Aaagnex, taigi liuks ta suknelė- ko gi tu iš kart kritikos prašaisi? O man mėlyna spalva visą gyvenimą patinka, o beveik nieko mėlyno neturiu reiks taisyt padėtį
Kas žino dėl ko,tas gali išgyventi bet ką. Joks gyvenimas nėra toks sunkus, kad negalėtumėte jo palengvinti savo požiūriu į jį.
Jau kokiu groziu jus cia spejot prirodyt!!!! O as beguledama lovoj, pribaigiau savo melyna juros banga (ir visa ta melyna mocheryte suneriau). Net galiukus siuliuku uztaisiau. Apsirengiau. Ir ka?... VIS TIEK PER TRUMPA!!!! Truksta esminiu kokiu 5 cm. Tai zinot ka sugalvojau??? Paskambinau i Marijampole - radau mano siulu (ko Vilniuj nera), ir susitariau su nepazystamais zmonem, kad man ju atves Ir kadangi vis tiek buvau nepatenkinta susidariusiom klostem ties klubais nuo per greito siaurinimo, tai viska emiau ir ties ta vieta nuardziau... dabar neriu vel is naujo suknios apacia ir laukiu rytojaus, kai galesiu pasiimt savo siuliukus . Vakar visa vakara ardziau ta dali , kur kas antra eile mocheros - nors uzsimusk