Mate, man atrdodo, kad tavo sprendimas vykes ir galutinis rezultats bus
Aaagnex, o cia koks sarafanas - tas kur mezgei melyna su juodu? Ar dar kazka mezgei, o as praleidau
QUOTE(angulyte @ 2008 01 28, 11:29)
Mate, man atrdodo, kad tavo sprendimas vykes ir galutinis rezultats bus
Aaagnex, o cia koks sarafanas - tas kur mezgei melyna su juodu? Ar dar kazka mezgei, o as praleidau
tas, tas, kitko nemezgiau, tas kur turejo buti suknute, kaip pas ARUAL, bet liko be rankoviu...
QUOTE(aaagnex @ 2008 01 28, 10:11)
Salotinis projektas juda pirmyn, bet atsitiko taip, kad isgirdau viena man nelabai patinkancia nuomone darbe - apaiskejo, kad jokie geltoni atspalviai man netinka, o ir zalia- salotine irgi tik labai jau siaip sau
Nuliudino, bet ka padarysi , megsiu toliau...
Nuliudino, bet ka padarysi , megsiu toliau...
na seip jau viena nuomone dfar nereiskia kad taip ir yra
tu cia pati turi nuspresti ar tau tinka ir patinka spalva
neliudek ir sekmingai pabaik projekteli
beje man irgi netinka geltona bet visai tinka salotine ir zalia
QUOTE(aaagnex @ 2008 01 28, 11:31)
tas, tas, kitko nemezgiau, tas kur turejo buti suknute, kaip pas ARUAL, bet liko be rankoviu...
As jau galvojau, kad ka nors praleidau Nekantraujam pamatyt
ggte, prašom
originalas
rusaičių vertimas (didelis joms dėkui)
su savo mezginiu susitvarkiau( bent jau kol kas). stulpeliais negalėjau platinti, nes ten tik juostelė po krūtine. ir tada nuo jos mezgiau apatiniu rašteliu žemyn sijoną. viskas genialu, kas paprasta pasirodo. tiesiog pynutėse pridėjau po keletą akelių. kol kas viskas gerai...
originalas
rusaičių vertimas (didelis joms dėkui)
su savo mezginiu susitvarkiau( bent jau kol kas). stulpeliais negalėjau platinti, nes ten tik juostelė po krūtine. ir tada nuo jos mezgiau apatiniu rašteliu žemyn sijoną. viskas genialu, kas paprasta pasirodo. tiesiog pynutėse pridėjau po keletą akelių. kol kas viskas gerai...
QUOTE(katuks @ 2008 01 28, 10:47)
dekoju labai labai
kokiam pavasariui labai miela suknikė bus
tik nezinau ar tokia marga darysiu ar tik juoda
QUOTE(neringata @ 2008 01 28, 10:22)
Taip taip, apie ta pirmaja kalbu, aciu tau labai labai
Nu bet va dabar dilema turiu, issirinkau du modelius ir nzn kuri megzt..kad nebutu per daug sudetinga..
Sita:
Ar sita:
Abu man jie labai grazus, bet gal pirmas lengvesnis? Ir siaip reikes man jusu pagalbos mezgant, nes nelabai suprantu su tuo siaurinimu sukniukiu...
QUOTE(dorin @ 2008 01 28, 13:00)
Taip taip, apie ta pirmaja kalbu, aciu tau labai labai
Nu bet va dabar dilema turiu, issirinkau du modelius ir nzn kuri megzt..kad nebutu per daug sudetinga..
Abu man jie labai grazus, bet gal pirmas lengvesnis? Ir siaip reikes man jusu pagalbos mezgant, nes nelabai suprantu su tuo siaurinimu sukniukiu...
pirmas tikrai lengvesnis. Ir tikrai labai gražus, bet tau spręst. Tskant, grožis paprastume
man tos rudos apykakle perdidele
QUOTE(Mate @ 2008 01 28, 12:20)
atspalviai nesipjauna, nes jie beveik vienodi , skirtumas tik toks, kad vienas siulas pukuotas ir tuo paciu turi kazkoki silko blizgesi (vos vos), o kitas tai kaip matot - lietuviskas storasis . Del to papildomo siulo, tai cia yra griebimasis siaudo, nes visa Vilniu aplaksciau, bet tokios pat spalvos Vernito 1 matkelio niekur neradau , taigis teko kazka galvot... Galejau daryt arba horizontalias linijas arba vertikalias, bet del horizontaliu tai as labai suabejojau, nes labai stengiuos vengti visko, kas optiskai padidina ir tai kas pakankamo didumo . Mano blevyzgas, t.y. tai ka norejau pasakyt, manau, visos suprato
mergikės jei kam iš Vernito reikia galiu padėt.
QUOTE(dorin @ 2008 01 28, 12:00)
O man antrasis modeliukas gražesnis....
QUOTE(meskute231 @ 2008 01 28, 13:16)
mergikės jei kam iš Vernito reikia galiu padėt.
Prašom plačiau... Man Vernitas visai patinka...