Įkraunama...
Įkraunama...

neriamos-mezgamos suknelės

QUOTE(dorin @ 2008 01 28, 12:00)
Taip taip, apie ta pirmaja kalbu, aciu tau labai labai  mirksiukas.gif

Nu bet va dabar dilema turiu, issirinkau du modelius ir nzn kuri megzt..kad nebutu per daug sudetinga..

Abu  man jie labai grazus, bet gal pirmas lengvesnis?  unsure.gif Ir siaip reikes man jusu pagalbos mezgant, nes nelabai suprantu su tuo siaurinimu sukniukiu... doh.gif

man juodas grazesnis
ta ruda gal per daug beforme
schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 01 28, 14:40)
Prašom plačiau... Man Vernitas visai patinka... mirksiukas.gif

na kaip suprantu suknelėms geriausia būtų stabilizuoti po 100gr. matkeliais 50% akrilinas 50% vilna 267m matkelyje.
arba yra babinomis vilna pusvilnė. galima susisukti kokį nori storumą tinka nėrimui. deja spalvyno kiek mačiau tai jie internete nepateikę.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
gaila , kad as savo juodaji sijona mezgiau/ neriau is paprastos Vernito pusvilnes, visas siulo aprasymas kaip meskute321 raso, tik jie nesusukti - ne stabilizuoti, o paprastas siulas. Ir po keliu apsivilkimu pradejo sonai pukuotis ir veltis schmoll.gif , o dabar kur neriu is melynos , tai jauciu bus viskas OK mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 01 28, 12:58)
na kaip suprantu suknelėms geriausia būtų stabilizuoti po 100gr. matkeliais 50% akrilinas 50% vilna 267m matkelyje.
arba yra babinomis vilna pusvilnė. galima susisukti kokį nori storumą tinka nėrimui. deja spalvyno kiek mačiau tai jie internete nepateikę.

oj babinomis gal as noreciau visai
idomu kokios spalvos ir kokios kainos
Atsakyti
mane irgi labai domina kokiu spalvu yra ax.gif gal galima bent surasyti spalvas mazdaug g.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 01 28, 15:13)
oj babinomis gal as noreciau visai
idomu kokios spalvos ir kokios kainos

užeisiu kurią dieną pažiurėt tai pasakysiu
Papildyta:
turiu 5 matkelius atliekamus juodų. nieko neplanuoju iš jų daryti. gal kam reikia?
Papildyta:
QUOTE(Mate @ 2008 01 28, 15:11)
gaila , kad as savo juodaji sijona mezgiau/ neriau is paprastos Vernito pusvilnes, visas siulo aprasymas kaip meskute321 raso, tik jie nesusukti - ne stabilizuoti, o paprastas siulas. Ir po keliu apsivilkimu pradejo sonai pukuotis ir veltis  schmoll.gif , o dabar kur neriu is melynos , tai jauciu bus viskas OK  mirksiukas.gif

mano vienas megstukas išsitampė po kelių skalbimų. bet paskui su viena mamyte pabendravau kuri megstukus rankomis skalbia tai paskaičiau siūlų etiketę. nu ko norėt juk nesilaikiau priežiūros nurodymų, kokia temperatūra skalbt, kaip lygint.
Atsakyti
meskute231, lauksim daugiau info apie siuliukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz nuomone 4u.gif Vis tik pradziai pabandysiu megzt ta pirmaja
user posted image

Cia kiek iziuriu, tai pradzioj lyg krastas viena gera viena bloga detas kelios eiles, ar ne taip? O suknele siaurinama turbut ne is krastu sumezgant akis o sumezgant akis tarp pynuciu kas kelinta eile? Gal turite kokiu minciu?
Siandien vaziuosiu pirkt siuliu, kazi kokios sudeties butu geriausiai?
Atsakyti
Merginos, aš dar apie VERNITA. Tai tie kur parduodami RIMI, 50 vilna/50 akrilas, po tris siuliukus ir jie truputį susukti.Tai ar tie ir yra stabilizuoti.Nes nėriau sijonus du iš jų, vis tiek kažinkiek pasipūkuoja,vakar baigiau megztinį iš tokių pilkų,tai ir nuomonės dar parašyt negaliu, nes pirmą dieną jį dėviu. Bet tarkim klausimas toks, pirkau:rudus, žalius samaninius, pilkus,bordo.Visų sudėtis vienoda, siųlų trys, pasuklti, bet jau labai nevienodi.Rudi ir žali tvirti, o va pilki skysti.Tai ar čia tie patys siūlai.
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2008 01 28, 15:33)
Cia kiek iziuriu, tai pradzioj lyg krastas viena gera viena bloga detas kelios eiles, ar ne taip? O suknele siaurinama turbut ne is krastu sumezgant akis o sumezgant akis tarp pynuciu kas kelinta eile? Gal turite kokiu minciu?

Manau, čia tu visiškai teisi drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
ingridruska cia is Vernito 50vilna, 50 akrilas smile.gif jau pora metu nesioju bigsmile.gif labai gerai nesiojasi thumbup.gif

user posted image

Atsakyti