Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

Siandien uzejau i L'Occitane, tai mane pardaveja pasigavo, pakalbino, dave pabandyti naujus produktus: raudonuju ryziu sveitikli, losjona, krema veidui rolleyes.gif thumbup.gif wub.gif pabande ant rankos tai vajetau kaip patiko, dabar visa diena glostau rankyte, oda lyg kudikio...gal susigundyt ir nusipirkt... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmaite @ 2008 04 09, 21:20)
gal susigundyt ir nusipirkt... wub.gif

Čia su savim kalbi? Nu nu...

Dabar naudoju šitą kondicionierių: user posted image

Čia normaliems ir ploniems plaukams. Kvapas man jo nepatinka (biški smirdukas rolleyes.gif), bet plaukai labai gražiai žvilga, nesivelia, galiukai gerai atrodo. Nesigailiu
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 04 09, 21:26)
Čia su savim kalbi? Nu nu...

jo, kalbu su savim, juk reikia kartais su protingu zmogum pasitarti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bananinha @ 2008 03 16, 21:43)
18. Vysniu ziedu pienelis kunui su blizgesiu, neblogai sudrekina...

Noreciau suzinoti ar buna jo mazesniuose butelaiciuose ax.gif
Atsakyti
Dabar jau atsirado mazu kiekiu vysniu duso zeliu ir pieneliu, wub.gif
Atsakyti
Vysniu ziedu kviepalai nepatiko,aromatas pasirode gerokai sintetinis smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
gal kam reikia prausiklio is L'Occitane rebiai, misriai odai. Is tikruju tinka rebiasniai odai. As nusipirkau, man nerealiai tinka thumbup.gif , o vat draugei nelabai. Jai sudziovina odyte. blink.gif Pirkom uz 75Lt, parduoda drauge uz 50 Lt. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(emilke @ 2008 04 29, 22:35)
Sveikos merginos,
gal kam reikia prausiklio is L'Occitane rebiai, misriai odai. Is tikruju tinka rebiasniai odai. As nusipirkau, man nerealiai tinka  thumbup.gif , o vat draugei nelabai. Jai sudziovina odyte. blink.gif  Pirkom uz 75Lt, parduoda drauge uz 50 Lt.  4u.gif
user posted image

Yra skelbimu lenta ir kosmetikos isparduotuve.
Atsakyti
o kokie butu atsiliepimai apie serija sausai odai su taukmedziu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mufasa: 30 balandžio 2008 - 09:19
QUOTE(Mufasa @ 2008 04 30, 09:16)
o kokie butu atsiliepimai apie serija sausai odai su taukmedziu?

as turejau kremuka dienini berods, man tiko ax.gif paprasyk parduotuveje meginelio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BloodBlondie @ 2008 04 30, 16:42)
as turejau kremuka dienini berods, man tiko  ax.gif paprasyk parduotuveje meginelio  ax.gif

kazkaip nemoku as prasyti, turejau viena incidenta kauno tbs parduotuveje, pardaveja vos ne kaip i elgeta pasiziurejo. nors kai gyvenau anglijoje, tai visada duodavo megineliu, net prasyt nereikedavo, pacios konsultantes siulydavo.
Atsakyti
QUOTE(Mufasa @ 2008 04 30, 16:34)
kazkaip nemoku as prasyti, turejau viena incidenta kauno tbs parduotuveje, pardaveja vos ne kaip i elgeta pasiziurejo. nors kai gyvenau anglijoje, tai visada duodavo megineliu, net prasyt nereikedavo, pacios konsultantes siulydavo.

Tai čia ne TBS smile.gif paprašyk tikrai tikrai duos smile.gif
Atsakyti