ader , labai liuks darbeliai.Ir kada tu spėji ?Per kiek laiko tuos grožius nuverei?Labai sudomino juodos suknelės raštas tarp pynių .Gal gali pašifruot ? Gadget , ačiuks už žinutę. Varau pabandyt, bet įkvėpimo kažkodėl nebėra .............Gal kas galit spyrį į vieną vietą kad įkvėpimas atgimtų..... O tavo sijoną galima tavo albumiuke pamatyt ? Taip norisi akeles paganyt .
Paprasysiu dar pagalbos, galbut kuri nors turite issisaugojusi tokia pilka trumpute suknele is pynuciu. Cia kazkuri mezgejele buvo seniau idejusi nuoroda i kinieciu puslapi, kur ta suknyte is ivairiu kampu buvo parodyta ir dar ten tokia kaip apykakle prisisega prie jos. Perverciau sukneliu temas, nu nerandu nors tu ka
Ader - SAUNUOLE Rugile - as jau savo suknyte baigiau - siandien skalbsiu... Neuzpavydejai? Nenori nusluostyt nosies? Na - ar nepakankamas spyris? Papildyta:
[COLOR=fuchsia] Dorin, ar sitos norejai?
Niu ką mano palikymo kamanda . Ačiū jums dideliausias . Darbuojuos , kol kas pavizdukyje , bet tikiuosi kad projektas greitai persikles ant pilkųjų siūliukų originalo . Agnulyt , labai lauksim foto. Taip malonu kitų rezultatais pasidžiaugti .
Ačiū už pagyras mergaitės. Visada malonu kai darbas būna įvertintas. Kas link juodos suknutes, jinai iki liemens megzta paprastu rašteliu, tiesą sakant net nežinau kaip jis vadinasi, viena gera, viena bloga, grįžus į pradžią taip pat, tik ten kur buvo gera mezgam blogą ir atvirkščiai. o viršuj vien šituo rašteliu mezgiau. Kostiumėlis iš kid moherio, raštas paprastas iš senovinės knygos. o derinu visada iš galvos. kiek bandžiau megzti iš visokių pavyzdžių, tai vis nufantazuoju savaip.
O laikas yra vagiamas teatleidžia man šeimyna, bet ir iš jų truputį pavogusi esu. gerai kad nedaug mūsų yra, tai pasidalinam.
rašteliu, tiesą sakant net nežinau kaip jis vadinasi, viena gera, viena bloga, grįžus į pradžią taip pat, tik ten kur buvo gera mezgam blogą ir atvirkščiai. o viršuj vien šituo rašteliu mezgiau.
Mielos mezgėjėlės, kaip jūs šauniai dirbat.
Įkvėpta gražių vaizdų ir darbų ir pati bandau kažką regzti. Suknelę juodą vašeliu. vaizdo neparodysiu, nes mano vaizduotės kūryba ir kol kas nefotografuota. bet susidūriau su kebliu klausimu, kuris reikalauja daugiau protingų mezgėjų galvų
štai tokiu raštu mezgu ratuku (tas žemiau):
kaip jūs manot, kaip reikėtų jį platinti. nes mano užpakalis nebelabai telpa
ir kad nebūtų bereikalingų blevyzgų, keletas iš mano kolekcijos, laukiančios eilės...
P.S. [COLOR=yellow]nuotraukas keliu pirmą kartą, sorry, jei nekokybiškai