Įkraunama...
Įkraunama...

Vaistai nuo kirminų

Visų vaistų gamintojai rekomenduoja duoti kas pusę metų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Prašau patarkite kaip mažam kačiukui suduoti ketvirtadalį tabletytės nuo kirminų. Bandžiau pražiodint ir kišt tai apsiputojo, paskui bandžiau su jautienos gabalėliu sumaitinti, niekaip g.gif o suduot tai reikia... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Demokratija @ 2011 08 29, 19:01)
Prašau patarkite kaip mažam kačiukui suduoti ketvirtadalį tabletytės nuo kirminų. Bandžiau pražiodint ir kišt tai apsiputojo, paskui bandžiau su jautienos gabalėliu  sumaitinti, niekaip  g.gif o suduot tai reikia...  verysad.gif

Aš paimu už pakarpos, pražiodau ir įkišu tabletę giliau. Tada laikau, kad neprasižiotų ir pirštu braukiu kakliuką. Nuryja. smile.gif
Atsakyti
Kad pražiodint neina imk kiek nori už pakarpos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Demokratija @ 2011 08 29, 19:01)
Prašau patarkite kaip mažam kačiukui suduoti ketvirtadalį tabletytės nuo kirminų. Bandžiau pražiodint ir kišt tai apsiputojo, paskui bandžiau su jautienos gabalėliu  sumaitinti, niekaip  g.gif o suduot tai reikia...  verysad.gif

Yra variantas katinuką suvynioti į rankšluotį ar adijaliuką duodant , tada bent nespurdės (mums kurį laiką šis būdas labai padėjo). O kai pražiodžiusi įkišit tabletę, suspauskit snukutį, kad neprasižiotų ir paglostykit kakliuką (skatina rijimo refleksą).
O mažiau skausmingas būdas (bet skausmingas finansiškai unsure.gif ) - sulašinti vaistus ant sprando (vienkartinė dozė apie 30 Lt). Deja, mums sugirdyti tabletės nebeišeina, labai arši katė unsure.gif ir nusistačiusi prieš tabletes, tai jau kurį laiką lašinam.
Atsakyti
QUOTE(Demokratija @ 2011 08 29, 19:14)
Kad pražiodint neina imk kiek nori už pakarpos doh.gif

Nežinau ar išeis paaiškinti, parodyti paprasčiau. smile.gif
Pirštą švelniai įkišti į burną. Ir pražiodyti. Geriausia laikyti ant apatinės lūpos, tarp apatinių ilčių.
Net nežinau ar aiškiai parašiau...

Ingėnas lašai veikia ne visas kirmėlių rūšis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colomba: 29 rugpjūčio 2011 - 19:19
QUOTE(Colomba @ 2011 08 29, 19:12)
Aš paimu už pakarpos, pražiodau ir įkišu tabletę giliau. Tada laikau, kad neprasižiotų ir pirštu braukiu kakliuką. Nuryja. smile.gif

Tai jūsų gal rami katė? Už sprando tai aplamai nesu ėmusi (nors čia gal tik mažiukus taip galima?). O pražiodyti metų -dviejų mano katę pasidarė misija nebeįmanoma unsure.gif Visi dalyvavę būdavom sudrąskyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 08 29, 19:19)
Tai jūsų gal rami katė? Už sprando tai aplamai nesu ėmusi (nors čia gal tik mažiukus taip galima?). O pražiodyti metų -dviejų mano katę pasidarė misija nebeįmanoma unsure.gif  Visi dalyvavę būdavom sudrąskyti doh.gif

Arši. Galima suvynioti į pledą. Už sprando aš jos nekeliu, tiesiog suimu už pakarpos, jinai rami tada. Pražiodau, sukišu tabletę, braukiu kaklą.
Dar galima švirkštą su vandeniu turėti. Nes kita katė neryja ir viskas. Vanduo padeda. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2011 08 29, 19:21)
Arši. Galima suvynioti į pledą. Už sprando aš jos nekeliu, tiesiog suimu už pakarpos, jinai rami tada. Pražiodau, sukišu tabletę, braukiu kaklą.
Dar galima švirkštą su vandeniu turėti. Nes kita katė neryja ir viskas. Vanduo padeda. smile.gif

Vat už pakarpos suimt nesu bandžiusi, reiks pabandyt gal. Nors kai prisimenu, ką reiškia mano katę pražiodyti, tai bet koks noras praeina unsure.gif doh.gif blink.gif
O dėl švirkšto gal irgi gera idėja thumbup.gif Kažkaip nebuvau sugalvojusi. Yra tekę kartą vaistus su švirkštu girdyti, tai visai gerai sekėsi.
Nors sunkiausia, manau, tą tabletę įkišti. Nes maniškė ir užčiaupus laiko ją priekyje, spjauna. Nė jokie kaklo glostymai nebepadeda.
Atsakyti
pas mane vaisto nuo kirminu sugirdymas- misija neimanoma... schmoll.gif praziodau kate, sukisu ta tablete, laikau uzciaupta snukuti, bet jinai ta tablete laiko negyliai, tablete pradeda putoti, visos putos pradeda ropstis per suspaustus nasrus, galiausiai jinai pradeda springti, ziaupcioti nuo tu putu-tad tenka ja paleisti, ir taip vaistai nueina niekui... net nezinau kaip reiktu juos duoti, kad pasiektu kates skrandi.... doh.gif doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
tai nupirkit pastos nuo kirmiu, ten svirkste tokiam, kaina apie 20 lt, bet ten pakaks daug daug kartu, ir skonis nieko, ipili i burna ir suvalgo
Atsakyti
as pirkau tablete veterinarijoja kaina 5lt
Atsakyti