Įkraunama...
Įkraunama...

neriamos-mezgamos suknelės

norfoj kitokie siuliukai nei tavo, Mate, ten 15% mocheros tera, likusi dalis akrilanas rolleyes.gif paciupinejus labai svelnus ir malonus siuliukas, tik kazin kaip nesiotusi, gal labai apsiburbulioutu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 01 25, 15:32)
nu kainos norfoj tiesiog uzmusa!!!! biggrin.gif as gerose akyse uz ta mochera sumokejau beveik 13 Lt (uz viena matkeli - 25 gr. 245 m) !!! doh.gif

Tai gal ten sudėtis geresnė - mocheros daugiau g.gif
Atsakyti
P.S. manau, kad šitie off topic ir daro temą tokia populiaria. Matot, kiek daba čia susirinkusių supermamų apie suknias skaito? tongue.gif
Atsakyti
80% Super kid mohair
20% Poliamid
Papildyta:
niuma, kaip tu padarei, kad pas tave dvi spalvytes taip juostelem eina??? as galvoju desiu viena eile savo senuju siulu ir viena mocheros. ar ir pas mane tada taip gausis stulpeliais???
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 01 25, 16:41)
80% Super kid mohair
20% Poliamid

Mate is kur tu esi?
Tokiu maciau ABC kaune, kaina ~9Lt, leksiu kada nusipirkt, bet kol kas atsargu turiu ilgam...
Tik spalvyciu nedidelis pasirinkimas buvo, o kitur kainos apie 12-13 kiek uzmaciau svyruoja... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitta @ 2008 01 25, 15:35)
Skamba labai gražiai  wub.gif
Gal gali pasirodyti kiek jau numezgus  ax.gif

numezgiau nugara ir jau priekio siek tiek
nufotkinsiu kai baisiu nes rastas traukiasi ir atrodo kao[p salikas tas gabalas
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2008 01 25, 16:16)
Nu, tai kad aš ne puoliau..o tik pasakiau, kaip man iš šono atrodo.. g.gif ..Aišku kai šnekama yra apie pačias suknutes ir diskutuojama apie tai, kaip geriau kažką padaryti, klausiama nuomonė viskas gerai..bet kai kelis puslapius tenka skaityti apie bele ką, kai tema yra skirta visai ne tam..tai žinokit nervina..Nes jūs neužmirškit, kad yra ir kitų merginų, kurios renka info..pasiskaito..ir neseka visko..tai juokingai atrodo tokie kai kur bereikalingi pokalbiai..Ir taip norint kažką surasti daug laiko užsiima, kol žurnaliukus perverti čia forume, kol kitur pasisklaidai..o jei dar norint kažką apie sukneles pasiskaityti, turi skaityti blevyzgas (žodis, kuris žiūriu labai jau prigijo čia)..tai erzina..
Tikrai nenorėjau nieko įžeisti ir tikrai nieko nepuoliau..O dėl pamąstymų moderatoriams, tai jie draudžia bereikalingus pokalbius ne į temą (šitas beje mano postas taip pat ne į temą, bet aš elementariai noriu būti teisingai suprasta)..
Ir nereikia dabar visom vaidinti įsižeidūsių..ir žodį blevyzgos rašyti paryškintai..juokingai atrodo, kaip kokiam vaikų darželį.. 4u.gif

as laaaaabai atsiprasau, bet tamstos tonas tikrai nebuvo jau toks nekaltas "is sono"....ir man kaip ir kitoms forumietems kilo minciu del saukstelio deguto, musu medaus backoje... mano nuomone, forumas ir yra skirtas pabendravimams, be to mes cia rasydamos stengiames ne del kitu skaitanciuju, o del saves ir pinigu mums niekas uz tai nemoka lotuliukas.gif yra cia rankdarbiautoju visokiu - vienoms patarimo, kitoms, pavyzdelio, trecioms gal tik palaikymo truksta.... taigi...smagu, bent jau kad susitaret tongue.gif

oooooo sprendimas yra! mirksiukas.gif Salne, uz virbalu ir vaselio ir pirmyn prie musu su suknele, va tada ir atsirinksim, kas ka sugeba, kas reikalinga ir kas ne drinks_cheers.gif

Merginos yra minciu apie nauju namuciu temos keitima 4u.gif

Imetu sukneliu lotuliukas.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image

o jau sitaaaaaaaaaaaaaaa wub.gif jauciu bus sekanti blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 25 sausio 2008 - 15:59
QUOTE(dovyda @ 2008 01 25, 15:52)
user posted image

thumbup.gif Woooo bigsmile.gif gražuuuu, noriuuuu wub.gif
Atsakyti
Siek tiek pamezgejau ir noriu pasirodyti... mezgu zemyn...
Tik ta dali, kur primegzta reiks ardyt, nes per siaura gaunasi, reiks akiu dadet... bet siaip niekas nepasikeis...

user posted image
Kaip atrodo?

Beje, man reikia ne pagyru, o komentaru su nuomone ir patarimu, nes prasta dar labai is manes mezgeja, tai reikia mokytis ne is pagyru, o is patarimu mirksiukas.gif

Pakaiciavau, kad truksta 20 akiu, o jau ir taip sunku virbalus nulaikyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 25 sausio 2008 - 16:28
QUOTE(aaagnex @ 2008 01 25, 17:13)
Siek tiek pamezgejau ir noriu pasirodyti... mezgu zemyn...
Tik ta dali, kur primegzta reiks ardyt, nes per siaura gaunasi, reiks akiu dadet... bet siaip niekas nepasikeis...

user posted image
Kaip atrodo?

Beje, man reikia ne pagyru, o komentaru su nuomone ir patarimu, nes prasta dar labai is manes mezgeja, tai reikia mokytis ne is pagyru, o is patarimu  mirksiukas.gif

Pakaiciavau, kad truksta 20 akiu, o jau ir taip sunku virbalus nulaikyt  doh.gif

Virbalų nulaikymui labai padeda valas. Labai neseniai išbandžiau (nes neseniai tokį platų dalyką megzti pradėjau, kaip LABAI platėjantis suknelės sijonas, o ne šiaip kokia tunikiukė kukliai bet prigludusiai kūnelį apgaubianti).

Čia tavo salotinis projektas, kurio idėją buvai nupaišius ir įdėjus prieš didįjį pokalbį kas čia kur temoj ar ne į temą šneka, ar ne? Būtų buvę LLLLLabai gerai ir tą paveiksliuką pakartot, ir foto įdėt, tada aiškiau sekasi patarti.

Niu, dvidešimt akių per siauras - čia jau rimtai. Manau, paimsi valinius virbalus ir daug problemų išsispręs, ir nereikės net to užtrauktuko/užrauktuko šone, nes mezgi nebaisiai kietai, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 01 25, 15:43)
80% Super kid mohair
20% Poliamid

niuma, kaip tu padarei, kad pas tave dvi spalvytes taip juostelem eina??? as galvoju desiu viena eile savo senuju siulu ir viena mocheros. ar ir pas mane tada taip gausis stulpeliais???

Va už tai Norfiniai ir tokie pigūs, todėl sudėtį parašiau. Biškutį baisoka dėl jų kokybės g.gif

O ten, tai siūlų gadinimas doh.gif biggrin.gif Galvojau, visą sijoninę dalį taip nersiu, bet reikia nert ir karto dviem kamuoliukais, o kad siūlo nenutraukt, jis išvirkščioj pusėj ir eina kaip jungiamas. bet paskui pagailėjau siūliukų ax.gif nu žodžiu, rodau:
user posted image

o jei daryt eilėm, tai gautųsi kažkas panašaus, kaip pavyzduko apačia, iki vašelio:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 25 sausio 2008 - 16:59
QUOTE(geltoniausia @ 2008 01 25, 17:08)
thumbup.gif  Woooo  bigsmile.gif  gražuuuu, noriuuuu  wub.gif

kad nori, tai special for u tsakant schemute 4u.gif sekmes!

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 25 sausio 2008 - 17:14