Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

QUOTE(Palomina @ 2008 02 26, 13:13)
L'Occitane 20 proc. nuolaida migdolu stangrinamajai, anticeliulitinei kuno zelei.. nuolaida galioja iki 2008-02-29

o gal kas zino kokia tikra kaina to kremo?  ax.gif

116 Lt, o su nuolaida siandien mokejau nepilnus 93 Lt
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 02 26, 20:11)
Vynuogiu muilas man tai labai fainas smile.gif

Ir man labai fainas, toks šiurkštokai pilinguojantis, bet ant įkaitusios odos, tai super thumbup.gif Aš juo prausiuosi pačiame gale, kai jau visos procedūros atliktos, oda pasiruošus pilingui.
Atsakyti
QUOTE(zaiza~ @ 2008 02 26, 23:24)
Ir man labai fainas, toks šiurkštokai pilinguojantis, bet ant įkaitusios odos, tai super  thumbup.gif Aš juo prausiuosi pačiame gale, kai jau visos procedūros atliktos, oda pasiruošus pilingui.

Tikrai taip! Ir as taip pat paciam gale nes tikras nazdakas smile.gif thumbup.gif thumbup.gif Mano oda nera jautri,man tinka.
Atsakyti
merginos, o gal galit parekomenduot sampuna kiekvienai dienai plauti kad tiktu plaukus ? 4u.gif
Atsakyti
Kasdienai idealus kasdienio naudojimo verbenu sampunas.( Yra ir kondicionierius.) Laaaabai gaiviai kvepia, o be to isvalo ir atgaivina plaukus ju neapsunkindamas thumbup.gif
Atsakyti
aciu LYRYTE, kaip tik sita sampuna buvau nusiziurejus, bet vis abejojau.Turiu pylynga verbenu, nu tai man labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BloodBlondie @ 2008 02 29, 08:31)
aciu LYRYTE, kaip tik sita sampuna buvau nusiziurejus, bet vis abejojau.Turiu pylynga verbenu, nu tai man labai labai  wub.gif

Aha man irgi jisai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(italiana vera @ 2008 02 14, 12:40)
Man konsultantė jį pasiūlė kaip švelnų veido prausiklį.
Nesvarbu, pasiūlytas variantas skutimui man labai patiko! Ačiū.

nesumaisykit, yra aliejus migdolu kunui prausti, tai tiesiog aliejine duso zele, ir yra migdolai su obuoliais veidui, ten taipogi yra aliejukas svelniai veiduka valyt. Kad nesugalvotumet su duso zele akiu valyt, maza dar alergija gausit kokia smile.gif
Atsakyti
Night Girl, ačiū, ten visage - veidui skirta priemonė. Na bet koks bjaurus lietuviškas įprotis užliopinti šlykščią verstinę etiketę ant svarbios informacijos. doh.gif
O šiaip ką, miela, be galo estetiška kosmetika. Man patinka labiau nei TBS. Nors šiaip aš labiau prie ne-natūralisčių turbūt.
Atsakyti
QUOTE(italiana vera @ 2008 03 01, 13:35)
Night Girl, ačiū, ten visage - veidui skirta priemonė. Na bet koks bjaurus lietuviškas įprotis užliopinti šlykščią verstinę etiketę ant svarbios informacijos.  doh.gif
O šiaip ką, miela, be galo estetiška kosmetika. Man patinka labiau nei TBS. Nors šiaip aš labiau prie ne-natūralisčių turbūt.

na tbs irgi nebloga, bet lyginant su L'Occitane, tai aisku galiu pasakyt siuo atveju kaina atstoja kokybe thumbup.gif
Atsakyti
Vakar pirkau muilo su citrusais muiliuka .Kvepia nerialiai,svelnus.. wub.gif
Atsakyti
Kas gero is L'Occitane? Senokai nebuvau parduotuvese...
Atsakyti