Panos, jus darot stebuklus!is kur pas jus tiek kantrybes?! Nerealu!Man atrodo reikia buti labai savimi pasitikinciai, kad galet drasiai nesioti,kad ir savo rankomis numegzta suknele.As tai neisdrysciau, man rodos nelygis.
QUOTE(relax @ 2008 01 27, 23:00)
Panos, jus darot stebuklus!is kur pas jus tiek kantrybes?! Nerealu!Man atrodo reikia buti labai savimi pasitikinciai, kad galet drasiai nesioti,kad ir savo rankomis numegzta suknele.As tai neisdrysciau, man rodos nelygis.
cia ka norejai tuo pasakyt nelabai supratau???
katuks is kur tokiu grazybiu traukei, nematytu???
QUOTE(qqte @ 2008 01 28, 01:18)
interneto platybės
pirmų trijų kažkokius aprašymus turiu, jei ką domintų...
QUOTE(katuks @ 2008 01 27, 23:18)
Mielos mezgėjėlės, kaip jūs šauniai dirbat.
Įkvėpta gražių vaizdų ir darbų ir pati bandau kažką regzti. Suknelę juodą vašeliu. vaizdo neparodysiu, nes mano vaizduotės kūryba ir kol kas nefotografuota. bet susidūriau su kebliu klausimu, kuris reikalauja daugiau protingų mezgėjų galvų
štai tokiu raštu mezgu ratuku (tas žemiau):
kaip jūs manot, kaip reikėtų jį platinti. nes mano užpakalis nebelabai telpa
Įkvėpta gražių vaizdų ir darbų ir pati bandau kažką regzti. Suknelę juodą vašeliu. vaizdo neparodysiu, nes mano vaizduotės kūryba ir kol kas nefotografuota. bet susidūriau su kebliu klausimu, kuris reikalauja daugiau protingų mezgėjų galvų
štai tokiu raštu mezgu ratuku (tas žemiau):
kaip jūs manot, kaip reikėtų jį platinti. nes mano užpakalis nebelabai telpa
del rastuko, gal sakau reiketu kiek paplatint ankstesneje eileje, ten kur paprastu stulpeliu eilute, tiesiog daugiau stulpeliu panert jei platinsi per si rasta, labai gali issiplesti...O! gali pabandyti didesnio nr vaseliu nert, cia mergaites bande, sako graziai pasiplatina
OOOOOOO suknele ta koooookia graziiiiiiiiiii na...bet cia is tos pacios serijos, kur neriau savo vynine tai gal antros nebenersiu
QUOTE(katuks @ 2008 01 27, 22:18)
ir kad nebūtų bereikalingų blevyzgų, keletas iš mano kolekcijos, laukiančios eilės...
va sitos aprasyma jei turi tai labai labai noreciau
relax, nesupratau tavo komentaro.
QUOTE(dovyda @ 2008 01 28, 00:03)
OOOOOOO suknele ta koooookia graziiiiiiiiiii na...bet cia is tos pacios serijos, kur neriau savo vynine tai gal antros nebenersiu
o ta vynine suknele tavo labai super jei apie ta galvoju
gal turi jos schemutes???
as apie kazka tokio seniai svajkoju bet be schemuciu nedristu
QUOTE(dorin @ 2008 01 27, 16:31)
Paprasysiu dar pagalbos, galbut kuri nors turite issisaugojusi tokia pilka trumpute suknele is pynuciu. Cia kazkuri mezgejele buvo seniau idejusi nuoroda i kinieciu puslapi, kur ta suknyte is ivairiu kampu buvo parodyta ir dar ten tokia kaip apykakle prisisega prie jos. Perverciau sukneliu temas, nu nerandu nors tu ka
Manau, kalbi apie kažkurią iš šių:
Na ir pasistengei, Neringata...
Ir taip miego trūkumas, o tu dar tokių grožių prikrovei...
Ir taip miego trūkumas, o tu dar tokių grožių prikrovei...
Labas rytas, mergaites!
relax, ir as tavo paskutinio komentaro nesupratau.... prisipazinsiu, truputi juokinga pasidare, truputi neramu - gal tikrai ties kazkuria vieta kazkokio lygio neturim????
Idedu kaip ikompanavau savo mocheryte i sukneles apacia, deja, nelabai kokybiska nuotrauka, ir spalva siulu gavosi labiau zalia nei melyna, bet gal bus iziurimas kas nors
kaip manot, ar tie stulpeliai ant 'padalku' gerai atrodys???
relax, ir as tavo paskutinio komentaro nesupratau.... prisipazinsiu, truputi juokinga pasidare, truputi neramu - gal tikrai ties kazkuria vieta kazkokio lygio neturim????
Idedu kaip ikompanavau savo mocheryte i sukneles apacia, deja, nelabai kokybiska nuotrauka, ir spalva siulu gavosi labiau zalia nei melyna, bet gal bus iziurimas kas nors
QUOTE(Mate @ 2008 01 28, 10:59)
Labas rytas, mergaites!
Labas rytas...
Del relax - susidare toks vaizdas, kad taip zmogus zinutes renka, nes ne vienoj temoj pasisake nesuprantamus dalykus pati sau priestarauja - kaip as jums pavydziu tokiu sugebejimu, o poto man nelygis butu nesiot, tai kam tada sugebejimai?
Mate - del suknytes... labai sunku iziuret nes labai tamsi foto, bet siaip man is esmes visai patiko tai ka sugebejau iziuret... Bus idomiau, nors man visai butu patike ir be juosteliu... Kazin nesipjauna atspalviai?
Raportuoju savo reikalus... Sarafanas susiutas, iskalbtas, kai isdzius - bus foto... nepatiko, kad paaiskejo, jog melyni siulai dazo , gerai, kad asu juodais sumarginau, o tai butu dar labiau nepatike, jei buciau sumarginus su sviesiais
Salotinis projektas juda pirmyn, bet atsitiko taip, kad isgirdau viena man nelabai patinkancia nuomone darbe - apaiskejo, kad jokie geltoni atspalviai man netinka, o ir zalia- salotine irgi tik labai jau siaip sau
Nuliudino, bet ka padarysi , megsiu toliau...
atspalviai nesipjauna, nes jie beveik vienodi , skirtumas tik toks, kad vienas siulas pukuotas ir tuo paciu turi kazkoki silko blizgesi (vos vos), o kitas tai kaip matot - lietuviskas storasis . Del to papildomo siulo, tai cia yra griebimasis siaudo, nes visa Vilniu aplaksciau, bet tokios pat spalvos Vernito 1 matkelio niekur neradau , taigis teko kazka galvot... Galejau daryt arba horizontalias linijas arba vertikalias, bet del horizontaliu tai as labai suabejojau, nes labai stengiuos vengti visko, kas optiskai padidina ir tai kas pakankamo didumo . Mano blevyzgas, t.y. tai ka norejau pasakyt, manau, visos suprato