Parasysiu ir ka as naudojau is loccitane...beje ir dirbau ten(bet deja tik 3 sav...ty. kalediniam laikotarpiui)
1. Muilas su taukmedziu, kuris tinka ir veida plaut...na tai as ji veidui ir pagrinde naudojau. Labai labai geras, kaina 29lt...ir mano oda siaip rieboka, bet jis man visai neriebino, na veido oda tokia gyvybinga atrode
2. Muilas su taukmedziu ir levanda(15lt)....siaip nebuvo parasyta, kad veidui tinka, bet as prausiau veida su juo. Na bet sitas nelabai, labai jau sausino. Bet kunui aisku suejo
3. Ranku kremas su taukmedziu....tai be zodziu!!! turejau meginuku daug, kai eisit (pvz i europa), tai butinai paprasykit, nes ju ten daug tu meginuku
Is tikro super produktas, maziukas kainuoja 29lt, didelis man rodos apie 75Lt.
4. Buvau isidejus medaus raminamosios kaukes veidui. Irgi labai labai gera, na isvis medus pastebejau veidui lb gerai, kazkaip pagyvina veido spalva, pastangrina
o siaip ta kauke apybrange, man rodos apie 80-100lt. Dabar neatsimenu tiksliai:)
5. Kunui kremas su citrina ir medum. Na kvapas man ikyrokas, bet oda kaip aksomine po jo.
6. Migdolu kremas kunui superinis, ir kvapas, ir oda labai svelni po jo.... Ir aplamai apie migdolu kuno serija vien tik geri atsiliepimai...
7. Tepami kvepalai roziu ir vysniu ziedu... Na kvapo nelaiko, o pats kvapas- skonio reikalas.
8. Vysniu ziedu tualetinis vanduo ir pienelis kunui: tai kvepalai laiko normaliai, nepasakyciau, kad nesijaucia(kazkada trule vaziavau prisikvepinus jais, tai vienas juodukas uzkalbino ir paklause, kas per kvepalai...pasakiau....tada atejo ir nusipirko:D:D), o pienelis tai su blizgesiu, neblogai sudrekina...BET APLAMAI...KADANGI DAUG PRODUKTU TUREJAU IS VYSNIU ZIEDU SERIJOS, DABAR NIEKO NEBEPIRKCIAU...NES TIESIOG KVAPAS ATSIBODO...
9. Roziu kvepalai(tie tokie sviesesnej bonkutej)...Purksdavau nemazai, bet tada jau ir jausdavosi...siaip pradzioj biski toks kvapas mociutiskas, ale roziu aliejaus....bet paskui pvz kita diena rubai nereliai kvepia:D:D
10. Kai dirbau pasipurksdavau medaus kvepaliukais, labai labai faini
11. Slamucio sviesinamosios putos... Irgi patiko, nesausina, neriebina, oda buna grazi .
12. Kai dirbom tai padovanojo vynuogiu maziuku buteliuku serija, pieneli, zele ir alieju... Patiko viskas, pradzioj tik oda riebi buna, bet paskui ryte fainai, apstangrina neblogai
13. Alyvuogiu kremas veidui, neblogas, maloniai tepas, bet man riebokas buvo:)
14. Na dar turejau verbenu vesinamosios pedu zeles meginuka...faina siaip, bet kad as ziema panaudojau, tai efekto nejauciau...gal per karscius ir pasijustu poveikis:D
15. Ir siaip kai dirbau tai rankas vis pasitepdavau visokias kremais, losjonais...tai verbenu ir levandu losjonai rankoms labai labai geri;)
Tai va;)