Įkraunama...
Įkraunama...

neriamos-mezgamos suknelės

man šita labai miela ir paprasta
user posted image
user posted image
Atsakyti
dar Vernito siuliukais prekiauja (neblogas asiorimentas, net pavyzdziu siulu turi)parduotuvej Kalvariju g. tarp turgaus ir sankryzos su Konstitucijos pr. (salia dzinsu parduotuves, turgaus pusej), ten kainos mazesnes nei Vilniaus g. , bet mano suknios spalvytes ir jie neturejo....
Atsakyti
oi, Mate, Mate, kaip užjaučių dėl tų nėrimų - ardymų doh.gif Pačiai teko ne sykį daiktą tik iš kokio 5 karto pataikyt nusimegzt, žinau, kiek nervų ir užsispyrimo reikia nenuleist rankų doh.gif Tikiuosi, galiausiai rezultatais būsi patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
tai vat ir kankinuosi, kad vis nepatenkinta schmoll.gif Rezultato ir as tikiuosi, bent jau pakankamai gero, jei ne puikaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2008 02 01, 08:34)
Aciu uz pagyras, bet man kazko tam sarafanui truksta, nu kazkas jam yra ne taip ir viskas, bet nieko nesugalvoju... g.gif

man tai ji tokia silta, patogi atrodo. o isgelbetu tikrai kokia gele, bet noretusi kitos spalvos, ar koks laisvai krentantis dirzas. o tu rinkiu tikrai nesimato.

QUOTE(Lusasita @ 2008 02 01, 12:02)
oj kaip suprantu tave . Ziauriai nemegstu ardyt blush2.gif
Papildyta:
user posted image

sita sukne pas mane eilej stovi. laukiu kol rudu su viskoze siulu atsivez. o jei neatvez kol numezgu dabartine macherine tunika, tai toji bus juoda.truputi trumpesne ir rankovem iki alkuniu...

QUOTE(ARUAL @ 2008 02 01, 12:20)
man šita labai miela ir paprasta
user posted image
user posted image

man ir labai miela, bet mergaite jau uzaugo ir praso kad megzciau tokius trumpus megztukus kur tik po krutine baigias. reikia kazkoki toki laisva berniukui modeli iskast. g.gif
Gadget o ne tu gyreis kad irgi kazka pabaigei su trumpom pustom rankovytem ir iskirpte. ar as cia susapnavau. gaila kad tingiu pavartyt psl, tikrai rasciau tavo posta. prasom demonstruot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akire3: 01 vasario 2008 - 12:37
Na žinot, mergiotės, turiu ir aš tą tipišką lietuvišką charakterį - ant dūšios net lengviau pasidarė, kad ne aš viena ardau. Taigi išskalbiau praeitą savaitgalį savo raudonybę, ir kai išdžiūvo paaiškėjo, kad teks nuardyt rankoves ir sijono apačią ir permegzt, nes gerokai patįso... Čia aš žinoma pati kalta, kad pavyzduko pradžioj nemezgiau ir neskalbiau verysad.gif Nu bet niekad to nesu darius, niekad nebuvo tokių piktų bajeriukų...
Atsakyti
Aaagnex, grazus tas tavo sarafaniukas thumbup.gif nera ko cia kritikuot 4u.gif ,
o gelyte gal pabandyk is keliu spalvu sudelioti, kaip cia 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mate,Mate. Tu skruzdėlyte, darbštuolyte.Viešpatie koks titaniškas darbas. Man taip patinka žmonės estetai.Aš jau būčiau nebeardžius ir nešiojus taip kaip gavosi. Šaunuolė esi tikra, kad taip nepasiduodi ir kovoji su netobulumais:)))) O RIMI mačiau pusvilnės visokių spalvų po 3.29.Tik kaip "zapadlo" kartais pasitaiko ,kad to ko reikia kaip tik ir nėra:))) 4u.gif
Atsakyti
oi, ingriduska, kokia is manes estete! ax.gif anaiptol! bet kur akivaizdus brokas - tai palikt negalima... Jau suzinojau, kad mano melynieji siulai atvaziavo iki Vilniaus ir rytoj tikrai tikrai jau turesiu, galesiu tada nesiblaskydama del visokiu pridurstymu is bedos gamint reikala iki galo (tikiuosi paskutinio biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 02 01, 13:16)
Lusasita, kokia grazi ta rudoji!!!  thumbup.gif Is kur tu jas visas trauki??? Superiniai tavo sukneliu lobiai!  4u.gif

mhmhmh as irgi pritariu....labai grazu, gal imtis reikes lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mate @ 2008 02 01, 15:43)
oi, ingriduska, kokia is manes estete!  ax.gif anaiptol! bet kur akivaizdus brokas - tai palikt negalima... Jau suzinojau, kad mano melynieji siulai atvaziavo iki Vilniaus ir rytoj tikrai tikrai jau turesiu, galesiu tada nesiblaskydama del visokiu pridurstymu is bedos gamint reikala iki galo (tikiuosi paskutinio  biggrin.gif )

na jau kaip uzjauciu del ardymu doh.gif mamai visada atiduoti si darba, as kaip ir Gadget, jei pati ardau, paskui labai sunkiai beprisiverciu ka nors daryt is tu nelaimeliu siulu blush2.gif sekmes!
Atsakyti
as irgi ardau unsure.gif
savo ta moherinuka nuo kaklo mezgiau megiau ir megzdama jau maciau, kad rasto vienas "kantas" eina nu gal koks 0,5 - 1 cm i desine nuo tarpupapio, galvojau nesimatys kitiems (tik pati zinosiu) ir mezgiau, jau beveik kaip ir baigiau prieki - nugara , nu pasimatavau ir MAN matosi... mama sake viskas ciki, gerai yra, nu bet taciau , su kates padejimu turiu vel siulu kamuoliuka rolleyes.gif ir juodo megztinio visa pilva pukuota mad.gif mad.gif mad.gif pirma kart is tokiu siulu mezgu, labai mieli, bet jei taip sersis mad.gif
Atsakyti
Mate, kantrybės tau 4u.gif
Aš čia irgi ne į temą, nors mastau.gif gal ir į temą biggrin.gif - kas ruošiatės vasarai kokią suknytę susikurpt- Tomas Philipse (bent jau Kaune, Šilainiuose) Maxi siūliukai po 6,93 (100g-550m) thumbup.gif Bet tik balti ir tokie pieno spalvos. Aš prieš kelias dienas už juodus kitoj pardėj beveik 12 mokėjau.
Atsakyti