Ačiū už patarymus
O gi dar pamiršau paklausti,
lašai yra vienos firmos profender, ar kitokiu yra?
Ir kur Vilniuje geriausiai jas nusipirkt?
QUOTE(ritutsi @ 2010 12 10, 13:16)
Ačiū už patarymus
Profender veikia visas kirminu rusis,kiti lasiukai veikia tik atskiras kirminu rusis. As profender pirkau Jakovo vaistineje kitur neradau. Bet kaina ju tai kandziojasi,33lt uz maza vaistu pipete. Brangoka sakyciau vien tik juos naudot.
QUOTE(Magic_girl @ 2010 12 11, 02:17)
Profender veikia visas kirminu rusis,kiti lasiukai veikia tik atskiras kirminu rusis. As profender pirkau Jakovo vaistineje kitur neradau. Bet kaina ju tai kandziojasi,33lt uz maza vaistu pipete. Brangoka sakyciau vien tik juos naudot.
Na bet įtariu, kad kitos išeities nebus
Viena negalėsiu suduoti tabletę, o svetimu nenoriu prašyti.
Sveiki,
as lasiuku negavau nes neturejo vete...pasiule pasta vietoj ju, tubele 18 lt, bet uzteks kokiems 2 kartams tai visai pigu ir dar kas labai nustebino kate visai noriai ta pasta valge
as lasiuku negavau nes neturejo vete...pasiule pasta vietoj ju, tubele 18 lt, bet uzteks kokiems 2 kartams tai visai pigu ir dar kas labai nustebino kate visai noriai ta pasta valge
QUOTE(Weronica @ 2010 12 14, 18:28)
Sveiki,
Jakovo vet. pirkote?
QUOTE(Weronica @ 2010 12 14, 18:28)
Sveiki,
Pastos yra silpnesnis poveikis. Visų kirrminų galite ir neišnaikinti.Man tai ji labiau mažiems kačiukams tinkama.
Aš rinkčiausi arba Profender arba tabletę
QUOTE(fenddi @ 2010 12 14, 19:22)
Pastos yra silpnesnis poveikis. Visų kirrminų galite ir neišnaikinti.Man tai ji labiau mažiems kačiukams tinkama.
Tabletes buciau nesugirdzius, o cia man vete pasake kad gerai, as ir patikejau ten ta pasta reguliuojasi toks kaip ale svirkstas pagal kilogramus kiek sumaitint nu man patikimai atrode, beto as beveik uztikrinta buvau kad kirminu pas murze mano isvis nera, bet taip sakant pries skiepa kaip ir privaloma nukirmint tai ir nukirminau
QUOTE(Weronica @ 2010 12 14, 21:47)
beto as beveik uztikrinta buvau kad kirminu pas murze mano isvis nera, bet taip sakant pries skiepa kaip ir privaloma nukirmint tai ir nukirminau
Aš irgi visada maniau, kad namie sėdinčiai katei ir nevalgančiai žalios mėsos, turėti kirminų beveik neįmanoma O kaip aš klydau pasirodo
QUOTE(fenddi @ 2010 12 14, 22:09)
Aš irgi visada maniau, kad namie sėdinčiai katei ir nevalgančiai žalios mėsos, turėti kirminų beveik neįmanoma O kaip aš klydau pasirodo
o tai nuo ko tada tie kirminai atsiranda?
QUOTE(Weronica @ 2010 12 14, 22:32)
o tai nuo ko tada tie kirminai atsiranda?
Blusos perneša.
QUOTE(fenddi @ 2010 12 14, 22:09)
Va, mes ir klydom. Visada galvojau kad musu kaciukas svaruolis kaip reta. Ir maudom, ir sukuojam.. naminio maisto nevalgo, tik katem skirta. Geria tik vandeni. Na, savo reikaliukus atlieka lauke. Bet lauke jis buna gana trumpai. Vasara siek tiek ilgiau uztrukdavo, nes miegodavo terasoje. Pasirodo, musu katinas turi kirminu. Vakar pirma doze sulasinom ant sprando. Veterinaras patare po dvieju savaiciu sulasinti dar viena. Uztikrinimui. Turiu klausimuka, per kiek laiko issivalo organizmas nuo kirminu?
QUOTE(smiler @ 2010 12 16, 11:58)
Va, mes ir klydom. Visada galvojau kad musu kaciukas svaruolis kaip reta. Ir maudom, ir sukuojam.. naminio maisto nevalgo, tik katem skirta. Geria tik vandeni. Na, savo reikaliukus atlieka lauke. Bet lauke jis buna gana trumpai. Vasara siek tiek ilgiau uztrukdavo, nes miegodavo terasoje. Pasirodo, musu katinas turi kirminu. Vakar pirma doze sulasinom ant sprando. Veterinaras patare po dvieju savaiciu sulasinti dar viena. Uztikrinimui. Turiu klausimuka, per kiek laiko issivalo organizmas nuo kirminu?
Beje, klausimas, o kaip jūs sužinojot/pastebėjot, kad kačiukas turi kirminų
Man jau artėja metas, kai katei reiks duoti vaistus (dabar duodu kas pusę metų). Kokia kančia mums abiems Po sterilizacijos nebeprisileidžia tablečių Na šiaip ne taip dar sugirdėm. Iš kokio trečio inetensyvaus bandymo, nenoriu net prisiminti.
Gal ir man reiks tuos lašelius pabandyti. O jei vienos rūšies būna, ar skirtingų yra?