laala, cia receptas is kur ??
mniamm senai dariau
QUOTE(aguonele @ 2008 02 08, 23:18)
Lalaa, o vafliai traskus? Skaniai atrodo, bet as kiek jau cia isbadziau receptu tai man arba per kieti arba slapi gaunas...
jei nori traskiu, tai maziau pieno pilk pas mus gavosi vidutiniai
QUOTE(motiejuke @ 2008 02 09, 00:32)
is sektos
QUOTE(Lalaa @ 2008 02 08, 20:23)
o cia musu vafliai
oi kaip pasiilgau vaflių
reiks rytoj pasigamint pagal Tavo receptą
QUOTE(Lalaa @ 2008 02 09, 21:59)
reiskias "pagal aki "
as galvojau is knygos
o pieno
va jei netingesiu , rasiu jum traskiu, tarybiniu vafliu recepta
QUOTE(motiejuke @ 2008 02 10, 18:46)
reiskias "pagal aki "
as galvojau is knygos
o pieno
va jei netingesiu , rasiu jum traskiu, tarybiniu vafliu recepta
as galvojau is knygos
o pieno
va jei netingesiu , rasiu jum traskiu, tarybiniu vafliu recepta
As ir kazkur ta recepta turiu, paieskosiu........net pas mama kaime ira ta keptuve reiks jauciu paknist nuvaziavus ir parsivest
QUOTE(lotute @ 2008 02 11, 19:22)
ir labai torciuko receptuko
Receptukas paprastas:
Pagrindui dejau vyniotini, nes pas mus parduotuvytej neradau biskvitu (siaip dedu pacios kepta arba pirkta biskvita, jei laiko nera),
po to dejau gabaliukais pjaustyta zalia zele (gaminau is puses normos vandens), pjaustytu koncervuotu persiku ir uzpyliau sumaisytu jogurtu(0,9l) su saukstu grietines ir mazdaug 40g istirpintos zelatinos.
Kai apstingo, apdejau persikais koncervuotais ir pora saldainiuku(tik tas juodas issiliejo truputi, bet uzpylus zele viskas buvo ok) ir apipyliau orandzine zele(pyliau maziau vandens - apie 300ml).
QUOTE(Dorinda @ 2008 02 01, 18:51)
Siandien labai uzsimaniau spurgu tai nutariau prikepti Reikes: 500g varskes, 3-4 kiausiniai, 1 saukstelis kepimo milteliu, 200g cukraus, vanilinio cukraus, truputis druskos, ir miltu. Varske sudeti i dubeneli, imusti kiausinius, suberti cukru, druska, vanilina. Viska labai gerai ismaisyti iki vientisos mases. Po to suberti miltus su kepimo milteliais. Miltu reik tiek, kad tesla butu minksta ir vis dar liptu prie ranku truputi, miltu neturi but per daug. Kepti ikaitintame aliejuje, slapiomis rankomis formuoti nedidelius rutuliukus ir kepti.Skanaus
siap labai labai skanu, tik kazkodel truputi kietos ir nelabai jau issipute
Bet vistiek labai skanu
o aš vakar kepiau vaflius pagal Vyšniux(iš traškių vaflių temos) receptuką nu tokių skanių vaflių dar nebuvau ragavusi vafliai labai traškūs, kepiau vakar, šiandien lygiai tokie patys traškūs
štai receptukas:
200gr.sviesto
2stikl.cukraus(galima deti ir maziau kas saldziai nemegsta)
2stikl.miltu
2stikl.pieno
2kiausiniai
Vanilinio cukraus truputis
kas saldžiai nemėgsta tikrai cukraus dėkit mažiau
vietoj sviesto dėjau margariną kepiniams žymiai pigiau
štai receptukas:
200gr.sviesto
2stikl.cukraus(galima deti ir maziau kas saldziai nemegsta)
2stikl.miltu
2stikl.pieno
2kiausiniai
Vanilinio cukraus truputis
kas saldžiai nemėgsta tikrai cukraus dėkit mažiau
vietoj sviesto dėjau margariną kepiniams žymiai pigiau
QUOTE(DODA @ 2008 02 13, 13:07)
su Booman keptuve, vakar pirma karta isbandziau, labai patiko