Labas vakaras merginos , atėjau pas Jus pasiguosti... Nėriau, nėriau sesei suknelę ir ką gi - šiandien išardžiau didžiąją dalį... beliko tik sijono gabaliukas (nuo klubų iki kelių)... Nepatinka ji man..., sesę iki ašarų davedžiau, o paskui ir pati apsiblioviau iš tos nevilties, beviltiškumo ir nežinojimo ką toliau daryti... !?
Nesigauna man viršus... , gal galit patarti kaip Jūs apsimatuojat kiek ir kaip ir kuriose vietose reikia platinti arba siaurinti? Ar darotės kokias iškarpas? Būčiau labai dėkinga už informacija! Atsidūriau, taip sakat, aklavietėje...
Aš matuoju ir skaičiuoju negailestingai.
Kol kas gerai išeina
SU konkrečiais duomenimis galiu padirbėti, t.y. padėti.
Kol kas gerai išeina
SU konkrečiais duomenimis galiu padirbėti, t.y. padėti.
reikia skaiciuoti kaip sako gadget-negailestingai.Pvz.: liemens apimtis apie 80cm,tai surenku 88akis(jei moheris,4nr.virbalai)ir mezgu megztuko nugara kitokiu siulu,gerom akim-toliau pasirinktas rastas.(tas siulas bus nuardytas ir zemyn sijona mezgu nuardzius siula,ir surinkus akis ant pabaigto megztuko priekio ir nugaros).O megztuka as mezgu,jei-sau dedamasi prie saves,jei kam kitam-pamatuoju kur prasideda ir baigiasi liemuo bei krutine.Juk ne pas visus vienodi"atstumai"
as irgi pasiguosiu
mezgiau mezgiau suknikei nugara ir beipusejant rankoviu isemima supratau kad nemoku as reglano
nuardziau vadinasi ta dali ir darysim istatytas
tik kai ant virbalo siauroka man ta dalis atrodo nu teip ilist ilisiu ale problemines vietas gali negraziai aptemt...bet krastai sukasi o rastelis truputuka traukia, akiu nemazai dejau gal iskalbus prasitemps ir bus ok
nu as taip tikiuosi, nes jau man atsibodo...noriu jau greiciau kita pradet o sitos vieno gabalaicio vis uzbaigt negaliu
mezgiau mezgiau suknikei nugara ir beipusejant rankoviu isemima supratau kad nemoku as reglano
nuardziau vadinasi ta dali ir darysim istatytas
tik kai ant virbalo siauroka man ta dalis atrodo nu teip ilist ilisiu ale problemines vietas gali negraziai aptemt...bet krastai sukasi o rastelis truputuka traukia, akiu nemazai dejau gal iskalbus prasitemps ir bus ok
nu as taip tikiuosi, nes jau man atsibodo...noriu jau greiciau kita pradet o sitos vieno gabalaicio vis uzbaigt negaliu
cia gal koks menulis nesekme mezgejom nesa. pasiguosiu ir as, nusiziurejau maziui liemene is next ar adams internetines pardes ir paveiksliuko neissisaugojau. karoce is kokio 5 karto V formos kakla darau, tai per aukstai isimu, tai per siaurai, tai atnarai akis negraziai uzdejau, tai galu gale galvos neikisa.va ka reiskia dvieju metu pertrauka. o eilej stovi mohera ir laukia kol as is jos sukne trumpa arba tunika megsiu. toks pyktis - net pro ausis garai lenda. bet sianakt as ja vistiek iveiksiu. visoms kurybines sekmes.
rodausi- kad ir ne suknelė, ale kad be jūsų negaliu nors kas žino, kas čia galų gale gausis
QUOTE(bielra @ 2008 01 19, 16:34)
Nors ananasinis raštas man nepatinka, bet ši suknutė man pasirodė net gi labai daili...
pamačiau suknutę nepaskaičius komentarų. Iš karto pagalvojau, va pirmi anansai, kurie mieli akiai Aš irgi jų nemyliu
QUOTE(bielra @ 2008 01 19, 21:36)
Nesigauna man viršus... , gal galit patarti kaip Jūs apsimatuojat kiek ir kaip ir kuriose vietose reikia platinti arba siaurinti? Ar darotės kokias iškarpas? Būčiau labai dėkinga už informacija! Atsidūriau, taip sakat, aklavietėje...
Nelabai patarsiu, nes nematuoju Na, tik rašto pavyzdėlį apsimetų, kad žinočiau kiek akių reikės. O patį rūbo platinimą-siaurinimą- dedu mezgamą rūbą prie savo kažkurio nešiojamo ir kur reikia platint- pridedu akių, kur siaurint-nuimu. Taip ir rankovių išėmimus mezgu. Tik šitos suknutės viršų pernerdama turbūt ties kiekviena eile matavausi, kad žinočiau kiek stulpelių uždėt ir nuimt, kad nebūtų nei per aptemta, nei atvėpę.
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 20, 01:13)
rodausi- kad ir ne suknelė, ale kad be jūsų negaliu nors kas žino, kas čia galų gale gausis
oj, koks jaukumas
QUOTE(Akire3 @ 2008 01 20, 00:03)
....., tai galu gale galvos neikisa.va ka reiskia dvieju metu pertrauka.
aš irgi mezgu vaikišką liemenę iš 'Gadgetinių' norfinių siūliukų Nusižiūrėjau gerą reikalą iš kitos liemenės- vieną petuką darysiu susegamą sagutėm- tada laisvai galvytė įlys ir nebus per didelė iškirptė
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 20, 01:13)
tai klausyk jei dar nepadarei liemenavimo gali tunika megzt ta prasme prailgink ta pati modeliuka
seip tai labai grozis gausis
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 20, 02:13)
nu ir kantrybe tavo.. tokiais plonais virbaliukais mochera! Linkiu gelezines kantrybes, mielas darbas gausis, tiek darbo bus ideta
suknele visu ugiuneriau 2 men.sunaudojau kg.naturalaus balinto lino.
cia naujas projektas-suknele.Bet po kol kas tik apacia