Įkraunama...
Įkraunama...

neriamos-mezgamos suknelės

Ristina
Labai grazi suknyte!

Ir mano namuose nesekmes. Mezgu suknele. Prieki jau turiu, uzvakar pradejau nugara.. nugi mezgu mezgu, siandien daejau iki mazinimo, ogi ziuriu doh.gif man viso raporto truksta. Kad supykau, bet rankos net nekyla ardyt. Padejau i sona nutraukus siula, ir pradejau is naujo. Uzdejau vienu daugiau dabar, skaiciavau kokius 8 kartus biggrin.gif kad vel maziau nebutu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muske: 20 sausio 2008 - 15:40
QUOTE(Ristina @ 2008 01 20, 15:35)
user posted imagecia naujas projektas-suknele.Bet po kol kas tik apacia smile.gif

blink.gif swoon.gif o jau chia koks grozhis bus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2008 01 20, 15:35)
Ristina
Labai grazi suknyte!

Ir mano namuose nesekmes. Mezgu suknele. Prieki jau turiu, uzvakar pradejau nugara.. nugi mezgu mezgu, siandien daejau iki mazinimo, ogi ziuriu  doh.gif man viso raporto truksta. Kad supykau, bet rankos net nekyla ardyt. Padejau i sona nutraukus siula, ir pradejau is naujo. Uzdejau vienu daugiau dabar, skaiciavau kokius 8 kartus  biggrin.gif kad vel maziau nebutu doh.gif

Galiu padėti išardyti... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaip viena mano draugė vakar pasakė - esu "nepagydoma ardytoja"... doh.gif
Atsakyti
Įkeliu pavyzduką iš žurnalo idėjoms smile.gif . Čia siūta, bet pagal tokį modeliuką ir nusnert, ir nusmegzti galima ax.gif mirksiukas.gif Gal kuri jau vasarai ruošiatės 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 01 20, 17:40)
Galiu padėti išardyti...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Kaip viena mano draugė vakar pasakė - esu "nepagydoma ardytoja"...  doh.gif

Aciu uz gerus norus biggrin.gif Paciai ranka nekilo. Mamukas jau atliko sita nemalonia misija smile.gif
Atsakyti
mergaites ne i tema paklausiu blush2.gif
mamaite mano isarde sena pusvilnoni megztini... dar nemaciau, bet isivaizduoju, kad siulai bus spiraliniai ,suisgarbanije... kaip jus juos istiesinat pries megzdamos nauja daikta blush2.gif g.gif
Zinau,kad perka padevalkese moteriskes megztiniukus del siulu,nu bet neisivaizduoju, kaip juos islygint g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 01 20, 18:47)
mergaites ne i tema paklausiu  blush2.gif
mamaite mano isarde sena pusvilnoni megztini... dar nemaciau, bet isivaizduoju, kad siulai bus spiraliniai ,suisgarbanije... kaip jus juos istiesinat pries megzdamos nauja daikta  blush2.gif  g.gif
Zinau,kad perka padevalkese moteriskes megztiniukus del siulu,nu bet neisivaizduoju, kaip juos islygint g.gif  blush2.gif

Išskalbt reikia ir išsitiesins... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 01 20, 18:48)
Išskalbt reikia ir išsitiesins...  tongue.gif

tuos kamuoliukus suvytus ar kaip g.gif prasyciau konkreciau , teip kaip blondinei ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 01 20, 18:51)
tuos kamuoliukus suvytus ar kaip  g.gif  prasyciau konkreciau , teip kaip blondinei  ax.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif , kaip blondinei sakai? Pasistengsiu tongue.gif
Siūlus reikia išsukti..., jei viena tą darysi, tai geriausiai ant taburetės kojų smile.gif, o jei dviese - tai ant rankų... Ar rašyti kaip rankas laikyti?
Tada tuos išsuktus siūlus išskalbti, o išdžiūvus jiems susukti į kamuoliukus...
Ar aiškiau dabar? Dar išsukus siūlus reikia juos su kitos spalvos siūlu dviejuose vietose perrišti, kad jie nesusipainiotu... O Dieve, kaip čia aš sudėtingai prirašiau, kad beveik nieko pati nebesuprantu... doh.gif , bet mamaitė tai tikrai turėtų žinoti kaip tą padaryti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 01 20, 18:51)
tuos kamuoliukus suvytus ar kaip  g.gif  prasyciau konkreciau , teip kaip blondinei  ax.gif  blush2.gif

Susukti į rinkes reikia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bielra @ 2008 01 20, 18:59)
Ar rašyti kaip rankas laikyti?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš per daug trumpai paaiškinau, matyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 01 20, 18:59)
lotuliukas.gif , kaip blondinei sakai? Pasistengsiu  tongue.gif
Siūlus reikia išsukti..., jei viena tą darysi, tai geriausiai ant taburetės kojų smile.gif, o jei dviese - tai ant rankų... Ar rašyti kaip rankas laikyti?
Tada tuos išsuktus siūlus išskalbti, o išdžiūvus jiems susukti į kamuoliukus...
Ar aiškiau dabar? Dar išsukus siūlus reikia juos su kitos spalvos siūlu dviejuose vietose perrišti, kad jie nesusipainiotu... O Dieve, kaip čia aš sudėtingai prirašiau, kad beveik nieko pati nebesuprantu... doh.gif  , bet mamaitė tai tikrai turėtų žinoti kaip tą padaryti...  g.gif

aciu mirksiukas.gif nu taip atsimenu darydavo mociute g.gif bet sakau, gal dabar kaip nors mandriau galima butu , kad tikrai tie siulai issitiestu g.gif
Papildyta:
QUOTE(geltoniausia @ 2008 01 20, 19:00)
Susukti į rinkes reikia  mirksiukas.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Aš per daug trumpai paaiškinau, matyt  lotuliukas.gif

vistiek aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 01 20, 19:47)
mergaites ne i tema paklausiu  blush2.gif
mamaite mano isarde sena pusvilnoni megztini... dar nemaciau, bet isivaizduoju, kad siulai bus spiraliniai ,suisgarbanije... kaip jus juos istiesinat pries megzdamos nauja daikta  blush2.gif  g.gif
Zinau,kad perka padevalkese moteriskes megztiniukus del siulu,nu bet neisivaizduoju, kaip juos islygint g.gif  blush2.gif

galima ir paprasciau rolleyes.gif stipriai susukti siulus i kamuolius, perverti virbalu ir deti ant puodo su verdanciu vandeniu, zodziu, garinti. Kai siulai gerai sudreks, nuimti ir deti dziuti ant radiatoriaus rolleyes.gif kai isdzius galima megzti thumbup.gif Sekmes
Atsakyti