Įkraunama...
Įkraunama...

neriamos-mezgamos suknelės

norali grazu tikrai, nors ir nesuknyte:)
Dovyda aš irgi nemačiau tavo gražiosios suknios.Nu tikrai graži, tokiaaaa.. siūlai speju maxi???? Labai daili
Atsakyti
labai grazi dovydos suknele thumbup.gif mano didziausias nerinys bliuskyte ant sleikuciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 01 28, 17:44)
Merginos, aš dar apie VERNITA. Tai tie kur parduodami RIMI, 50 vilna/50 akrilas, po tris siuliukus ir jie truputį susukti.Tai ar tie ir yra stabilizuoti.Nes nėriau sijonus du iš jų, vis tiek kažinkiek pasipūkuoja,vakar baigiau megztinį iš tokių pilkų,tai ir nuomonės dar parašyt negaliu, nes pirmą dieną jį dėviu. Bet tarkim klausimas toks, pirkau:rudus, žalius samaninius, pilkus,bordo.Visų sudėtis vienoda, siųlų trys, pasuklti, bet jau labai nevienodi.Rudi ir žali tvirti, o va pilki skysti.Tai ar čia tie patys siūlai.

tai čia kiek supratau tikrai nestabilizuoti. jei jie storoki ir kandantys tai tikrai ne tie. stabilizuoti sudėti iš plonyčių berods penkių siūliukų ir gražiai susukti. siūlas atrodo kaip vientisas, nekanda, be pūkelio, švelnus
Papildyta:
QUOTE(meskute231 @ 2008 01 29, 13:24)
tai čia kiek supratau tikrai nestabilizuoti. jei jie storoki ir kandantys tai tikrai ne tie. stabilizuoti sudėti iš plonyčių berods penkių siūliukų ir gražiai susukti. siūlas atrodo kaip vientisas, nekanda, be pūkelio, švelnus

aš dar su tais stabilizuotais siūlais ir siuvinėju kartais išsipešus po vieną siūlelį
Atsakyti
o tose babinose irgi toki pat?
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 01 29, 11:29)
Papildyta:

aš dar su tais stabilizuotais siūlais ir siuvinėju kartais išsipešus po vieną siūlelį

oj noriu situ siuliuku labai...nesuzinojai spalvu?
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 01 29, 13:42)
oj noriu situ siuliuku labai...nesuzinojai spalvu?

jau minėjau kad turiu juodų penkis matkelius jei kam reikia. o į parduotuvėlę dar nevažiavau. babinose jie kitokie. suvyti iš dviejų gijų bet jau neišskiriami. susukus po šešis dažniausiai megstukus mezgu o neriu susukus po du.
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 01 29, 12:12)
jau minėjau kad turiu juodų penkis matkelius jei kam reikia. o į parduotuvėlę dar nevažiavau. babinose jie kitokie. suvyti iš dviejų gijų bet jau neišskiriami. susukus po šešis dažniausiai megstukus mezgu o neriu susukus po du.

o tu is kokio miesto?
man tinka visos rudos raudonos ryzos spalvos, juoda, pilka, balta
labai noreciau babinose
o kiek matkiukas sveria?
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 01 29, 14:14)
o tu is kokio miesto?
man tinka visos rudos raudonos ryzos spalvos, juoda, pilka, balta
labai noreciau babinose
o kiek matkiukas sveria?

iš marijampolės. matkeliai būna po šimtą gramų. o babinose tai įvairiai. dažniausiai po kilą
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 01 29, 12:16)
iš marijampolės. matkeliai būna po šimtą gramų. o babinose tai įvairiai. dažniausiai po kilą

o is taves kaip juos atsiimt reiktu?
ale jauciu mes cia sukneliu temoj biski ne i tema biggrin.gif
cia temoj apei siulus reiktu aptarinet biggrin.gif
Atsakyti
einam apie siulus cia kalbet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 29 sausio 2008 - 12:38
taisau padeti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 01 29, 13:48)
taisau padeti
user posted image

Šitą seniai jau įsikėliau į savo planus. Bet...
Atsakyti