Įkraunama...
Įkraunama...

neriamos-mezgamos suknelės

QUOTE(janike1 @ 2008 01 31, 20:27)
Albume maciau raudona suknyte dar vis mezgama labai graziai atrodo ,o spalvyte tokia  wub.gif O gal jau butu galima pamatyti visa ax.gif

Dar negalima..., dar vis neriu ir ardau ir vėl neriu ir vėl ardau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 02 01, 00:10)
Dar negalima..., dar vis neriu ir ardau ir vėl neriu ir vėl ardau...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sekmes,bus tikrai grazu smile.gif
Aaagnex,geras darbelis,akys lygios dailios 4u.gif Nematau ka cia kritikuoti smile.gif Saunuole 4u.gif
Atsakyti
Aaaagnex, pagalaiu thumbup.gif GRAZU 4u.gif
Atsakyti
Aaagnex, taigi liuks ta suknelė- ko gi tu iš kart kritikos prašaisi? O man mėlyna spalva wub.gif visą gyvenimą patinka, o beveik nieko mėlyno neturiu doh.gif reiks taisyt padėtį hihihi.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyras, bet man kazko tam sarafanui truksta, nu kazkas jam yra ne taip ir viskas, bet nieko nesugalvoju... g.gif
Atsakyti
ryškaus mėlyno golfo ir veltos/nertos gėlytės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2008 02 01, 09:36)
ryškaus mėlyno golfo ir veltos/nertos gėlytės mirksiukas.gif

velt nemoku, o golfo pabandysiu ieskot - gal rasciau bigsmile.gif
o del nertos geles ir as galvoju, kad gal visai nieko butu, bet ja daryt kazin juoda ar melyna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 01 vasario 2008 - 08:39
MĖLYNĄĄĄĄĄĄĄ wub.gif
hihihi.gif
manau priklausytų kur dėsi- jei ten, kur juodi siūliukai, tai siūlyčiau mėlyną, o jei kažkur ant mėlynų, tada gal juoda gražiau mirksiukas.gif
Atsakyti
melyna su juodais pakrasciukais mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
buvau mazumele apsirgus, ir per kelias dienas jus tiek daug lapu pridiskutavot!!! 4u.gif oi, kol viska perskaitysiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2008 02 01, 08:38)
velt nemoku, o golfo pabandysiu ieskot - gal rasciau bigsmile.gif
o del nertos geles ir as galvoju, kad gal visai nieko butu, bet ja daryt kazin juoda ar melyna?

melyna zinoma smile.gif
Atsakyti
Jau kokiu groziu jus cia spejot prirodyt!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
O as beguledama lovoj, pribaigiau savo melyna juros banga (ir visa ta melyna mocheryte suneriau). Net galiukus siuliuku uztaisiau. Apsirengiau. Ir ka?... verysad.gif verysad.gif verysad.gif VIS TIEK PER TRUMPA!!!! Truksta esminiu kokiu 5 cm. Tai zinot ka sugalvojau??? Paskambinau i Marijampole - radau mano siulu (ko Vilniuj nera), ir susitariau su nepazystamais zmonem, kad man ju atves smile.gif Ir kadangi vis tiek buvau nepatenkinta susidariusiom klostem ties klubais nuo per greito siaurinimo, tai viska emiau ir ties ta vieta nuardziau... dabar neriu vel is naujo suknios apacia ir laukiu rytojaus, kai galesiu pasiimt savo siuliukus biggrin.gif . Vakar visa vakara ardziau ta dali , kur kas antra eile mocheros - nors uzsimusk doh.gif
Atsakyti