Įkraunama...
Įkraunama...

neriamos-mezgamos suknelės

ader mirksiukas.gif , labai liuks darbeliai.Ir kada tu spėji g.gif ?Per kiek laiko tuos grožius nuverei?Labai sudomino juodos suknelės raštas tarp pynių g.gif .Gal gali pašifruot blush2.gif ? Gadget mirksiukas.gif , ačiuks už žinutę. Varau pabandyt, bet įkvėpimo kažkodėl nebėra schmoll.gif .............Gal kas galit spyrį į vieną vietą kad įkvėpimas atgimtų..... blush2.gif O tavo sijoną galima tavo albumiuke pamatyt g.gif ? Taip norisi akeles paganyt wub.gif wub.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2008 01 27, 11:36)

čia kostiumėlis:

user posted image

vaje kas cia per grooozis
gal schemute sito grozio turi?
ar is galvos traukei?

Papildyta:
QUOTE(1RUGILE @ 2008 01 27, 13:02)
Gal kas galit spyrį į vieną vietą kad įkvėpimas atgimtų..... blush2.gif

va jei pades tai toks spyris
as jau savo rudai pilkosios prieki ipusejau
greit turesiu sarafaniuka trumpom rankovytem smile.gif
neuzsipavydejai?
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 01 27, 00:07)

as sita matau

Aciu 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

va pora ilgu paprastuciu
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Paprasysiu dar pagalbos, galbut kuri nors turite issisaugojusi tokia pilka trumpute suknele is pynuciu. Cia kazkuri mezgejele buvo seniau idejusi nuoroda i kinieciu puslapi, kur ta suknyte is ivairiu kampu buvo parodyta ir dar ten tokia kaip apykakle prisisega prie jos. Perverciau sukneliu temas, nu nerandu nors tu ka doh.gif
Atsakyti
Ader - SAUNUOLE thumbup.gif
Rugile - as jau savo suknyte baigiau - siandien skalbsiu... new_russian.gif Neuzpavydejai? Nenori nusluostyt nosies? mirksiukas.gif Na - ar nepakankamas spyris? drinks_cheers.gif
Papildyta:
[COLOR=fuchsia]
Dorin, ar sitos norejai?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 01 27, 18:24)
Dorin, ar sitos norejai?

Aciu 4u.gif , bet ieskau kitos, ten tamsiai pilkos spalvos ir pynes eina per visa suknyte.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu ką mano palikymo kamanda mirksiukas.gif . Ačiū jums dideliausias drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif . Darbuojuos bigsmile.gif , kol kas pavizdukyje blush2.gif , bet tikiuosi kad projektas greitai persikles ant pilkųjų siūliukų originalo thumbup.gif . Agnulyt mirksiukas.gif , labai lauksim foto. Taip malonu kitų rezultatais pasidžiaugti wub.gif .
Atsakyti
Ačiū už pagyras mergaitės. Visada malonu kai darbas būna įvertintas. Kas link juodos suknutes, jinai iki liemens megzta paprastu rašteliu, tiesą sakant net nežinau kaip jis vadinasi, viena gera, viena bloga, grįžus į pradžią taip pat, tik ten kur buvo gera mezgam blogą ir atvirkščiai. o viršuj vien šituo rašteliu mezgiau. Kostiumėlis iš kid moherio, raštas paprastas iš senovinės knygos. o derinu visada iš galvos. kiek bandžiau megzti iš visokių pavyzdžių, tai vis nufantazuoju savaip.

O laikas yra vagiamas smile.gif teatleidžia man šeimyna, bet ir iš jų truputį pavogusi esu. gerai kad nedaug mūsų yra, tai pasidalinam. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2008 01 27, 20:24)
rašteliu, tiesą sakant net nežinau kaip jis vadinasi, viena gera, viena bloga, grįžus į pradžią taip pat, tik ten kur buvo gera mezgam blogą ir atvirkščiai. o viršuj vien šituo rašteliu mezgiau.

rastelis vadinasi perliukai kiek pamenu

sito ieskom ?
http://lodia.ru/foru..._103_161605.jpg

ar sito?
http://rr.foto.radik...8f653477c00.jpg
Papildyta:
QUOTE(dorin @ 2008 01 27, 15:31)
ir dar ten tokia kaip apykakle prisisega prie jos. Perverciau sukneliu temas, nu nerandu nors tu ka  doh.gif

nors su prisegama apykakle nepamenu
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 01 27, 21:59)

Va is sitos serijos, bet ten buvo dar daugiau pyniu.
Aciu uz pastangas mirksiukas.gif
Atsakyti
Mielos mezgėjėlės, kaip jūs šauniai dirbat.
Įkvėpta gražių vaizdų ir darbų ir pati bandau kažką regzti. Suknelę juodą vašeliu. vaizdo neparodysiu, nes mano vaizduotės kūryba ir kol kas nefotografuota. bet susidūriau su kebliu klausimu, kuris reikalauja daugiau protingų mezgėjų galvų ax.gif
štai tokiu raštu mezgu ratuku (tas žemiau):
user posted image

kaip jūs manot, kaip reikėtų jį platinti. nes mano užpakalis nebelabai telpa blush2.gif
ir kad nebūtų bereikalingų blevyzgų, keletas iš mano kolekcijos, laukiančios eilės...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

P.S. [COLOR=yellow]nuotraukas keliu pirmą kartą, sorry, jei nekokybiškai ax.gif
Atsakyti