[quote=daividija,2008 02 02, 13:32]
Varskes uogu pyragas pagal Sonatinos receptuka.labai skanus!!!pagali si receptuka!!!
niu jau sitas pyragas laaaaabai skaniai atrodo
QUOTE(kakarieku @ 2008 02 02, 12:25)
čia formoje specialioje daryta?
oi kokie kokosiniai sausainukai..ir spurgos..niam niam.. ir aisku trupiniuotis-sirdele labai graziai atrodo.
o del trupiniuocio tai kakarieku teisi, kondensuoto vieno indelio kaip tik. tik reikia gerai ismaisyti, jis vos vos apsivolioja trupinukuose, paskui trupinukus gerai suspausti ir deti i saldytuva kad sustengtu
o del trupiniuocio tai kakarieku teisi, kondensuoto vieno indelio kaip tik. tik reikia gerai ismaisyti, jis vos vos apsivolioja trupinukuose, paskui trupinukus gerai suspausti ir deti i saldytuva kad sustengtu
QUOTE(motiejuke @ 2008 02 06, 00:10)
as dariau pagal maziuliukes recepta, tik anakart daug miltu idejau
nu jau skanu!!!
o ta recepta ryt rasiu tikslu , l lengvas
nu jau skanu!!!
o ta recepta ryt rasiu tikslu , l lengvas
Beprotiksai skaniai atrodo
O as dariau dar viean trupiniuoti, tik si karta jis gavo be galo saldus. ir tik viena skardine kondensuoto.
Speju, jog tai yra susalimo itaka. Tesla laikiau lkabai ilgai kameroje apie 6h, nes maniau jog bus lengviau tarkuoti, o trupinukai gavosi lavai ploni, beveik kaip suris, tai dabar galvoju, kad geriau jau tik kokia 1h palaikyti, tada trupiniai storesni ir kondesuotas ne taip smarkiai isigeria.
Speju, jog tai yra susalimo itaka. Tesla laikiau lkabai ilgai kameroje apie 6h, nes maniau jog bus lengviau tarkuoti, o trupinukai gavosi lavai ploni, beveik kaip suris, tai dabar galvoju, kad geriau jau tik kokia 1h palaikyti, tada trupiniai storesni ir kondesuotas ne taip smarkiai isigeria.
QUOTE(motiejuke @ 2008 02 05, 21:10)
as dariau pagal maziuliukes recepta, tik anakart daug miltu idejau
nu jau skanu!!!
o ta recepta ryt rasiu tikslu , l lengvas
nu jau skanu!!!
o ta recepta ryt rasiu tikslu , l lengvas
Noriu noriu recepto!!!!mmmmmmm kaip skaniai atrodo...
QUOTE(kakarieku @ 2008 02 06, 02:31)
O as dariau dar viean trupiniuoti, tik si karta jis gavo be galo saldus. ir tik viena skardine kondensuoto.
Speju, jog tai yra susalimo itaka. Tesla laikiau lkabai ilgai kameroje apie 6h, nes maniau jog bus lengviau tarkuoti, o trupinukai gavosi lavai ploni, beveik kaip suris, tai dabar galvoju, kad geriau jau tik kokia 1h palaikyti, tada trupiniai storesni ir kondesuotas ne taip smarkiai isigeria.
Speju, jog tai yra susalimo itaka. Tesla laikiau lkabai ilgai kameroje apie 6h, nes maniau jog bus lengviau tarkuoti, o trupinukai gavosi lavai ploni, beveik kaip suris, tai dabar galvoju, kad geriau jau tik kokia 1h palaikyti, tada trupiniai storesni ir kondesuotas ne taip smarkiai isigeria.
labai teisingau rasote, kai per daug susalo neimanoma sutarkuot, o turetu tarkuotis tokiais kaip sliekais ilgais, paskui jie vistiek sutrupes, kai maisysi
Gaivus desertas
1 apelsinas, 1 kivi, 1 bananas, pora saukstu megstamo jogurto ir dribsniu
1 apelsinas, 1 kivi, 1 bananas, pora saukstu megstamo jogurto ir dribsniu
kas ten nekantravo del recepto?
"OBUOLIU PYRAGAS"
Mums reikes:
4 MAXIMOS kiausiuku
1 OPTIMOS LINIJOS stiklines cukraus
1 MAXIMOS stiklines miltu
1 valgomojo sauksto krakmolo
...cinamono
..MAXIMOS razinu
...ir daug daug obuoliu!!!!
bei apelsinu ar kokiu kitu vaisiu paposimui
eIGA:
Atskirti baltymus nuo tryniu ir juo sgerai isplakti su cukrumi, cukraus deti mazdaug per puse, i trynius, ir i baltymus..I baltymus galima ilasinti citrinos rugsties, ir isplakti iki standziu putu.., tada sudeti trynius su baltymais, sumaisyti, ideti miltukus, krakmola, ir viska ismaisyti (geriausia mikseriuku isplakt)ir sudeti visus skanumynus kurie pazymeti MAXIMOS zenklu, obuoliai, razinos ir t.t. (pagal skoni) tada dedame i bleta, paruosta kepimui (gali buti folija istepta aliejuku) viskas
maziau dejau miltu.. tai va tas ir isejo geresnis kur ideta foto virsuje..
plius vos ne visa sokolada gabaliukais ant virsaus, jis istirpsta tada super.. ir bananu kaip matot dejau griezineliais jau ant paruosto pyrago ..
"OBUOLIU PYRAGAS"
Mums reikes:
4 MAXIMOS kiausiuku
1 OPTIMOS LINIJOS stiklines cukraus
1 MAXIMOS stiklines miltu
1 valgomojo sauksto krakmolo
...cinamono
..MAXIMOS razinu
...ir daug daug obuoliu!!!!
bei apelsinu ar kokiu kitu vaisiu paposimui
eIGA:
Atskirti baltymus nuo tryniu ir juo sgerai isplakti su cukrumi, cukraus deti mazdaug per puse, i trynius, ir i baltymus..I baltymus galima ilasinti citrinos rugsties, ir isplakti iki standziu putu.., tada sudeti trynius su baltymais, sumaisyti, ideti miltukus, krakmola, ir viska ismaisyti (geriausia mikseriuku isplakt)ir sudeti visus skanumynus kurie pazymeti MAXIMOS zenklu, obuoliai, razinos ir t.t. (pagal skoni) tada dedame i bleta, paruosta kepimui (gali buti folija istepta aliejuku) viskas
maziau dejau miltu.. tai va tas ir isejo geresnis kur ideta foto virsuje..
plius vos ne visa sokolada gabaliukais ant virsaus, jis istirpsta tada super.. ir bananu kaip matot dejau griezineliais jau ant paruosto pyrago ..