Įkraunama...
Įkraunama...

neriamos-mezgamos suknelės

Rugile, žinutę gavau, dabartės skaičiuoju po trupučiuką. Dar reikia raštus persižiūrėti.

QUOTE(ARUAL @ 2008 01 20, 02:13)
rodausi- kad ir ne suknelė, ale kad be jūsų negaliu wub.gif nors kas žino, kas čia galų gale gausis hihihi.gif

user posted image

maliooonus vazdelis smile.gif

QUOTE(Ristina @ 2008 01 20, 16:08)
suknele visu ugiuuser posted imageneriau 2 men.sunaudojau kg.naturalaus balinto lino. bigsmile.gif

Ech, tikrajam grožiui pamatyti trūksta manekenės... Man patiko pati idėja paprastu raštu padaryti dailų siluetą. Priminė Piekautaitę - jos suknelės nesudėtingos atrodo, pačią nešiotoją atskleidžia.

QUOTE(Ristina @ 2008 01 20, 16:35)
user posted imagecia naujas projektas-suknele.Bet po kol kas tik apacia smile.gif

Kokiaaaaa spaaaaalvaaaaaaaa wub.gif wub.gif wub.gif

Labai labai.

Kaip dovyda sakė (ir mes jau nei viena neprisimėnam, nes praktiškai net negirdėjom), biškuliuką yrrr potraukio siūlus pirkt. Tai mane tokia spalva buvo čia penktadienį patraukus...

Beje, dėl darbyčių - taigi pradėjau juodąjį projektą, kuris labai nusispalvino smile.gif Ir dar neriu protarpiais, nes gi KABLYS smile.gif

Einu Rugilės skaičiuoti smile.gif
Atsakyti
Paskaičiavau RUGILEI, ir įdėjau raščiuko savajį supratimą albumėlin.

Tikiuosi, kad josios rankytės nenukentėjo smarkiai NUO KASYMOSI smile.gif
Papildyta:
Aktyvuoju paraše kelią į albumėlį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(norali @ 2008 01 20, 20:50)
galima ir paprasciau rolleyes.gif stipriai susukti siulus i kamuolius, perverti virbalu ir deti ant puodo su verdanciu vandeniu, zodziu, garinti. Kai siulai gerai sudreks, nuimti ir deti dziuti ant radiatoriaus rolleyes.gif kai isdzius galima megzti thumbup.gif  Sekmes

cool.gif Sveika cool.gif

Pirma žinutė ir suknyčių temoj - simboliška? Kada pradedi suknytę? Kokią?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 20 sausio 2008 - 21:05
as isardyto mezginio kamuoliukus sudedu i reti ir ant puodo(su vandeniu),o reti uzdengiu dangciu.Palaukiu kol vanduo uzvirs ir isimu kamuoliukus,o tada juos dziovinu.Arba ant radiatoriaus,arba ant peciaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 20, 21:04)
Paskaičiavau RUGILEI, ir įdėjau raščiuko savajį supratimą albumėlin.

Tikiuosi, kad josios rankytės nenukentėjo smarkiai NUO KASYMOSI smile.gif
Papildyta:
Aktyvuoju paraše kelią į albumėlį smile.gif
Papildyta:
cool.gif Sveika cool.gif

Pirma žinutė ir suknyčių temoj - simboliška? Kada pradedi suknytę? Kokią?

sveikos,
ilindau i tavo parase ideta nuoroda, jau kiek grozio. labai patiko antram psl, 22 nr ruda Viktoria secret suknele. ten rastelis is paprastu rombuku kaip suprantu. siaip as niekad neiliemenavus mezgiau,pamatuoju mazdaug pagal juosmeni, truputi daugiau uzmetu.o klubai platesni - automatiskai apsitems. tai dabar patarimo reik ar mezgant tokio tipo suknele butina iliemenuot ar galiu tiesiai megzt.bet noriu aptemptos, nors ir nesu 'tobulu' formu.
klubai 108, juosmuo 88, krutine 100.
gal kuri jau mezget toki megztukeli - suknele.
ai tiesa ir kokie ten siulai geriausi.
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
labai grazu wub.gif
daugiau galima pasiskaityti rusaičių forume va čia va
Atsakyti
Na,ir puiki ta paskutine suknele!As labai ieskojau sio sedevro schemos.Aciu Jufka,kad laiku cia imetei sia nuoroda tongue.gif
Papildyta:
Sveika,Viliutee!Taip,tu teisi.mano nerta suknike dar bus puosiama baltomis nertomis ir susuktomis gelytemis.panasiai kaip tavo superine suknele.Aplink viena iskirptes puse,ir sonu zemyn.
Atsakyti
sveikutes visos prisiekusios nerejos-mezgejos group.gif

pirmiausia - didele uzuojauta ir supratimas nukentejusions del ardymo darbu verysad.gif nekenciu to darbo...gerai, kad dievas tam reikalui mamas dave mirksiukas.gif linkiu nepasiduot ir toliau tuos siulus sumezginet sunerinet, kad ne siulo galo neliktu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 20, 02:13)
rodausi- kad ir ne suknelė, ale kad be jūsų negaliu wub.gif nors kas žino, kas čia galų gale gausis hihihi.gif

user posted image

ne nu jau arual tu cia is viso.... doh.gif jau dabar kede su ratukais i sonus vaziuoja nuo grozio, kas bus kai pabaigsi wub.gif

Rugile., Gadget tai ka ten dabar abi meistrausit? mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif keliau nuotraukas del adresu ir radau tam srveryje kazkieno sukneles pakrautas mirksiukas.gif greit nukopinau, gal kam pravers thumbup.gif

user posted imageuser posted image

user posted image

niu va nupaparacinau juodai blush2.gif eeeeeee..bet juk su geriausiaisiaisiaisiais ketinimais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 21 sausio 2008 - 01:04
Gadget mirksiukas.gif , ačiuks už laiškutį su skaičiukais wub.gif .Viską gavau, bet dar nesigilinau blush2.gif . Niu bet aš blondynkė doh.gif į tavo puslapiuką neįeinu pažiūrėti to raštelio šifruotės doh.gif . Gadget mirksiukas.gif kaip čia yr?Pamokink , plyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyz wub.gif .
Dovyda mirksiukas.gif megsiu tokią pilką suknutę ale sarafaną, neneusprendžiau dar iki galo blush2.gif .Žiūrėsiu kaip bus su siūlais.Gadget, rodykis greičiau ką ten pardėjai..... bigsmile.gif o jau taip galvojau kad abi varysim....... doh.gif doh.gif doh.gif Et tikiuosi ir tau reikaliuks pilkutei pribręs.Dovyda mirksiukas.gif , man ne kas su foto įkėlimu, pabandysiu gal pavyks įkleti parodyti kas pas mane planuos.Ir tikiuosi ant dienų bus realybėj.Dovyda mirksiukas.gif , kaip ratukai?
Arual mirksiukas.gif , negaliu tavęs nepavadinti RAKETA.Aš apakus bigsmile.gif kaip su mochera taip aukštai ir greitai galima skristi.....Aš rimtai.Man mochera labai gražu, bet labai ilgas tas mezgimo procesas vyksta.Nors pažiūrėjus į tavo mezginuką taip neatrodo schmoll.gif .Reiks gal gundytis.Šaunuolė.O jau pasiaurinimo paltinimo procesą pradėjai?Ar labai sudėtinga?
Papildyta:
Niu ką bandau rodyti tai ką megsiu su jūsų mergaitės pagalba.Įvertinkit.Gal kas jungsitės į draugiją????????????? Linksmiau ir drąsiau būtų.
http://img89.imagesh...41/pilkaxl2.jpg
Atsakyti
LABUKAS visom!!!
Labai grazius darbelius visos jau cia rodotes! Giriu visas visas, nes ilgas sarasas jau butu vardint 4u.gif
As vis neriu savo sarafana, vis ardau, taigi labai puikiai suprantu, kas su tuo susiduria, kokie jausmai uzpuola.... verysad.gif
Kadangi per grubiai is pradziu siaurinau, padariau broka, galvojau, kad niekaip kitaip ir neimanoma mano rastelio siaurint, tai palikau tuos pasigarbiniavimus sonuose ir neriau toliau. Veliau ismokau graziai siaurint, bet jau buvau labai daug nuvarius i prieki ir pagailo ardyt viska (iki to broko), taigi mano suknele pasitempe visa i virsu - pasigarbiniavimus bandau det ant klubu, kad nors kiek patemptu ir jie nebutu tokie ryskus. Taciau reikes danert atvirkstine kryptim (zemyn) apacia. Galvoju kaip cia graziai padarius, kad ne taip kristu i aki tas sujungimas? g.gif O gal kaip tik deti koki motyva (atskira juosta) visai kitoki , o tik tada lpradet nert zemyn? Kaip patartumete? g.gif
Atsakyti
Mielos merginos, gal as cia parasysiu ir ne i tema, bet nezinau kur kreiptis.
Mano mama numezge man pasakiskai grazia suknele, bet... deja... Ji per didele man. Neturejo ji galimybes pamatuoti manes, nes as gyvenu uzsienyje. Nusiunciau tik savo ismatavimus, todel... Ji nuostabiai grazi, bet man didele!
Mano kaimyne uzsivilko ir ji kaip is zurnalo su sita suknele. Taigi, ji praso, kad as ja parduociau. Problema - kokius pinigus as galiu is jos prasyti? Kaip man ivertinti savo mamos darba? Gal yra koks forumas apie tai? Parasykit, prasau, jei kas ka nors zinote apie tai!
Aciu Jums is anksto!
Atsakyti
Ir dar vienas klausimelis , jau dabar is esmes! smile.gif nes si vakar jau reikes tai daryti, o as nezinau kaip verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Taigi - neriu pagal Niumos rasteli user posted image
user posted image
Kol neriau aplink - visada is gerosios puses - sis rastelis atrodo nuostabiai, bet kai reikes nerti is abieju pusiu (virsutine priekine ir virsutine nugaros) dali, tai rastelis skirsis nuo visos suknios ir atrodys nekaip... schmoll.gif
Ka patartumet? Keist rasteli i kitoki, panasu, bet kad butu kazkoks pramezgimas blogoj pusej nezymus? Ka daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2008 01 20, 19:50)
galima ir paprasciau rolleyes.gif stipriai susukti siulus i kamuolius, perverti virbalu ir deti ant puodo su verdanciu vandeniu, zodziu, garinti. Kai siulai gerai sudreks, nuimti ir deti dziuti ant radiatoriaus rolleyes.gif kai isdzius galima megzti thumbup.gif  Sekmes

nu va cia tai suprantu, kad nereik laiko gaist suvyniojant, pervyniojant ant tabureciu koju mirksiukas.gif aciu labai, bandysiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ristina @ 2008 01 20, 21:46)
as isardyto mezginio kamuoliukus sudedu i reti ir ant puodo(su vandeniu),o reti uzdengiu dangciu.Palaukiu kol vanduo uzvirs ir isimu kamuoliukus,o tada juos dziovinu.Arba ant radiatoriaus,arba ant peciaus 4u.gif

irgi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti