Įkraunama...
Įkraunama...

neriamos-mezgamos suknelės

Ader,

prisijungiu prie RUGILES - visks tvarkoj su sarafaniuku smile.gif Grazukas. Tik gali ji derinti ne su juodais ir paprastais, o su sviesiais ARBA ryskiais rubeliais. Cia super grazu butu sviesi palaidine su raukiniais/volanais ties kaklu ir ant rankoviu.
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2008 01 29, 20:45)

Dorin, labai tau ACIŪ 4u.gif
Atsakyti
[COLOR=deeppink][/COLOR][/B]
QUOTE(aaagnex @ 2008 01 22, 15:04)

[B][COLOR=red] aaagnex - gal turi mocherinės alyvinės tunikos visą aprašymą? Labai man patiko, pabandyčiau ir aš panašia nusinerti...
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 01 29, 17:04)

ta suknele as tiesiog islyginau su gariniu lygintuvu ir ji labai graziai issitempe kur ir kiek jai reikejo. jei kas uzsimanytu, tai yra nemazai foto mezgimo eigos, galeciau ir schemute kokiu "kvietkeliu" papaisyti  4u.gif

as labai noreciau gal gali visa tai i gmaila man atsiust?
sigucia@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2008 01 29, 20:41)
mergaitės, reikia jūsų patarimo. per savaitgalį numezgiau štai tokį sarafaną, bet apsivilkus, kažko jam trūksta. Gal patarsit, idėjų kokių pasiųlysit, ar sagas čia kokia įkomponuot, ar dar ką nors prikabint.

Čia per savaitgalį blink.gif . Man tai dabar be šansų ilgiau pamegzti, kažkodėl mano mažius jaučia didelį pavydą virbalams. Tik juos paimu, tuoj dėmesio reikia. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(megee @ 2008 01 29, 21:33)
[COLOR=deeppink][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red] aaagnex - gal turi mocherinės  alyvinės tunikos visą aprašymą? Labai man patiko, pabandyčiau ir aš panašia nusinerti...

As ir labai noreciau sios tunikos aprasymo... ax.gif
Atsakyti
Ir man jei negaila emailu atsiųsk ax.gif (žinai lygtai)
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 01 29, 19:33)
Viliuteee - tavo suknele labai daili.  4u.gif

Mergaites, noriu paklausati - gal kuri turite issisaugojusi sito grozio schemute?  4u.gif

user posted image

nu sitas grozis tai suzavejo doh.gif kazin kokius siulus cia reiketu rinktis g.gif gal maxi??? gal kas gali patarti

o ta mocherine tunika rozine tai man irgi patiko doh.gif gal kas prades ja narplioti mirksiukas.gif aprasykit kaip darot tai kai baigsiu maziukui megzti liemene mazu ir as sugalvosiu nusinerti g.gif
Atsakyti
kažkaip kai raštas nesudėtingas, tai greitai ir mezgasi. Pradinė mintis buvo megzti suknutę trumpom rankovem, bet pristigau siūlų blush2.gif o daugiau jų irkti nebėra.Teko galvoti kaip suktis iš padėties, tai gavosi sarafanas biggrin.gif Ačiū už patarimus, vakare bandysiu dar pafantazuoti.
Atsakyti
Ader, man tai irgi norisi prie to žavaus sarafaniuko, šviesesnio golgo, taip "ale"skandinaviškai, kaip iš Lumene reklamų, balta, rausva, melsva ir pilkos deriniai. Bet be galo darbšti esi, jei per savaitgalį taip padirbėjai.Man tai labai gražu.Aš dar kokią gėlę veltą nemažą visai rekomenduočiau:))
Bet sagų tai ne, manau suprastintų patį siūlo žavesįsmile.gif
Viliuteee suknele labai daili:) Tokia maža juoda suknelė visiems gyvenimo atvejams:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(megee @ 2008 01 29, 21:33)
[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red] aaagnex - gal turi mocherinės  alyvinės tunikos visą aprašymą? Labai man patiko, pabandyčiau ir aš panašia nusinerti...

QUOTE(qqte @ 2008 01 29, 21:44)
as labai noreciau gal gali visa tai i gmaila man atsiust?
[color=yellow]sigucia@gmail.com

QUOTE(dorin @ 2008 01 29, 22:32)
As ir labai noreciau sios tunikos aprasymo... ax.gif

QUOTE(ARUAL @ 2008 01 29, 22:45)
Ir man jei negaila emailu atsiųsk ax.gif (žinai lygtai)

Zinokit neturiu blush2.gif , kazkaip net nepastebejau, kad visur kur is zurnalu keliau, tai ir aprasymai buvo, o cia ne...
Jeigu kur nors rasiu - cia idesiu... O jei kas nors pirma manes rastumet - irgi prasau cia idet ax.gif
Atsakyti
Ader, labai grazus sarafaniukas thumbup.gif o prie jo turetu tikti labai daug spalvu bigsmile.gif tiesiog reikia eksperimentuoti drinks_cheers.gif gali kokia nerta gele prisisegti 4u.gif
Atsakyti