mniamm senai dariau

aguonele, 08 Vas 2008 - 23:18, parašė:
aguonele, 08 Vas 2008 - 23:18, parašė: ![]()
Lalaa, o vafliai traskus? Skaniai atrodo, bet as kiek jau cia isbadziau receptu tai man arba per kieti arba slapi gaunas...
motiejuke, 09 Vas 2008 - 00:32, parašė:
motiejuke, 09 Vas 2008 - 00:32, parašė: ![]()
laala, cia receptas is kur ??
mniamm senai dariau
Lalaa, 09 Vas 2008 - 21:59, parašė:
Lalaa, 09 Vas 2008 - 21:59, parašė: ![]()
jei nori traskiu, tai maziau pieno pilk
pas mus gavosi vidutiniai
![]()
is sektos
motiejuke, 10 Vas 2008 - 18:46, parašė:
motiejuke, 10 Vas 2008 - 18:46, parašė: ![]()
reiskias "pagal aki "
![]()
![]()
as galvojau is knygos![]()
o pieno![]()
va jei netingesiu , rasiu jum traskiu, tarybiniu vafliu recepta
busima_mama, 11 Vas 2008 - 11:16, parašė:
busima_mama, 11 Vas 2008 - 11:16, parašė: Cia musu praeitos savaites spurgytes (kol ivenos kepe, kitas vyras sudorodavo, tai tik tiek isejo nufotografuot
) ir savaitgalinis tortas:
lotute, 11 Vas 2008 - 19:22, parašė:
lotute, 11 Vas 2008 - 19:22, parašė: ![]()
ir labai torciuko receptuko
Dorinda, 01 Vas 2008 - 18:51, parašė:
Dorinda, 01 Vas 2008 - 18:51, parašė: ![]()
Siandien labai uzsimaniau spurgu
tai nutariau prikepti
Reikes: 500g varskes, 3-4 kiausiniai, 1 saukstelis kepimo milteliu, 200g cukraus, vanilinio cukraus, truputis druskos, ir miltu. Varske sudeti i dubeneli, imusti kiausinius, suberti cukru, druska, vanilina. Viska labai gerai ismaisyti iki vientisos mases. Po to suberti miltus su kepimo milteliais. Miltu reik tiek, kad tesla butu minksta ir vis dar liptu prie ranku truputi, miltu neturi but per daug. Kepti ikaitintame aliejuje, slapiomis rankomis formuoti nedidelius rutuliukus ir kepti.Skanaus
![]()
DODA, 13 Vas 2008 - 13:07, parašė:
DODA, 13 Vas 2008 - 13:07, parašė: ![]()
![]()
o jau vaflių gražumas
su kokia keptuve kepei? (tokio "rašto" neteko matyt)
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė