Įkraunama...
Įkraunama...

neriamos-mezgamos suknelės

Tigi ARUAl, jau žinai vaistą nuo visų nuodėmių - 10/20 naujų nematytų suknelių. Įdedi į temą, ir veikia kaip sveikamarijos ax.gif

QUOTE(1RUGILE @ 2008 01 25, 20:33)
Tetule , suknelė SUPER .Bet va pradėjau pilkutę........................ Ačiuks  Gadget už žinutę. Žinai ir aš taip apmasčiau, kad viena jos pusė suktis turėtų kaip mažoji, o kita jos pusė turėtų suktis į priešingą pusę thumbup.gif  ir dar pritariu tavo minčiai Nr. 2 thumbup.gif , gal aš kaip tik par greitai ją sukau, man atrodo kad reikėtų ją auksčiau pavaryt ir tada sukt g.gif . O su foto, tai kad nėr ką rodyt mažule doh.gif , kol laukiau Ats.:, išardžiau doh.gif  ir nusiteikiau imtis originalo, thumbup.gif  nebegaliu kaip noriu. Jei ką pavarysiu ir bus matyti koks tai pynutės nosiuko galas blush2.gif  įmesiu gal ryt po pietų , gerai mirksiukas.gif ?
Oi palauk Gadget, kaip turi suktis pagal tavo Nr2  mirksiukas.gif ar pynutės kai yra iš dviejų pusių, tai tu turi omeny kad vienoj pusėj suksis į tą pačią pusę, kitoj į priešingą g.gif Ar vieną kartą tą pynutę pasuku vienaip, paskui antrą kartą tą pačią sukdama turėčiau sukti į priešingą g.gif ? Na ir pavariau aš čia tau suktai blush2.gif ?Ir dar norėjau paklaust ar mažinimas eina tik viduryje, neliečiant šoniukų g.gif ?

Tos oranžinės dalies nesupratau biškuliuką. Pynes, kaip jos sukiojasi viena kitos atžvilgiu, žiūrėk mano špargalkoj su X1 ir X2. O kairė su dešine (viena pynių pora ir kita) tai turi būti veidrodinės.

O siaurinimas - jo, mano supratimu, tik per vidurį.

Sėkmės drinks_cheers.gif ir labai lauksiu pirmų žinučių su pramezgiukais smile.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz patarimus drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Pradziai surinkau akis taip - bet jei negraziai atrodys bandysiu vaseliu nert, o jei ir taip neiseis - tada jau liks vienintelis variantas - megzt atskirai...

pasirodysiu kas gaunasi tik kita savaite, nes kai dirbu visai neturiu laiko megzt, o laisva dabar tik 3-4dienis... verysad.gif
Atsakyti
Siaip suvarstymas sone nelabai ir reikalingas ,puikiai galima ir taip ilisti biggrin.gif i liemene telpu ir as ir dukra ,graziai apitempia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 01 25, 21:25)
Siaip suvarstymas sone nelabai ir reikalingas ,puikiai galima ir taip ilisti biggrin.gif i liemene telpu ir as ir dukra ,graziai apitempia 4u.gif

Cia pagrinde ne del apsivilkimo, o tai yra projekto dalis mirksiukas.gif
Manau, kad turetu idomiau atrodyt nei paprasta siule, nes kitam sone siules nedarysiu... ax.gif
Atsakyti
Noriu tokios permatomos juodu plonu siuliuku suknytes iki vidurio blauzdu.
Gal kuri turit kokia nors regima ideja? g.gif doh.gif
Atsakyti
Dėkui, dovyda, už rūpestėlį 4u.gif
Man tai kas antra gal suknutė graži čia parodyta būna, bet su tais norais reikės palūkėti šiek tiek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 01 25, 23:22)
Noriu tokios permatomos juodu plonu siuliuku suknytes iki vidurio blauzdu.
Gal kuri turit kokia nors regima ideja? g.gif  doh.gif

Gal šita patiktų?

http://img183.imagev...1_122_233lo.jpg
Atsakyti
tetule , dedi nuostabias, nuostabias ir fantastiškos kokybės nuotraukas!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(tetulė @ 2008 01 26, 00:40)

nu jau grozis!!!! thumbup.gif pritariu Gadget visu 100 apsisukimu lotuliukas.gif
Atsakyti

Sakes kaip grazu thumbup.gif
Atsakyti

Labai grazu. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tik ne su mano figura... schmoll.gif Tai nors seile galiu pavarvinti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 26, 09:54)
tetule , dedi nuostabias, nuostabias ir fantastiškos kokybės nuotraukas!!!!!!!

Mergaitės, malonu, kad pastebėjot, ir kad patiko. Puoškitės. Dedu tai, kas man pačiai gražu.
Atsakyti