tai pala, o kisielių kaip padaryt su vandeniu ar tuos miltelius?
QUOTE(grange @ 2008 03 06, 00:03)
tai pala, o kisielių kaip padaryt su vandeniu ar tuos miltelius?
Manau, kad miltelius, nes parasyta kad visus suplakt tuos produktus.
Kisieliu su vandeniu pasidarysit kai iskeps pyragas
QUOTE(uzknisai @ 2008 03 05, 22:41)
As irgi iskepiau pyraga ant greiciaus
Gamyba truko lygiai 10 min.
Trys pakeliai lenk. kisieliaus
Stikline cukraus
5 kiausiniai
arb.saukstelis kepimo milteliu
vanilinio cukraus
situos daiktus gerai isplakam miksteriu po to ipilam stikline su trupuciu aliejaus ir miltu, kad gautusi mase, kaip tirstos grietines, tokios tystancios ir i skarda.Viskas.Ai ten su tais vaisiais, tai kas ko nori, to ir deda.As dejau razinu ir kons. persiku.Sakyciau cia toks pyragas tinginems kepti
Alia kiek daug isejo, kas tiek sudoros?
Gamyba truko lygiai 10 min.
Trys pakeliai lenk. kisieliaus
Stikline cukraus
5 kiausiniai
arb.saukstelis kepimo milteliu
vanilinio cukraus
situos daiktus gerai isplakam miksteriu po to ipilam stikline su trupuciu aliejaus ir miltu, kad gautusi mase, kaip tirstos grietines, tokios tystancios ir i skarda.Viskas.Ai ten su tais vaisiais, tai kas ko nori, to ir deda.As dejau razinu ir kons. persiku.Sakyciau cia toks pyragas tinginems kepti
Alia kiek daug isejo, kas tiek sudoros?
oi bet koks fainutis
QUOTE(daividija @ 2008 03 05, 22:24)
Dar vienas keksas keksu megejams!!
Apelsininis keksas
4 kiausiniai
250g cukraus
200g apelsinu sulciu
200g aliejaus
2 apelsinu nutarkuota zievele
300g miltu
1 pokelis kepimo milteliu(dejau 1,5 saukstelio)
glajui 100g cukraus pudros,truputis apelsinu sulciu
kiausinius isplakti su cukrumi iki putu,supilti alieju,sultis,sudeti apelsino zievele,miltus sumaisytus su kepimo milteliais.Ir kepti 180temp 30min.kai truputi praves aptepti glajumi,cukraus pudra istrinti su apelsinu sultimis.Skonis-apelsininis.
Apelsininis keksas
4 kiausiniai
250g cukraus
200g apelsinu sulciu
200g aliejaus
2 apelsinu nutarkuota zievele
300g miltu
1 pokelis kepimo milteliu(dejau 1,5 saukstelio)
glajui 100g cukraus pudros,truputis apelsinu sulciu
kiausinius isplakti su cukrumi iki putu,supilti alieju,sultis,sudeti apelsino zievele,miltus sumaisytus su kepimo milteliais.Ir kepti 180temp 30min.kai truputi praves aptepti glajumi,cukraus pudra istrinti su apelsinu sultimis.Skonis-apelsininis.
Kaip skaniai atrodo eh gaila , kad mano orkaite neveikia, kiek visokiu grozybiu prisikepciau
QUOTE(grange @ 2008 03 06, 01:03)
tai pala, o kisielių kaip padaryt su vandeniu ar tuos miltelius?
Kisieliu sausa, kiaus,vanilina, cukru,kep. milt., dedam i dubeni, plakam miksteriu apie 5 min.po to, ipilam stikline su biskiu aliejaus, miltus, ismaisom ir vsio.
Kisieliu toki dejau
Pirmą kartą kai kepiau Majonezo pyragą, tai gavosi super , o praėjusį sekmadienį kepiau, ir nesigavo.... Skonis tas pats, viską dariau taip pačiai, bet neiškilo, viduje buvo kaip tešla....... Nors ir buvo iškepęs . Manau dėl to, kad pakeičiau majonezą. Praėjusį kartą dėjau Optima linija, o dabar kažkokį kitokį. Manau dėl to ir nesigavo
Bet vistiek suvalgėm
Bet vistiek suvalgėm
QUOTE(Sola @ 2008 03 06, 14:02)
O ką tu ant pyrago viršaus užylei?
QUOTE(vikka @ 2008 03 06, 14:31)
O ką tu ant pyrago viršaus užylei?
nieko ypatinga,i dubeneli ipiliau cukraus pudros ir uzviriau vandeni(tada gaunasi grazi matine glazura),po biski pyliau iki norimo tirstumo,ismaisiau gerai ir uzpyliau ant pyrago ir greitai pabarsciau papuosimais.Dar gali ilasinti citrinos sulciu ar pabarstyt tarkuota lime(laimo) zievele.
QUOTE(Sola @ 2008 03 06, 14:02)
super atrodo, as ir jau isinorejau kaiko skanaus po tokiu vaizdu
QUOTE(uzknisai @ 2008 03 06, 12:35)
Kisieliu sausa, kiaus,vanilina, cukru,kep. milt., dedam i dubeni, plakam miksteriu apie 5 min.po to, ipilam stikline su biskiu aliejaus, miltus, ismaisom ir vsio.
Kisieliu toki dejau
Kisieliu toki dejau
Aišku, ačiū
Mamamija kur as cia papuoliau beziurint 2 kg. uzsikabino,nu bet jus mamkos ir saunuoles