Siandien uzejau i L'Occitane, tai mane pardaveja pasigavo, pakalbino, dave pabandyti naujus produktus: raudonuju ryziu sveitikli, losjona, krema veidui pabande ant rankos tai vajetau kaip patiko, dabar visa diena glostau rankyte, oda lyg kudikio...gal susigundyt ir nusipirkt...
QUOTE(centifolija @ 2008 04 09, 21:26)
Čia su savim kalbi? Nu nu...
jo, kalbu su savim, juk reikia kartais su protingu zmogum pasitarti
QUOTE(bananinha @ 2008 03 16, 21:43)
18. Vysniu ziedu pienelis kunui su blizgesiu, neblogai sudrekina...
Noreciau suzinoti ar buna jo mazesniuose butelaiciuose
Dabar jau atsirado mazu kiekiu vysniu duso zeliu ir pieneliu,
Vysniu ziedu kviepalai nepatiko,aromatas pasirode gerokai sintetinis
QUOTE(emilke @ 2008 04 29, 22:35)
Sveikos merginos,
gal kam reikia prausiklio is L'Occitane rebiai, misriai odai. Is tikruju tinka rebiasniai odai. As nusipirkau, man nerealiai tinka , o vat draugei nelabai. Jai sudziovina odyte. Pirkom uz 75Lt, parduoda drauge uz 50 Lt.
gal kam reikia prausiklio is L'Occitane rebiai, misriai odai. Is tikruju tinka rebiasniai odai. As nusipirkau, man nerealiai tinka , o vat draugei nelabai. Jai sudziovina odyte. Pirkom uz 75Lt, parduoda drauge uz 50 Lt.
Yra skelbimu lenta ir kosmetikos isparduotuve.
o kokie butu atsiliepimai apie serija sausai odai su taukmedziu?
QUOTE(Mufasa @ 2008 04 30, 09:16)
o kokie butu atsiliepimai apie serija sausai odai su taukmedziu?
as turejau kremuka dienini berods, man tiko paprasyk parduotuveje meginelio
QUOTE(BloodBlondie @ 2008 04 30, 16:42)
as turejau kremuka dienini berods, man tiko paprasyk parduotuveje meginelio
kazkaip nemoku as prasyti, turejau viena incidenta kauno tbs parduotuveje, pardaveja vos ne kaip i elgeta pasiziurejo. nors kai gyvenau anglijoje, tai visada duodavo megineliu, net prasyt nereikedavo, pacios konsultantes siulydavo.
QUOTE(Mufasa @ 2008 04 30, 16:34)
kazkaip nemoku as prasyti, turejau viena incidenta kauno tbs parduotuveje, pardaveja vos ne kaip i elgeta pasiziurejo. nors kai gyvenau anglijoje, tai visada duodavo megineliu, net prasyt nereikedavo, pacios konsultantes siulydavo.
Tai čia ne TBS paprašyk tikrai tikrai duos