tetule, is tikruju - rastas labai panasus arba tikrai toks. Bet net nepagalvojau, kad cia megzta taip sonu... niekad nieko taip nedariau, bijau, kad gali buti per sunku su apskaiciavimais...
QUOTE(justyyte @ 2008 02 05, 14:47)
Sveikos,
planuoju savo vestuves liepa ir sumaniau antrai dienai nertis suknele...
radau nerealios spalvos geltonai oranzinius BRILLA siulus, bet jie siek tiek storoki ir nzn ar imanoma ka nors sugalvot is geliu, kad graziai atrodytu, gal jus turite kokiu ideju? buciau l.dekinga jei pasidalintumet... nes ka maciau cia is pavyzdziu, tai sukneles ir plonu siuliuku... o kadangi spalva tokia fantastiska, tai lbj skaudu butu, rinktis kitus siulus....
planuoju savo vestuves liepa ir sumaniau antrai dienai nertis suknele...
radau nerealios spalvos geltonai oranzinius BRILLA siulus, bet jie siek tiek storoki ir nzn ar imanoma ka nors sugalvot is geliu, kad graziai atrodytu, gal jus turite kokiu ideju? buciau l.dekinga jei pasidalintumet... nes ka maciau cia is pavyzdziu, tai sukneles ir plonu siuliuku... o kadangi spalva tokia fantastiska, tai lbj skaudu butu, rinktis kitus siulus....
jei siulai storesni, tai gal reiketu megzti virbalais, o ne nerti .
kad ir tokio klioso suknele , kaip sis sijonas
gal galima butu rasto ir sukneles scemute gaut apsiseilejau beziuredama i sitoki grozi
dekuj labai uz pasiulyma ech... modelis tikrai neblogas, bet isiziurejus cia irgi plonesni siuliukai... beje bandysiu iki keliu nerti, nes vidurvasary su ilga nelabai norisi kaisti
Lusasita, kad neturiu schemutes reiketu bandyti paieskoti rasto su lapais
jei ne suknutei tai megztukui butu , jei kas rasit ka panasaus, imeskit, prasau
cia yra nerta is storoku siulu
tetule, teisi. Mate, as pasididinau foto ir kampe parasyta, kad pradeta megzti nuo rankoves iki rankoves. Ir tikrai rastas toks pat
Sveikos darbštuolytės,
prašau pagalbos Noriu trikotažinei suknutei apnerti apačią (apie sprindį ilgio), bet niekaip negaliu rasti matyto ir labai patikusio raštelio. Gal Jūs turite ir man galėsite padėti? Arba pasiūlyti kažką įdomaus ir gražaus. Mano matytame pavyzdėlyje buvo juoda suknutė (tiksliai nepasakysiu trikotažinė ar megzta), bet jos apačia tikrai buvo nerta ir nėrinio viršuje buvo įverta balta juostelė. Tikiuosi supratot, apie ką kalbu. Tas pavyzdėlis man toooks gražus Gal pagelbėsit?
prašau pagalbos Noriu trikotažinei suknutei apnerti apačią (apie sprindį ilgio), bet niekaip negaliu rasti matyto ir labai patikusio raštelio. Gal Jūs turite ir man galėsite padėti? Arba pasiūlyti kažką įdomaus ir gražaus. Mano matytame pavyzdėlyje buvo juoda suknutė (tiksliai nepasakysiu trikotažinė ar megzta), bet jos apačia tikrai buvo nerta ir nėrinio viršuje buvo įverta balta juostelė. Tikiuosi supratot, apie ką kalbu. Tas pavyzdėlis man toooks gražus Gal pagelbėsit?
Turbūt šita
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(La Perla @ 2008 02 05, 12:37)
sveikutes, nesupykit bet stai kuo paverciau jusu graziaja pilkute..
tik dar be rankovyciu...
ratukinausi ir as
tik dar be rankovyciu...
ratukinausi ir as
Noriu buti ta maza mergaite, kuri sia suknele deves. Labai grazu. Islaikyta. PUIKU
QUOTE(gadget3 @ 2008 02 05, 19:44)
Noriu buti ta maza mergaite, kuri sia suknele deves. Labai grazu. Islaikyta. PUIKU
aciu, o dovydai noreciau padekoti uz ideta rasteli