Mano tortukas :
Viduje -"Triufelinis" iš Glacee repertuaro
QUOTE(Ugnužė @ 2008 02 15, 15:20)
vaje koks grazus,kaip ta sokoladini krasta padarei?
QUOTE(daividija @ 2008 02 15, 18:58)
vaje koks grazus,kaip ta sokoladini krasta padarei?
Juostą iškirpau iš kepimo popieriaus ir apkarpiau "bokštelius". Tuomet juostą ištepiau plonu sluoksniu tirpinto šokolado. Atvėsinau truputį iк apjuosiau tortą, švelniai su ranka prilyginau prie kraštų. Tada padėjau į šaldymo kamerą 5-7 min. Kai sustingo - atsargiai nuėmiau popierių ir vualia!
QUOTE(Ugnužė @ 2008 02 15, 16:09)
Juostą iškirpau iš kepimo popieriaus ir apkarpiau "bokštelius". Tuomet juostą ištepiau plonu sluoksniu tirpinto šokolado. Atvėsinau truputį iк apjuosiau tortą, švelniai su ranka prilyginau prie kraštų. Tada padėjau į šaldymo kamerą 5-7 min. Kai sustingo - atsargiai nuėmiau popierių ir vualia!
Paziurejau tavo tortus,labai jau mmmmm grazus!!As irgi darau,tik lipdau is marcipano figureles.Reikes savo albumeli ikelt.
tortai
QUOTE(daividija @ 2008 02 15, 19:43)
Paziurejau tavo tortus,labai jau mmmmm grazus!!As irgi darau,tik lipdau is marcipano figureles.Reikes savo albumeli ikelt.
tortai
tortai
Taviškiai irgi labai gražūs -ypač man patiko peliukai ir tas sexy . Ačiū už pagyrimus . Vis neišdrįstu pabandyt marcipano
Nu bet kaip jums i6eina taip gražiai tortus papuošt,nu niekaip man taip nepavyksta,net į tą pusę Išduokit paslaptis
Man tiesiog patinka kepti tortus, pyragus, o ypač puošti . Pasitelkiu fantaziją, kantrybę , pasiskaitau knygų, kitų kepėjų patarimų forumuose ir bandau. Ne visada, bet pavyksta įgyvendint, ką buvau sumanius.
QUOTE(mentuske @ 2008 02 15, 18:09)
Nu bet kaip jums i6eina taip gražiai tortus papuošt,nu niekaip man taip nepavyksta,net į tą pusę Išduokit paslaptis
man patinka marcipanine mase,is jos kaip is plastelino gali lipdyt bet ka.Kaip sakoma niekas negime mokedamas,paziurek pavyzdziu ir bandyk,nesigaus,kita karta bandyk gali puost vaisiais,graziai gaunasi is zaliu ir melynu vynuogiu.As jas perpjaunu per puse ir tada kaip sachmatus,viena zalia,kita melyna.Sudelioji visa torta,ant virsaus dar gali ka nors uzdet.
QUOTE(daividija @ 2008 02 15, 19:43)
Reikes savo albumeli ikelt.
Labai graziai ir isradingai papuosti tortai tie visi peliukai, mergaite nuoga gal is marcipano?
O iš kur gauti tos marcipaninės masės?
QUOTE(mentuske @ 2008 02 16, 18:29)
O iš kur gauti tos marcipaninės masės?
Jos yra pirkti Ieškok prie įvairių žele, tortų papuošimų ir pan.
Nedideli pakiukai, kaina apie 10 Lt ar tai daugiau.
Na ir aš įdėsiu, bent jau man ir MB labai skanų pyragą, man jis pats skaniausias, receptas pasakytas mano mamos, tikrai labai
Tik vat Lietuvoj, bent jau savo provincijoj nerandu pirkti skaldytų migdolo riešutų, tai neskaldytais(tik per pusę perpjauti) atrodo va taip......
o su skaldytais atrodo taip....
Tik vat Lietuvoj, bent jau savo provincijoj nerandu pirkti skaldytų migdolo riešutų, tai neskaldytais(tik per pusę perpjauti) atrodo va taip......
o su skaldytais atrodo taip....