"Kombinukų" yra dar Kaune 25mečio turguje,ne visada,bet kartais užmatau.
QUOTE(ARUAL @ 2008 02 01, 13:20)
man šita labai miela ir paprasta
[img]http://i024.radikal.ru/0802/7a/87c46e51a642.jpg[/img
[img]http://i024.radikal.ru/0802/7a/87c46e51a642.jpg[/img
Arual,
gal sitos aprasyma galetum imesti?
sveikutes na bet ir aktualiai cia snekat, gal mes jau nuo to mezgimo-nerimo kartu ir mintis skleisti vienodas pradejom as irgi va galva suku.... pilkutei jau rankovytes neriasi, o va ka su pasuknele daryt....mmmm...pilku naktinuku ir kombinuku tikriausiai nera
Dovyda- pas mane tas pats jugi- pilkas viršus, apačia juoda. Tai galvoju irgi gražiau būtų ką nors pilko susirasti. jei kuri ką randam- rėkiam visa gerkle
Kas cia su tom pasuknelem darosi. Mano suknyte jau baigta, ir iskalbta, ir isdziuvus, bet...dar be pamusalo.... Niekur tinkamo nerandu - uztat akis buvo uzkliuvusi uz labai grazaus pilko. O man tinkamo atspalvio nera - tokio ryzai rudo niekur ner :arab morkavi visi, arba auksiniai...
Labas rytas,
na man iki pabaigos jau nedaug liko, oi jau nedaug
Kaip tik savaitgali pas mane atvaziuoja teveliai is Kauno, tai mamos prasysiu iki 25-ecio turgelio i siulu parduotuve nuvaziuot, siulu kokiu pripirkt , nes mintyse sukniu ir kitokiu groziu jau ne vienas ir ne du yra. Mama nusipirkusi kazkokiu su mochera (sake yra vienspalviu ir pereinanciu spalvu), kur 100 gr. matkelyje 500 m yra (5 lt) ir mezgesi kepure , sake neblogi. Kazi ar jie tiktu suknelem??? Kadangi pati ju nemaciau, bet gal kas su panasiais susidure ir zinot apie juos?
Kaip tik savaitgali pas mane atvaziuoja teveliai is Kauno, tai mamos prasysiu iki 25-ecio turgelio i siulu parduotuve nuvaziuot, siulu kokiu pripirkt , nes mintyse sukniu ir kitokiu groziu jau ne vienas ir ne du yra. Mama nusipirkusi kazkokiu su mochera (sake yra vienspalviu ir pereinanciu spalvu), kur 100 gr. matkelyje 500 m yra (5 lt) ir mezgesi kepure , sake neblogi. Kazi ar jie tiktu suknelem??? Kadangi pati ju nemaciau, bet gal kas su panasiais susidure ir zinot apie juos?
Pradėjau ir aš suknutę nerti Kai bus baigta, įmesiu foto
QUOTE(Mate @ 2008 02 04, 11:40)
Labas rytas,
Mate, Mate tu triūsk, nes jau kantrybės liko lašas, taip norisi apžiūrėti tą tobulą rūbelį
QUOTE(Almita @ 2008 02 04, 12:46)
Pradėjau ir aš suknutę nerti Kai bus baigta, įmesiu foto
Nuskambėjo taip, lyg va pradėjau, ryt poryt baigsiu , parodysiu Kiek laiko užima nunert suknelę Aš va bliuskes puoliau iš kart po Kalėdų nert, kad iki vasaros spėt Bet žiūriu jau antrą baigiu Mislyju imtis suknios ar ne
QUOTE(niuma @ 2008 02 04, 11:13)
Dovyda- pas mane tas pats jugi- pilkas viršus, apačia juoda. Tai galvoju irgi gražiau būtų ką nors pilko susirasti. jei kuri ką randam- rėkiam visa gerkle
butinaiii
Papildyta:
QUOTE(angulyte @ 2008 02 04, 11:39)
Kas cia su tom pasuknelem darosi. Mano suknyte jau baigta, ir iskalbta, ir isdziuvus, bet...dar be pamusalo.... Niekur tinkamo nerandu - uztat akis buvo uzkliuvusi uz labai grazaus pilko. O man tinkamo atspalvio nera - tokio ryzai rudo niekur ner :arab morkavi visi, arba auksiniai...
nagi nagi Angulyte, uz kokio gi???????? pasidalink
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2008 02 04, 14:17)
Mate, Mate tu triūsk, nes jau kantrybės liko lašas, taip norisi apžiūrėti tą tobulą rūbelį
nu ir kur desiesi zmogus jei taip tave dailiai paspiria pirmyn
Papildyta:
QUOTE(Žiogienė @ 2008 02 04, 14:24)
Nuskambėjo taip, lyg va pradėjau, ryt poryt baigsiu , parodysiu Kiek laiko užima nunert suknelę Aš va bliuskes puoliau iš kart po Kalėdų nert, kad iki vasaros spėt Bet žiūriu jau antrą baigiu Mislyju imtis suknios ar ne
ZINOMA cia mes uz sukneliukes kur pirstu bedurtum ir klaustum , atsakymas kodinis - suknele
QUOTE(dovyda @ 2008 02 04, 15:12)
nagi nagi Angulyte, uz kokio gi???????? pasidalink
Na kai as sau ziurinejau, tai akis uzkliuvo uz tokio chamelioninio pilkai rusvo, bet tokio gana tamsaus - as net pagalvojau (aisku grizus namo, nes tik tada genialios idejos kyla) kad reiketu man tokio nusipirkt, bet va tuo momentu buvau pikta, kad nerandu to, ko reikia ir tuokart nenusipirkau Na bet nusipirksiu dar, nes vistiek prireiks - anksciau ar veliau Juolab, kad jau kita projekteli pradejau nert
Labas
Už puse metų išteku ir pagalvojau gal visai nieko butu musimegsti ar nusinerti suknele . Gal kas turite kazkokiu idonių suklneliu pavydžių ir raštų.
Ačiū
Už puse metų išteku ir pagalvojau gal visai nieko butu musimegsti ar nusinerti suknele . Gal kas turite kazkokiu idonių suklneliu pavydžių ir raštų.
Ačiū