metu ir kitus sampunus neziuriu smile.gif Kauke-96 lt Sampunas-56 lt Kondiske-56 lt
Papildyta:
Nors nuotrauka prastos kokybes,bet matosi kaip blizga plaukai smile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 05 07, 17:51)
Su Eteriniais Aliejais kauke,bet geriau visa linija pirkt.As naudoju jau pora metu ir kitus sampunus neziuriu smile.gif Kauke-96 lt Sampunas-56 lt Kondiske-56 lt
Papildyta:
Nors nuotrauka prastos kokybes,bet matosi kaip blizga plaukai smile.gif user posted image

aciu! 4u.gif tikrai blizga plaukai bigsmile.gif !butinai pirksiu!
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2008 05 07, 18:39)
aciu!  4u.gif tikrai blizga plaukai bigsmile.gif !butinai pirksiu!

Prasom! Yra ir maziukai buteliukai smile.gif sampunas ir kondiske,i kelione arba pabandymui smile.gifsmile.gif
Atsakyti
Mane irgi labai nervina tos Europos L'occitane pardes konsultantes,niekada neturi jokiu meginuku... Jauciu susirenka visus pacios. schmoll.gif Tai kaip man nuspresti ar tiks mano odai koks kremas ar ne,gal tureciau sumoketi 100 lt ir paskui su juo kojas teptis verysad.gif
Atsakyti