Įkraunama...
Įkraunama...

neriamos-mezgamos suknelės

DEL vestuvems suknikes. Antrai dienai. Kur svajoniu siulai - storesni.

Pagalvok, gal nori kazka panasaus daryti? Suzaista spalva nertosios sukneles, kur del paprasto "viduriuko" isryskeja virsaus ir pridurku rastai, ir patyskinta pamusaline suknia.

QUOTE(gadget3 @ 2008 02 02, 11:45)
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 05 vasario 2008 - 19:53
mirksiukas.gif

Nauji namučiai
Laukia linksmučiai

ČIA
Atsakyti
La Perla, suknytė tai bus liuksiška thumbup.gif , o iš kokių siūliukų nėrei g.gif
gadget3, kaip tu taip visur suspėji - gal laiko daug turi, paskolink ir man kelias valandas blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 02 05, 20:52)
DEL vestuvems suknikes. Antrai dienai. Kur svajoniu siulai - storesni.
Pagalvok, gal nori kazka panasaus daryti? Suzaista spalva nertosios sukneles, kur del paprasto "viduriuko" isryskeja virsaus ir pridurku rastai, ir patyskinta pamusaline suknia.

Gadgetyt, pralinksminai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2008 02 05, 20:51)
La Perla,  suknytė tai bus liuksiška  thumbup.gif , o iš kokių siūliukų nėrei  g.gif
gadget3, kaip tu taip visur suspėji - gal laiko daug turi, paskolink ir man kelias valandas  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aciu 4u.gif neriau is MAXI man jie patinka, turiu nusinerusi palaidine, nesioju jau gal 4-5 metus ir kuo toliau tuo ji tampa minkstesne ir puikiai nesiojasi ax.gif
Atsakyti
Merginos beskit man pirštu prašau kur rasti pilkutės schemutę - man tas retesnis motyvas labai, labai gražus.
Atsakyti
lotuliukas.gif man irgi pridurkai patiko bigsmile.gif

Mate, žinai, ką veikiu..... rolleyes.gif .... ogi ardau... doh.gif
Čia turbūt tas mūsų raštas kažkoks keistas... bet ardau, norėdama atskirti visą nėrinį nuo tos bliuskytės unsure.gif ilgas ir nuobodus darbas, nes iš karto pynele surenku visas akis. Kuo ilgėjo mano kūrinys, tuo labiaus įsitikinau, kad nedėkingas viršus schmoll.gif Labai jau linkius išryškina... Panašu, kad darysiu tik sijonuką g.gif Nebent vėliau siūlų daugiaus nusipirksiu ir viršų prinersiu.
Atsakyti
La Perla, suknute labai laaaaaaaaabai grazi wub.gif As ja issisaugojau , gal kada prireiks ax.gif 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(janike1 @ 2008 02 05, 22:39)
La Perla, suknute labai laaaaaaaaabai grazi wub.gif  As ja issisaugojau , gal kada prireiks ax.gif  4u.gif

Ir aš norėjau pagirt, labai fainutė wub.gif Čia gal krikštynom kam nėrei? Tikra princesytė bus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chuliganka @ 2008 02 05, 22:04)
Gadgetyt, pralinksminai lotuliukas.gif

Aj nu buna, buna, pasitaiko, kai paimi ir parasai zmogus koki naujadara smile.gif nes klaviatura po pirsciukais lakstineja.

mirksiukas.gif visada galiu katinyte savo apkaltint, mat kaip tik pries koncerta ibegau namucio, prisedau pavakarieniavus prie JUMI, brangiosios, kate prisedo ant manes ir teeeep malioniai murke...

rolleyes.gif

Ardancioms siunciu mylima muzika SKYLE "Po vandeniu". Kad ardytumetes, o ne ardytumete!!!!!!

Geru suknelingu sapneliu. Ryt pasidalinsim cool.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms mezgejelems 4u.gif
Nepamenu - sita buvo ar ne -na bet ikelsiu ax.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(editamm @ 2008 02 05, 22:10)
Merginos beskit man pirštu prašau kur rasti pilkutės schemutę - man tas retesnis motyvas labai, labai gražus.

sveika, parasytum email - atsiusciau nes jau nepamenu kur radau zinau kad suknuciu temoj bet nezinau kurioj daly...

QUOTE(janike1 @ 2008 02 05, 22:39)
La Perla, suknute labai laaaaaaaaabai grazi wub.gif  As ja issisaugojau , gal kada prireiks ax.gif  4u.gif

labai aciu wub.gif
QUOTE(Žiogienė @ 2008 02 05, 22:42)
Ir aš norėjau pagirt, labai fainutė wub.gif Čia gal krikštynom kam nėrei? Tikra princesytė bus wub.gif

aha krikstynom, dabar dar neriu rankovytes ir nersiu priedus, radau labai labai wub.gif basutes ax.gif
Atsakyti