Įkraunama...
Įkraunama...

Vaistai nuo kirminų

QUOTE(HilaMMM @ 2009 01 28, 20:18)
Sveiki.Prasau skubios pagsalbos.Siandien kaciuko ismatose aptikau kirmelyte, bet ji tokia trumpa, kokio 1 cm ilgio ir plokscia kazkokia.Kas tao gali buti?Ismatose buvo truputi kraujo.
Papildyta:
Labai pergyvenu, kadangi auginu 2 mazus vaikus, kurie istisaio su juo zaidzia.Kaip man elgtis????????????????????????????????????????

Suduokite kaciukui tablete nuo kirminu. Kokio jis amziaus? Vaikams irgi galite Vermoxo.
Atsakyti
Katei apie 1 metai.Kokius vaistus pirkti.Bijau kad gali buti kaspinuociai.Ar nepavojinga vaikuciams????Ar vermox pagelbes??
Atsakyti
QUOTE(HilaMMM @ 2009 01 28, 20:49)
Katei apie 1 metai.Kokius vaistus pirkti.Bijau kad gali buti kaspinuociai.Ar nepavojinga vaikuciams????Ar vermox pagelbes??

Katei Drontal, Cestal Cat. Patars veterinaras ar tinka.

Vermoxas yra zmogiski nuo kirminu.
Atsakyti
QUOTE(HilaMMM @ 2009 01 28, 20:18)
Sveiki.Prasau skubios pagsalbos.Siandien kaciuko ismatose aptikau kirmelyte, bet ji tokia trumpa, kokio 1 cm ilgio ir plokscia kazkokia.Kas tao gali buti?Ismatose buvo truputi kraujo.

Pagal aprašymą panašiausia į kaspinuotį ax.gif Veterinarijos vaistinėje paprašykit vaistų būten tam - fenddi pavadinimus jau parašė, be to yra ne tik tabletės, bet galima naudoti ir šioje temoje aprašytus lašiukus. Šitie kirminai pavojingi ir žmogui - taigi ne tik vaikams, bet ir jums. Jei labai neramu, pasitarkite apie tai su šeimos gydytoju 4u.gif
Dabar kodėl taip atsitiko? Kad taip nebūtų, katinukai turi būti reguliariai nukirminami ax.gif O kaspinuotį dažniausiai pasigauna žalia upių žuvimi šeriamos katės.
Atsakyti
Supratau.O kiek to vermoxo vaikui 2 su puse metuku duoti?Mane neramina tai, jog (kadangi as vaikams duodu nuo kirminu reguliariai 2 k per metus)vermox girdytas kazkur pries 3 menesius.Tai nerimauju ar galima taip greitai vel duoti.Bet kitos iseities nematau.....Be to vermoxo anotacijoj raso, duoti po 2 tabletes i diena (ryte ir vakare)3 dienas.Cia skaitosi ne profilaktine doze, o jau gydomoji, ir gydo visas rusis kirmeliu.Kiek zinau sis vaistas i krauja nepatenka, tai gal nieko......Gal kas nusimanot daugiau?????
Papildyta:
Su katinu tai susitvarkysiu.Leksiu pirkti vaistu ir keisiu kraika.Plausiu grindis namuose, pakeisiu patalyne.O rytoj suduosiu vaikams ir patys pradesim vermox kursa.
Atsakyti
QUOTE(HilaMMM @ 2009 01 29, 09:36)
Supratau.O kiek to vermoxo vaikui 2 su puse metuku duoti?

Geriausiai tai pasiskambinkite šeimos gydytojui arba vaistininkės paklauskite. Neseniai pirkau Vermoxą, tai vaistinėje labai aiškiai viską paaiškino.

Ir katei būtinai pakartokite po 2 sav., nes gali nepakakti vieno karto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fenddi: 29 sausio 2009 - 09:41
Aciu fenddi.Zinau kad po 14 dienu reikia pakartoti.Man butent taip ir nutiko.As katina pries 2 menesius veziojau pas veterinara.Jis kartu sudave nuo kirminu pasta, bet matomai, kadangi po 14 dienu nepakartojau, kirminai atsinaujino.Kiek zinau, pas zmones panasiai, po 14 dienui taip pat reiktu pakartoti profilaktine doze.
Atsakyti
Siandien nuejau i vaistine pirkt vaistu vaikams.Bet vaistininke sake "baikit jus, kaciu kirminai zmonems nepavojingi, jeigu ir apsikrecia tai nesivysto zmogaus organizme".Bet as manmasu del viso pikto reikia vermoxa suduoti.Labai jau man neramu.Mamytes, gal jum buvo panasiai kam nutike?Kaip elgetes?Pas kate aptikau apvaliasias ir trumpa plokscia kirmele.Katina isigijome pries 2 menesius, pasigavom kieme, bet jis ne kiemunis buvo, tik kazkieno ismestas ar morciavo gal pabeges.Nuo kirminu sudaviau jau kita diena parsinesus, bet matyt nepadejo g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(HilaMMM @ 2009 01 30, 17:16)
Bet vaistininke sake "baikit jus, kaciu kirminai zmonems nepavojingi, jeigu ir apsikrecia tai nesivysto zmogaus organizme".

Askaridės - taip: žmonių organizme lytiškai nesubręsta ir gaišta nepadėjusios kiaušinėlių. Bet kol būna organizme, ypač vaikų, gali sukelti kitokius požymius - pilvo skausmus, blyškumą, alergiją... Paieškokite Google "toksokarozė" ax.gif

Kaspinuočiai - ne. Žmogus yra vienas šeimininkų jų vystymosi cikle.

Va straipsnis, tik reikia turėti omeny, kad jame labai jau gąsdinama ax.gif Tikrovėje tas pavojus ne toks didelis, kaip čia rašo blush2.gif

http://www.ve.lt/?da...p;id=1131382398
Atsakyti
Ta prasme:askarides pavojingos, o kaspinuociai ne, kadangi neissivysto zmoniiu organizme iki galo.Ar taip supratau?????
Papildyta:
Nes mane labiausiai ir neramina kaspinuociai sitie.Labai jau slyksciai skamba.O kad askarides parazituoja pas zmones tai esu girdejusi.
Atsakyti
QUOTE(HilaMMM @ 2009 01 30, 21:03)
Ta prasme:askarides pavojingos, o kaspinuociai ne, kadangi neissivysto zmoniiu organizme iki galo.Ar taip supratau?????

Atvirkščiai - kaspinuočiai pavojingesni. ax.gif
Atsakyti
O tada gal gali patarti kokius vasistus suduoti???vermoxo anotacijoje parasyta kad tinka ir siems naikinti, tik atitinkama doze reikalinga.
Papildyta:
Apniko kazkokia paranoja.negalesiu ramiai gyvent, kol nebusiu tikra kad neturi tas katinas padaru visokiu.Visgi vaikai ji tampo, glosto nuolat.Suduosiu vaistus vaikams butinai, normalu gydymo kursa.Ir tuomet galesiu but garantuota kad viskas ok?????????
Papildyta:

Ir dar sakykit, koksai cia skaitosi kaspinuotis kaciu organizme parazituojantis?Ju gi visokiu rusiu yra:ir jautinis, ir mazasis ir dar kazkoks???Tai kuris cia katems budingas?
Papildyta:
Gal jums mano klausimai juokingi pasirodys, tai sorry, esu zalia siuose reikaluose.(kate juk auginu visai neseniai)
Atsakyti