Įkraunama...
Įkraunama...

Vaistai nuo kirminų

sekmadienį mūsų laukinukei katytei (amžius apie 4 mėn.) buvo sulašinta stronghold. Šiand ji iškakokjo tokius baisius pilkšvai baltos spalvos ilgus siūlus - kirmėles. Vetas sakė, kad stronghold reiks pakartot po 3 sav. Dabar prisiskaičiau, kad stronghold veikia ne visų rūšių kirmėles, tai gal man dar reiktų jai ir pastos nuo kirmėlių suduot?
namuose mažas vaikas, tai labai baisu, kad neapsikrėstų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivad: 02 lapkričio 2011 - 16:31
QUOTE(Daivad @ 2011 11 02, 16:30)
sekmadienį mūsų laukinukei katytei (amžius apie 4 mėn.) buvo sulašinta stronghold. Šiand ji iškakokjo tokius baisius pilkšvai baltos spalvos ilgus siūlus - kirmėles. Vetas sakė, kad stronghold reiks pakartot po 3 sav. Dabar prisiskaičiau, kad stronghold veikia ne visų rūšių kirmėles, tai gal man dar reiktų jai ir pastos nuo kirmėlių suduot?
namuose mažas vaikas, tai labai baisu, kad neapsikrėstų...

Kiek žinau, po Stronghold negalima iškart duoti vaistų nuo kirminų. Atrodo reikia palaukti 10 dienų. Jei klystu, pataisykit.
Atsakyti
Sušėriau katei "Cestal" vieną tabletę. Čia kkur skaičiau kad ji labai neskani, neymanoma sugirdyt. Įdėjau vištienos širdelėn, katei beėdant tabletė iškrito, tai katė ją pamatė, ir suvalgė nuo grindų kaip kokį saldainį lotuliukas.gif
Ar tos vienos tabletės užtenka, ar dar po kažkiek laiko reik dar vieną sušert?
Atsakyti
zebenstiejka

Jei cia ta lauko kate, galit po 10 d. suserti dar viena tablete. Kadangi ji eda peles ir paukcius tikrai tures viena kita kirmelaite. Veterinaras sake, kad pirma tablete sunaikins kirminus, o kita duodama po 10 d. sunaikins is kiausineliu issiritusius kirminus, nes paciu kiausineliu tablete neveikia.
Atsakyti
QUOTE(Šerii @ 2011 11 15, 21:13)
zebenstiejka

Jei cia ta lauko kate, galit po 10 d. suserti dar viena tablete. Kadangi ji eda peles ir paukcius tikrai tures viena kita kirmelaite. Veterinaras sake, kad pirma tablete sunaikins kirminus, o kita duodama po 10 d. sunaikins is kiausineliu issiritusius kirminus, nes paciu kiausineliu tablete neveikia.

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Nors šiaip pagalvojus.. turbūt kai ji ėda tas peles visąlaik, tai galima jai šert kas dešimt dienų tabletes pastoviai doh.gif gi gali kiekvienąkart užsikrėsti iš naujo.
Atsakyti
sveiki,
turiu katiniuke dar tik 2men amziaus, nezinu nuo kada pradeti bandyti nukirminavima, ir kokiais vaistukais griausia tai pradeti daryti. Kirminiuku dar neteko pamati tai nezinau ir ar gyvena daugelyje smile.gif Po kiek laiko reiketu pakartoti doze, ir kada tada vaziuoti pasiskiepyti. Aciu uz atsakyma is anksto wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlmaJa: 26 gruodžio 2011 - 03:17
QUOTE(AlmaJa @ 2011 12 26, 03:15)
sveiki,
turiu katiniuke dar tik 2men amziaus, nezinu nuo kada pradeti bandyti nukirminavima, ir kokiais vaistukais griausia tai pradeti daryti. Kirminiuku dar neteko pamati tai nezinau ir ar gyvena daugelyje smile.gif  Po kiek laiko reiketu pakartoti doze, ir kada tada vaziuoti pasiskiepyti. Aciu uz atsakyma is anksto wink.gif

Aš saviems naudoju cestalį. Bet vis tiek tokio amžiaus katytę nuneščiau pas veterinarus pirmam vaistų sudavimui - pasvers, duos tikslią dozę. Jeigu po vaistų išmatose nesimatys kirminų, po poros savaičių galima skiepyti.
Atsakyti
O ar galima katei pirmą tabletę nuo kirminų suduoti likus penkioms dienoms iki pirmo skiepo?
Atsakyti
QUOTE(BasaRasa @ 2012 01 24, 14:08)
O ar galima katei pirmą tabletę nuo kirminų suduoti likus penkioms dienoms iki pirmo skiepo?

Man sakė, kad laiko tarpas tarp tabletės ir skiepo turi būti bent 10 dienų.
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2012 01 24, 15:19)
Man sakė, kad laiko tarpas tarp tabletės ir skiepo turi būti bent 10 dienų.

drinks_cheers.gif Arba is viso, ne skubos tvarka, pataria suduot tablete pries skiepus likus 2 savaitems, t.y. 14 dienu. mirksiukas.gif
Atsakyti
O po skiepo negalima? Nes, taip, išeina, kad suduoti pavėlavau, o dėl skiepo esu susitarusi jau pirmadieniui...
Atsakyti
QUOTE(BasaRasa @ 2012 01 24, 15:44)
O po skiepo negalima? Nes, taip, išeina, kad suduoti pavėlavau, o dėl skiepo esu susitarusi jau pirmadieniui...

Siulyciau pasikonsultuoti su vetais siuo klausimu. mirksiukas.gif
Atsakyti