Įkraunama...
Įkraunama...

Vaistai nuo kirminų

QUOTE(la_vita @ 2010 09 04, 11:49)
o kas kiek laiko reikia duoti vaituku nuo kirminu? man pasake kad kas 3 men bet kazkaip per daznai atrodo... jei kaciukas visiskai naminis i lauka nevedamas.... ax.gif

Iki metų, kiek prisimenu, reikia duoti kas mėnesį. Kai katinėliui sueis metai, galima jau kas pusę metų. Bet jei
namuose yra mažesnių vaikų, rekomenduojama geriau duoti kas tris mėn (bent man taip veterinarė patarė).

Į lauką juk nevedami dauguma naminių katinėlių. Bet kirminų kiaušinėlių mes patys galime atnešti su batais iš lauko.
Atsakyti
Mergaites,gal zinote kurioje veterinarijos vaistineje Vilniuje galima isigyti Profender lasiuku? Aciu uz info is anksto,galima ir i AZ. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magic_girl @ 2010 11 02, 19:18)
Mergaites,gal zinote kurioje veterinarijos vaistineje Vilniuje galima isigyti Profender lasiuku? Aciu uz info is anksto,galima ir i AZ. 4u.gif

Jakovo turejo kazkada
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2010 11 02, 18:47)
Jakovo turejo kazkada

Aciu uz atsakyma. 4u.gif Butent ten ir galvoju rytoj vaziuot ieskot siu lasiuku.
Atsakyti
Padėkit, pagelbėkit, nes aš jau visai susipainiojau. Priglaustas iš gatvės kačiukas gavo 0,5 tabletės nuo kirminų (tuo metu svėrė beveik 2 kg.), jokių gyvių nepastebėjau, po 14 d. sudaviau dar pusę irgi viskas atrodė gerai. Praėjus 12 d., t.y. vakar ant uodegos pamačiau kirmėlę (didesne pusė balta, kita dalis pilksva, 1-1,5 cm dydžio, ne visai plono siūlo storumo). Kaip tai suprasti, vaistai suveikė pavėluotai, nesuveikė? Ar galima skiepyti ar dar kartą reikia suduoti? Ar gali būti, kad tas kirminas iš kitos katės (pavadėliu vedžiojamos laukan) pažiūrėjau jai jau senai prieš 6 mėn duota.
Ir didžiausias nerimas - jei vaikas žaidė su kačiuku ar skubėti duoti vaistų jam?
Atsakyti
QUOTE(villijaa @ 2010 11 09, 08:56)
Ir didžiausias nerimas - jei vaikas žaidė su kačiuku ar skubėti duoti vaistų jam?

Vaikui vaistų duočiau tikrai. Ir visai šeimai nepakenktų profilaktiškai dozę jų sugerti.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 09, 12:10)
Vaikui vaistų duočiau tikrai. Ir visai šeimai nepakenktų profilaktiškai dozę jų sugerti.
ačiū, laukiu daugiau pasisakančių
Atsakyti
SOS!
Sudaviau katinui pastos nuo kirminu profilaktiskai (Virbac'o), po keturiu valandu pradejo vemaliot kampais, pradzioj maistu, po to vandeni geria ir vemia doh.gif Ar cia normalu? Kirminais neveme ir siaip jokiu kirminu pries tai nepastebejau. Anksciau girdem tabletes profilaktiskai ir tokiu cirku nebuvo. Neiseina net miegot nueiti...
Tai cia vadinasi turi kirminu jei vemia ar kaltas jautrus skrandis? Jei del kirminu, tai ar reikia pakartotinai suserti ir po kiek laiko? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2010 11 13, 01:24)
SOS!
Sudaviau katinui pastos nuo kirminu profilaktiskai (Virbac'o), po keturiu valandu pradejo vemaliot kampais, pradzioj maistu, po to vandeni geria ir vemia  doh.gif  Ar cia normalu? Kirminais neveme ir siaip jokiu kirminu pries tai nepastebejau. Anksciau girdem tabletes profilaktiskai ir tokiu cirku nebuvo. Neiseina net miegot nueiti...
Tai cia vadinasi turi kirminu jei vemia ar kaltas jautrus skrandis? Jei del kirminu, tai ar reikia pakartotinai suserti ir po kiek laiko? Aciu  4u.gif

Aš tai tokiu atveju iškart skambinčiau veterinarui. Juk turbūt esat pasirinkusi, kur lankotės? Tik keliskart teko skambinti, bet man visada geranoriškai patardavo.
Pastos pati nesu naudojusi, negaliu nieko atsakyti. Nuo tablečių nėra vėmusi. Bet matyt jos labai neskanios, nes, kol sugirdau, kitą kartą net putos drimba doh.gif
Dėl pakartotinio sušėrimo tai, manau, kad tikrai reiktų. Jei išvėmė, tai vistiek jos nesuveiks. Dar būna lašai nuo kirminų , lašinami ant sprando. Bet jie labai brangūs doh.gif , vienkartinė dozė apie 30 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 13, 11:32)
Aš tai tokiu atveju iškart skambinčiau veterinarui. Juk turbūt esat pasirinkusi, kur lankotės? Tik keliskart teko skambinti, bet man visada geranoriškai patardavo.
Pastos pati nesu naudojusi, negaliu nieko atsakyti. Nuo tablečių nėra vėmusi. Bet matyt jos labai neskanios, nes, kol sugirdau, kitą kartą net putos drimba doh.gif
Dėl pakartotinio sušėrimo tai, manau, kad tikrai reiktų. Jei išvėmė, tai vistiek jos nesuveiks. Dar būna lašai nuo kirminų , lašinami ant sprando. Bet jie labai brangūs doh.gif , vienkartinė dozė apie 30 Lt.

Taip taip,lasinami vaistai labai brangus. Pirkau Profender lasiukus,tai viena pipete 33lt kainavo. doh.gif
Atsakyti

Vakar klinika jau nedirbo. Veme po 4 val nuo suserimo, o pasta skysta, per tiek laiko matyt nuzude kazkiek kirminiuku ir jis veme. Kas del tableciu, tai jos be proto karcios, todel katems sunku jas suserti. Dabar vargsiukas pagaliau pavalge, yra zvalus ir zaismingas. Atrodo viskas gerai.
Bet pakartotinai tikrai susersiu, tik gal zinot po keliu dienu reiktu ta padaryti? 4u.gif
Atsakyti
Bet matyt jos labai neskanios, nes, kol sugirdau, kitą kartą net putos drimba doh.gif

Geriausiai girdyt dviem: vienam laikyt už pakarpos ir pražiodyt, kitam įdėt tabletę giliai ant liežuvio ir glostyt pagurklį. Net nesupranta, kad nuryja smile.gif
Atsakyti