Įkraunama...
Įkraunama...

neriamos-mezgamos suknelės

Grazi ideja,Tetule! smile.gif
O figura galima pritaikyti beveik kiekvienam modeliui.
Juk jei "turto"(kg.)daugiau,tai is tokios sukneles,graziai atrodytu tunika biggrin.gif
Svarbu geros mintys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tetulė @ 2008 01 26, 00:40)

labai sauni suknele thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif noriu ir as tokios ax.gif
Atsakyti
Grožis wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gitta @ 2008 01 26, 16:57)

labai grazu thumbup.gif o vasara jau ne uz kalnu rolleyes.gif 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Tai gal schemutės abiejų suknyčių yra ?
Atsakyti
anannasine suknyte cia maciau mirksiukas.gif gal ir rastuka prisitaikyt imanoma is to forumo g.gif

http://club.osinka.r...8...p;&start=60
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 01 26, 14:07)
O figura galima pritaikyti beveik kiekvienam modeliui.

kad mano kunas taip staiga prisitaikytu ax.gif mezgu suknele (liko rankoves), uzsidejau turimus sukneles griauciukus ir issigandau saves doh.gif , nemaniau kad esu toks storkius verysad.gif rankos nusviro pamacius... bet mezgu toliau, gaila ir darbo ir siulu. o dar vienus siulus nusipirkau suknytei unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muske: 26 sausio 2008 - 19:03
QUOTE(Muske @ 2008 01 26, 19:02)
kad mano kunas taip staiga prisitaikytu  ax.gif mezgu suknele (liko rankoves), uzsidejau turimus sukneles griauciukus ir issigandau saves  doh.gif , nemaniau kad esu toks storkius  verysad.gif  rankos nusviro pamacius... bet mezgu toliau, gaila ir darbo ir siulu. o dar vienus siulus nusipirkau suknytei  unsure.gif

Nu nereikia taip jau savikritiskai nono.gif Aukščiau nosį ir greičiau parodyk savo grožį bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kuri nors turite sios tunikos aprasyma rusu kalba?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gitta @ 2008 01 26, 20:13)
Nu nereikia taip jau savikritiskai  nono.gif Aukščiau nosį ir greičiau parodyk savo grožį  bigsmile.gif

tai kad cia ne savikritika, o realybe smile.gif vertintoju salia buvo, pritare man, kad ne stebuklai vaizde smile.gif
o parodysiu, kai numegsiu, dabar dar be rankoviu smile.gif
aciu uz palaikyma ax.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Nepergyvenk!Mano figuryte irgi ne katalogine.
Bet visvien istikima sukneliu mezgeja-nereja biggrin.gif
Aisku,dazniausiai,mano darbus nesioja geresnes pakabos tongue.gif
Papildyta:
Na,liepa50,tu kaip visada vietoj ir laiku!
Jau antra diena knisuosi ieskodama to alyvinio modeliuko.
Atsakyti