Įkraunama...
Įkraunama...

neriamos-mezgamos suknelės

QUOTE(Ristina @ 2008 01 26, 20:48)

Na,liepa50,tu kaip visada vietoj ir laiku!
Jau antra diena knisuosi ieskodama to alyvinio modeliuko.

As sia suknute tik dabar radau.
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2008 01 26, 20:16)
Gal kuri nors turite sios tunikos aprasyma rusu kalba?

user posted image

Turiu tą aprašymą, bet taip gudriai išsisaugojus, kad įkelt nemoku blush2.gif , gal aš emeilu tada... g.gif
Atsakyti
Atrodo gavosi clap.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(polo @ 2008 01 26, 22:51)
Atrodo gavosi clap.gif

user posted image

Nematau nieko, jei nesunku, i donataber@yahoo.com atsiusk. Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
user posted image
as sita matau
Atsakyti
QUOTE(liepa50 @ 2008 01 26, 19:44)

Liepa, sirdingai dekoju thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas sekmadienis!

Kaip sekasi svajoti apie puikias ir gražias ir nuostabias sukneles?

Paskaičiau kai kurių darbštuolių žinutes, ir pagalvojau, kad ne paslaptis, jog drabužius labai paprasta pateikti ant "patogios" pateikimui figūros. Bet yra ir lengviausiu keliu nenueinančių ax.gif

Tai va, "plus size" siūlo daug puikių suknelių, ir bendras įspūdis - pabrėžti krūtinę, aukštinti taliją ir siluetą išlaikyti neaptemptą beigi paprastą.

Kaip čia
user posted image

arba čia
user posted image

Taigi, drąsiai megzkit/nerkit ar kombinuotai gaminkit suknytes, tik modeliuką pakoreguokit pagal save. Juk kiekviena žinom, kas mums labiausia tinka - tokia suknytė, kurią apsirengus jauties karaliene!
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2008 01 27, 00:02)
Nematau nieko, jei nesunku, i donataber@yahoo.com atsiusk. Labai aciu  4u.gif

Išsiunčiau smile.gif
Atsakyti
Labukas visoms suknelių nėrėjoms ir mezgėjoms mirksiukas.gif .Gadget mirksiukas.gif , pavariau vakar keletą eilių savo pilkosios.Et, nelabai kas gaunas schmoll.gif . Kažkaip atrodo gal kad per platu, nes nepatinka tai kad kai mezgu X1 raštu tai labai puriai gaunas, o jei jį (Tą raštą ištempi) tai per juomenį apjuost galiu.....Bet jug jei jį ištempsi tai bus aptiaška doh.gif .O ir be to kažkaip man per daug margai gaunas g.gif .Ten originale tas X1 raštas toks plokščias gaunas , kaip nulygintas. O pas mane ne taip, visai ne taip.... schmoll.gif Galvoju gal tą raštą X1 pavaryt vien gerom eilėm g.gif .Nes žinok ir darbo pakankamai daug, čia turi skaičiuotis kada siaurint, kada pynę sukt, kada raštą pakeist iš gerų į blogas.Žodžiu man per daug įtempatas projektas schmoll.gif . Patinka kai veiksmas vyksta žymiai papraščiau thumbup.gif . Ką galvoi Gadget mirksiukas.gif ?Kap tau būtų, jei raštas X1 būtų vien gerosiom g.gif .
Atsakyti
Atėjo ir mano eilė pasigirti. Nebe pirmą suknutę mezgu, vis paskaitinėju jūsų pasisakymus, ir pati užsidegu toliau knebinėtis. Čia gi virusas, apsergi tai negali pasveikti ilgą laiką. Nežinau kur visus savo mezginius ir dėsiu. biggrin.gif

čia suknutė:

user posted image

čia kostiumėlis:

user posted image

čia vasarai bliuzelė. Nešioju ir žiema ant golfo kai pasiilgstu spalvų.

user posted image

o čia pūkuotukė liemenė:

user posted image
Atsakyti
RUGILE,

sveika smile.gif

Dėl pločio - matuok ties viduriu blauzdų. Turėtų būti neaptemptai laisva. Jei per platu bus, numezgus ir kelias (nu kokias 14) eilučių, tada reikės perskaičiuot.

Dėl sudėtingumo - pačio pradžioj gali be siaurinimo kiek pramegzt (kad ir tas 14 eilučių). Pasimatys raštas aiškiau, bus skaičiuot paprasčiau.

Dėl rašto keitimo į vien geras - matai, platuma aš tau skaičiavau, kaip mezgimui su blogom akim (gerom išeina plačiau siek tiek). Plius tas reljefas sukuria faktūrą. jei tikrai per sudėtinga, gali keisti i kvadratukus kokius ( 2 (arba keturios, jei 2 - per smulku) g, 2 b, ir taip - tiek eilių, kiek akių (2 ar 4), po to keiti vietom gerojoj pusėj: vietoj gerų mezgi blogas, vietoj blogų - geras).

Sėkmės!

O aš savo kablio jau sijoną pabaigiau, dabartės reikės kilt į viršų. Tai nežinau, ar kilt ratukais, neriant taip, kad suknelė nebus labai prigludusi, bet ir ne maišelis, AR daryt vietą kokiam raišteliui/užtrauktukui. Visgi nėrinys. Nors dėl siūlų (medvilnė su priemaišom) tai minkštas toks, kiek pasiduoda).
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2008 01 27, 12:36)
Atėjo ir mano eilė pasigirti.

Nu tikrai yra kuo pasigirt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ... tik ar aš žliba, ar tikrai taip yra, bet niekaip neįžiūriu tamsių spalvų mezginių grožio verysad.gif
Atsakyti