Įkraunama...
Įkraunama...

neriamos-mezgamos suknelės

QUOTE(ingriduska @ 2008 01 30, 11:22)
Ader, man tai irgi norisi prie to žavaus sarafaniuko, šviesesnio golgo, taip "ale"skandinaviškai, kaip iš Lumene reklamų, balta, rausva, melsva ir pilkos deriniai. Bet be galo darbšti esi, jei per savaitgalį taip padirbėjai.Man tai labai gražu.Aš dar kokią gėlę veltą nemažą visai rekomenduočiau:))
Bet sagų tai ne, manau suprastintų patį siūlo žavesįsmile.gif
Viliuteee suknele labai daili:) Tokia maža juoda suknelė visiems gyvenimo atvejams:) 4u.gif

ačiū labai už tokį gražų įvertinimą 4u.gif
Atsakyti
vat aš irgi apie gėlę galvojau, tik nelabai moku nerti. Norisi gražios ne bet kokios, o man gautųsi tik paprasta ūkiška biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2008 01 30, 12:09)
vat aš irgi apie gėlę galvojau, tik nelabai moku nerti. Norisi gražios ne bet kokios, o man gautųsi tik paprasta ūkiška  biggrin.gif

o gal tiktu velta? bigsmile.gif
Atsakyti
Ader, cia gelytes nerimo chemute tokia radau 4u.gif gal pravers

user posted image
Atsakyti
labai grazi rozyte. man tai aukstoji matematika, su kabliuku nelabai draugauju. Bet meginsiu ka nors panarplioti
Atsakyti
tai megzk tokia pat sususkama gelyte mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

labai grazi suknele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2008 01 30, 13:17)
labai grazi rozyte. man tai aukstoji matematika, su kabliuku nelabai draugauju. Bet meginsiu ka nors panarplioti

Ader, stai tau video medziaga mirksiukas.gif arual buvau idejusi, tai gal ir tau pravers doh.gif neriame gelyte
Atsakyti
nu kaip fainai parodyta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif vau as apakus, keik ten visko prirodyta. Tiesiog belieka siulus i rankas kabliukus virbalus pasidedam ir mezgam, neriam online. super
Atsakyti
Mate, padalkas rodei, kaip rankovytės sekasi? Norisi galutinį rezultatą pamatyt 4u.gif
Mano pilkai juodas projektas labai lėtai juda doh.gif Savo oranžinę suknytę per 3 savaites nunėriau, nu su tai Maxi siūlais.... Jau net ant piršto, kur siūliukas eina pusliukę pritryniau su vašeliu rolleyes.gif Per 3 savaites dar tik 1 kamuoliuką baiginėju g.gif O jau būsimi du-trys kūrinukai mintyse sukasi. Tai vis stabdau save, kad nemesčiau dabartinio blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2008 01 30, 10:23)
Zinokit neturiu blush2.gif , kazkaip net nepastebejau, kad visur kur is zurnalu keliau, tai ir aprasymai buvo, o cia ne...
Jeigu kur nors rasiu - cia idesiu... O jei kas nors pirma manes rastumet - irgi prasau cia idet ax.gif

as tai dovydos prasiau jei ka visai ne i tema biggrin.gif
Atsakyti