Vakar nebeparašiau receptuko, nebeturėjau kada, tai štai jis :
100gr. sviesto - išlyditi,
2kiaušiniai, 1,5dl cukraus - išplakti,
2dl miltų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių,
0,5dl grietinėlės arba pieno viska išmaišyti į bendrą masę ir kepti formoj apie 20min, 175 laipsnių temperatūroje.
Paskui darome atskirai glajų:
100gr. sviesto
1dl cukraus
2 šaukštai pieno
1 šaukštas miltų
apie 80-100gr. skaldytų migdolo riešutų arba neskaldytų, bet nuluptų, galima perpjauti per pusę - viską pakaitinti iki gan tirštos masės ir užpylus ant pyrago dar pakepti apie 5 min. SKANAUS
P.S. Su kitais riešutais bandžiau, bet neskanu
dar kažkokį komentarą norėjau parašyti, bet pamiršau, jei prisiminsiu parašysiu