Įkraunama...
Įkraunama...

neriamos-mezgamos suknelės

http://show.7ya.ru/p...?...100677&ob=0

http://show.7ya.ru/p...?...100679&ob=0

Man patinka šitos suknelės apačios, t. y. sijono raštas, tik labai neryški rašto schema. Gal kas nors turit ryškesnę ar ką nors panašaus nėrėt?
Atsakyti
cia ideja

user posted image
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 01 29, 08:33)
jo atsimenu sita tavo grozi
ech noriu ir as toookios
nu megisniu ieskot ko nors panasaus schemutes....
man sudetingiausia tie isemimai rankovems ir kaklui
niekad nieko su isemimais neneriau, kad gautusi istatytos rankoves
manau kad kai jau pradesiu prasysiu pas tave pagalbos

visada klausk mirksiukas.gif padesiu, kiek atsiminsiu 4u.gif sunkiausia buvo ta krutines dali, paskui jau ratukai ratukai fitness3.gif
Papildyta:
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 29, 09:30)
Pasikartosiu, bet žemai žemai lenkiu galvą prieš neriančias vašeliu  notworthy.gif wub.gif Dovyda, nerealu thumbup.gif

aciu draugute drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(katuks @ 2008 01 29, 11:44)
Na bet ir grožis... thumbup.gif  wub.gif
Kodėl aš anksčiau jos nemačiau.... būčiau kopijavus  blush2.gif

o pamušalas juodas? po visa suknia, ar tik po sijonu? o juosmens juostelė matau kažkokia... g.gif  atlasinė įverta? o gėlytė? pati gaminai?
nuostabu! ir spalva  wub.gif
oi, dar noriu paklausti: o ar garinate nertas suknias? ar nors kiek prasitampo? nes manoji truputį per daug aptempta, ardyti nesinori, tai galvoju ar prisitaikysiu?

aciux Angulyte, Gitta, Norali, Katuks wub.gif sena ta mano jau suknele.... blush2.gif bet as ja vistiek laaabai dziaugiuosi doh.gif

siulai mano ten 2 rusiu (medvilniniai kazkokie ir Maxi), na taip isejo, kad norejau vidutinio ilgio sukneles, o nuneriau....echmmmm...ilga ilga lotuliukas.gif taigi teko sukombinuoti mirksiukas.gif nelabai jie ir skiriasi... sunaudojau apie 1 kg.

po visa suknele yra juoda pasuknele, iveriau atlasine juostele ir gele...irgi kazkokia susiraukiau, va taip atrodo is arti blush2.gif
user posted image

ta suknele as tiesiog islyginau su gariniu lygintuvu ir ji labai graziai issitempe kur ir kiek jai reikejo. jei kas uzsimanytu, tai yra nemazai foto mezgimo eigos, galeciau ir schemute kokiu "kvietkeliu" papaisyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 29 sausio 2008 - 17:10
Man jau seniai kirba mintis nusinerti suknelę..belieka siūlų nusipirkti thumbup.gif
Atsakyti
ir aš noriu pagirti Dovydos suknelę.Šaunuolė kaip visada 4u.gif Senokai vąšeliu benėriau,man tai toks ilgas darbas ir kantrybės daugiau reikia. : cool.gif Na bet vąšeliu ir gražiau.

mano megzta-nerta suknelė,manau panaši į Lusasitos pateiktą įdėją,gaila per vėlai pamačiau,na nieko bus ateičiai.

user posted image
Atsakyti
Viliuteee labai daili suknele thumbup.gif tokia elegantiska bigsmile.gif
Atsakyti
Viliuteee - tavo suknele labai daili. 4u.gif

Mergaites, noriu paklausati - gal kuri turite issisaugojusi sito grozio schemute? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Labas labukas!!!!

Žiūriu, ir idėjų pridėjot naujų, ir pasirodėt savadarbių grožių. Ak, kaaaaaip gražu.

Kaip sekasi džiovinimo darbai darbelius baigusioms? Kaip mezgasi/neriasi darbeliai, kurie dar ..eee .. turi pagyvent iki skalbimo?

Aš šiandien džiuginu MB, t.y. dėmesys - jam, o ne projektams sukneliniams smile.gif
Atsakyti
mergaitės, reikia jūsų patarimo. per savaitgalį numezgiau štai tokį sarafaną, bet apsivilkus, kažko jam trūksta. Gal patarsit, idėjų kokių pasiųlysit, ar sagas čia kokia įkomponuot, ar dar ką nors prikabint.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 01 29, 20:33)

Mergaites, noriu paklausati - gal kuri turite issisaugojusi sito grozio schemute?  4u.gif

Prasau:

user posted image
Atsakyti
Dailus kuklus sarafaniukas thumbup.gif Man truksta tik karoliu bigsmile.gif
Atsakyti
Ader mirksiukas.gif , labai gražus sarafaniukas.Man jis labai gražus ir be papuošimų wub.gif , nes jau čia visą grožį pagal man patys siūlai duoda wub.gif .Bet va jei kokius veltus panašius į siūliukų spalvą karoliukus arba apyrankę užsidėtum arba kokį sidabrinį masyvų pakabulį arba kokius akmenukų karolius tai butų visai čiki.Nažanau ar tau patiks blush2.gif , bat aš pati tai labai mielai visokius papuošalus nešioju thumbup.gif . Šaunuolė. wub.gif
Atsakyti