Įkraunama...
Įkraunama...

neriamos-mezgamos suknelės

QUOTE(bielra @ 2008 01 31, 16:39)
Asmeniškai man, tai maxi siūlai tinka tik servetėlėm...
Aš neriu is medvilnės su viskoze  ax.gif

dristu gincytis lotuliukas.gif
palaidine nerta is MAXI siulu nesiojau jau kokius 5 metus, minkstute, svelnute, nesiojasi puikiai. suknutes irgi visas neriau is MAXI siuliuku (kai kur dejau liurekso kad spindetu)...
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 01 31, 19:55)
dristu gincytis  lotuliukas.gif
palaidine nerta is MAXI siulu nesiojau jau kokius 5 metus, minkstute, svelnute, nesiojasi puikiai. suknutes irgi visas neriau is MAXI siuliuku (kai kur dejau liurekso kad spindetu)...

Nesiginčysiu lotuliukas.gif , kiekvienam savo... ax.gif

Tetule, pasižiūrėk pas mane albume yra mano turkio suknelė ir gaminamuose sesės ir draugei nerta suknelė... (kai tik prisiprašysiu, kad ji ją apsirengtų būtinai įkelsiu pabaigtą suknikę). Beje, draugei nėriau iš melanžinių tokių siūlų stulpeliu ir 3/4 rankovėmis, tai ją drąsiai galima nešioti ir rudenį.. Priklauso dar nuo rašto.., jei kiauraraštis tai vasarinei suknutei tikrai neperstori siūliukai..
Atsakyti
Albume maciau raudona suknyte dar vis mezgama labai graziai atrodo ,o spalvyte tokia wub.gif O gal jau butu galima pamatyti visa ax.gif
Atsakyti
Na va, tik nematyt kur sarafanas pasibaigia, kur golfas prasideda nuotraukoj, tai kita diena apsivilksiu kazka kito, kad matytusi, o siandien bus tokia foto... blush2.gif

is priekio; user posted image

is nugaros: user posted image

nors ir prastos foto - brokas matosi, kazkada buvau sakius, kad pasitaike tik vienas matkiukas siulu sviesesnis, bet pamaciau tik jau uzbaigus visa pala... doh.gif

Beje, i figura neziurim - gelbejimosi rata pabrezia visos suknutes cool.gif
Kalte verciam dzinsam, o ko jie prispaudziapilva rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 31 sausio 2008 - 21:25
QUOTE(aaagnex @ 2008 01 31, 20:45)

Beje, i figura neziurim - gelbejimosi rata pabrezia visos suknutes  cool.gif

koks cia gelbejimosi ratas, cia tik MEILES RANKENOS mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nreciau ojektyvios kritikos ir nuomoniu, nebutinai pagyru rolleyes.gif , tik prasom per daug nesmerkti - darbelis pirmas ne tik tokio stambumo, bet pirmas ir uzbaikatas, nes siaip daug pradetu guli ir gules numesti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2008 01 31, 21:27)
Nreciau ojektyvios kritikos ir nuomoniu, nebutinai pagyru  rolleyes.gif , tik prasom per daug nesmerkti - darbelis pirmas ne tik tokio stambumo, bet pirmas ir uzbaikatas, nes siaip daug pradetu guli ir gules numesti blush2.gif

kaip pirmas darbelis, tai net labai puikiai numegztas thumbup.gif apdailos tik nesimato kaklo ir rankovių, bet manau,kad ir ten nebus prie ko prisikabint g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2008 01 31, 21:27)
Nreciau ojektyvios kritikos ir nuomoniu, nebutinai pagyru  rolleyes.gif , tik prasom per daug nesmerkti - darbelis pirmas ne tik tokio stambumo, bet pirmas ir uzbaikatas, nes siaip daug pradetu guli ir gules numesti blush2.gif

Na, kad jau leidai kritikuoti, tai ir pakritikuosim... Juokauju! lotuliukas.gif
Nėra čia ką kritikuoti, labai šaunus darbelis 4u.gif
Ir nėra jokio nei gelbėjimosi rato, nei rankenų nematau jokių... g.gif
Gal jau man laikas akinius užsisakyti? hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bielra: 31 sausio 2008 - 21:35
user posted image

Tunika juk čia, tai praktiškai suknelė, ar ne?

Tiesių siūlų.
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2008 01 31, 22:27)
Noreciau ojektyvios kritikos ir nuomoniu, nebutinai pagyru  rolleyes.gif , tik prasom per daug nesmerkti - darbelis pirmas ne tik tokio stambumo, bet pirmas ir uzbaikatas, nes siaip daug pradetu guli ir gules numesti blush2.gif

Sveikinu pabaigus (niu, čia kai paskaičiau, kad anksčiau valia ir ryžtas baigdavosi IKI darbo pabaigos).

Linkiu paimti dabartės ir DAR KĄ NORS PABAIGTI rolleyes.gif
Papildyta:
Beje, pavasaris artėja.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 31, 22:54)

Sveikinu pabaigus (niu, čia kai paskaičiau, kad anksčiau valia ir ryžtas baigdavosi IKI darbo pabaigos).

Linkiu paimti dabartės ir DAR KĄ NORS PABAIGTI  rolleyes.gif

is senuju jau nieko neiseis, nes kokius 3 metus is viso nebuvau virbalu i rankas paemus, tai jau ir gabaritai deja nebe tie ir modeliai jau atsibode... ax.gif
Atsakyti
ir laikas gundančioms iškirptėms user posted image
Papildyta:
user posted image ir user posted image
Atsakyti
Gal kas turit šios suknelės schemutę? ax.gif Nu,bent jau apatinės dalies reikėtų smile.gif

user posted image
Papildyta:
http://public.fotki....i/28717016.html

Kodėl nebeieina įkelti nuotraukų? mad.gif
Atsakyti