Įkraunama...
Įkraunama...

neriamos-mezgamos suknelės

QUOTE(gadget3 @ 2008 01 25, 17:39)
Virbalų nulaikymui labai padeda valas. Labai neseniai išbandžiau (nes neseniai tokį platų dalyką megzti pradėjau, kaip LABAI platėjantis suknelės sijonas, o ne šiaip kokia tunikiukė kukliai bet prigludusiai kūnelį apgaubianti).

Čia tavo salotinis projektas, kurio idėją buvai nupaišius ir įdėjus prieš didįjį pokalbį kas čia kur temoj ar ne į temą šneka, ar ne? Būtų buvę LLLLLabai gerai ir tą paveiksliuką pakartot, ir foto įdėt, tada aiškiau sekasi patarti.

Niu, dvidešimt akių per siauras - čia jau rimtai. Manau, paimsi valinius virbalus ir daug problemų išsispręs, ir nereikės net to užtrauktuko/užrauktuko šone, nes mezgi nebaisiai kietai, ar ne?

user posted image
user posted image
Va sudejau ir piesinuka ir mezginuka kartu...

Mezgu siaip kietai, bet del tos priezasties imu storesnius virbalus, bet to uzrauktuko vis tiek noriu, cia dalis is projekto...

Del virbaliuku manau, kad pabandysiu kaip su tokiais seksis, nes siuo metu neturiu virbalu su valu tokio storumo, tik visu numeriu storesnius, o veliau paieskosiu nusipirkt su valu, bet cia tik kita savaitele... rolleyes.gif
Atsakyti
Matau virsutine dalis gaunasi platesne.Man irgi taip buvo kai pririnkau akis apatinei daliai. Taigi as mezgiau apatine dali atskirai ,o po to prisiuvau taip gavosi graziau.Manau ir sijonui reikes megzti atskirai ,o po to prisiuti 4u.gif
Atsakyti
Gadget mirksiukas.gif , gelbėk unsure.gif . Neišeina taip gražiai tų storų pynių supyniuot doh.gif .Kaip tau atrodo jos į priešingą pusę turi suktis nei mažutė g.gif s?Aš suku iš abiejų pusių vienodai?Gal negerai g.gif ?O kaip tau atrodo?Parašyk kai galėsi, ok.Nebegaliu kentėti rankos raudonos(nukasytos).
Atsakyti
[quote=aaagnex,2008 01 25, 18:12]
user posted image
user posted image
Aš kai panašų "projektą" dariau, tai apneriau vašeliu, o po to surinkau akis ir mezgiau žemyn, tada tų akių daugiau gavosi ir susijungė gražiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polo: 25 sausio 2008 - 17:55
Matau, aagnex, jau gavai tikrai geru patarimu smile.gif

Sakai, mezgi tikrai kietai? Tada uzvarstymas sone - gera ideja. Ypac jei siulas koks maziau paslankus.

QUOTE(1RUGILE @ 2008 01 25, 18:43)
Gadget mirksiukas.gif , gelbėk unsure.gif . Neišeina taip gražiai tų storų pynių supyniuot doh.gif .Kaip tau atrodo jos į priešingą pusę turi suktis nei mažutė g.gif s?Aš suku iš abiejų pusių vienodai?Gal negerai g.gif ?O kaip tau atrodo?Parašyk kai galėsi, ok.Nebegaliu kentėti rankos raudonos(nukasytos).

Idek foto, jei dar rankas kazkiek valdai, gerai???

O is parasymo tai man tokios mintys kyla:

viens) Viena karta ta placioji sukasi i ta pat puse, kaip mazute, o kita karta - i priesinga, ir is kito krasto.

du) Beje, negrazu gali buti ir todel, kad gal jau per platu???? Gal reikia didinti ir eiliu tarp sukimu skaiciu, ne tik pacia pyne platinti?

Atsakyti
Sveikos mergaitės, įdedu suknelės nuorodą:
http://img11.imageve...2_122_665lo.jpg
ir beretė:
http://img131.imagev...blumarine15.jpg
Atsakyti
QUOTE(tetulė @ 2008 01 25, 19:57)

Labai daili suknele, ir nuotrauka - puikios kokybes, matosi detaliai net kur akys kraste sumezginetos!!! SUPER!

Dar galima vasario salciams spet sukurti, nes is storu gi siulu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tetulė @ 2008 01 25, 19:57)
ir  beretė:
http://img131.imagev...blumarine15.jpg

suknele thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir silta rolleyes.gif
Atsakyti
Tetule mirksiukas.gif , suknelė SUPER thumbup.gif .Bet va pradėjau pilkutę........................ wub.gif Ačiuks 4u.gif Gadget mirksiukas.gif už žinutę. Žinai ir aš taip apmasčiau, kad viena jos pusė suktis turėtų kaip mažoji, o kita jos pusė turėtų suktis į priešingą pusę thumbup.gif ir dar pritariu tavo minčiai Nr. 2 thumbup.gif , gal aš kaip tik par greitai ją sukau, man atrodo kad reikėtų ją auksčiau pavaryt ir tada sukt g.gif . O su foto, tai kad nėr ką rodyt mažule doh.gif , kol laukiau Ats.:, išardžiau doh.gif ir nusiteikiau imtis originalo, thumbup.gif nebegaliu kaip noriu. Jei ką pavarysiu ir bus matyti koks tai pynutės nosiuko galas blush2.gif įmesiu gal ryt po pietų , gerai mirksiukas.gif ?
Oi palauk Gadget, kaip turi suktis pagal tavo Nr2 mirksiukas.gif ar pynutės kai yra iš dviejų pusių, tai tu turi omeny kad vienoj pusėj suksis į tą pačią pusę, kitoj į priešingą g.gif Ar vieną kartą tą pynutę pasuku vienaip, paskui antrą kartą tą pačią sukdama turėčiau sukti į priešingą g.gif ? Na ir pavariau aš čia tau suktai blush2.gif ?
Ir dar norėjau paklaust ar mažinimas eina tik viduryje, neliečiant šoniukų g.gif ?
Atsakyti
oj mergaites, juk galim plepaliuku neskaityt ( as taip darau blush2.gif ) lotuliukas.gif o patarimu tikrai geru buna thumbup.gif
Atsakyti
O aš dabar susirūpinau- tiek priplepėjau ne į temą ax.gif Bet tikiuosi labai nesupyksit ax.gif
Atsakyti
Na,tetules ideta suknike labai lux.Juk nebutinai turi buti suknia,gali buti ir megztinio ideja.
Gerai,kai plepant dar ir info gali gauti bigsmile.gif
Atsakyti