QUOTE(1RUGILE @ 2008 01 25, 20:33)
Tetule , suknelė SUPER .Bet va pradėjau pilkutę........................ Ačiuks Gadget už žinutę. Žinai ir aš taip apmasčiau, kad viena jos pusė suktis turėtų kaip mažoji, o kita jos pusė turėtų suktis į priešingą pusę ir dar pritariu tavo minčiai Nr. 2 , gal aš kaip tik par greitai ją sukau, man atrodo kad reikėtų ją auksčiau pavaryt ir tada sukt . O su foto, tai kad nėr ką rodyt mažule , kol laukiau Ats.:, išardžiau ir nusiteikiau imtis originalo, nebegaliu kaip noriu. Jei ką pavarysiu ir bus matyti koks tai pynutės nosiuko galas įmesiu gal ryt po pietų , gerai ?
Oi palauk Gadget, kaip turi suktis pagal tavo Nr2 ar pynutės kai yra iš dviejų pusių, tai tu turi omeny kad vienoj pusėj suksis į tą pačią pusę, kitoj į priešingą Ar vieną kartą tą pynutę pasuku vienaip, paskui antrą kartą tą pačią sukdama turėčiau sukti į priešingą ? Na ir pavariau aš čia tau suktai ?Ir dar norėjau paklaust ar mažinimas eina tik viduryje, neliečiant šoniukų ?
Oi palauk Gadget, kaip turi suktis pagal tavo Nr2 ar pynutės kai yra iš dviejų pusių, tai tu turi omeny kad vienoj pusėj suksis į tą pačią pusę, kitoj į priešingą Ar vieną kartą tą pynutę pasuku vienaip, paskui antrą kartą tą pačią sukdama turėčiau sukti į priešingą ? Na ir pavariau aš čia tau suktai ?Ir dar norėjau paklaust ar mažinimas eina tik viduryje, neliečiant šoniukų ?
Tos oranžinės dalies nesupratau biškuliuką. Pynes, kaip jos sukiojasi viena kitos atžvilgiu, žiūrėk mano špargalkoj su X1 ir X2. O kairė su dešine (viena pynių pora ir kita) tai turi būti veidrodinės.
O siaurinimas - jo, mano supratimu, tik per vidurį.
Sėkmės ir labai lauksiu pirmų žinučių su pramezgiukais