neringata, tuoj apsiverksiu ( is laimes) kai pamaciau ka tie du burbuliukai geltoni daro !!! Aciuks!!!
Papildyta:
vel blevyzgos! nu siaubas!!!!
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 25, 08:11)
Sveikinu sveikinu sveikinu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tikiuos, šį kartą kau smarkiai pakankamai užsisakei, ir malūnėlis nesustos
Kablys - dalykas riiimtas.
Tikiuos, šį kartą kau smarkiai pakankamai užsisakei, ir malūnėlis nesustos
Kablys - dalykas riiimtas.
pasigriebiau visas 3 rites!!! dal tiek ir nebereiks, bet nors nebepritruksiu
QUOTE(qqte @ 2008 01 25, 14:59)
tiesiog meginau surasti pateisinima tokiam puolimui ir tiek.zodis gal buvo irasytas kaip abejones irodymas
nes ta pati galima pasakyti ivairiai, kad kitom nesukeltum pykcio
puilimas visada issaukia gynyba nors pvz as visai nesigincyju kad nera cia ko ne i tema sneketi (zr. apie pamastymus moderatoriams)
nes ta pati galima pasakyti ivairiai, kad kitom nesukeltum pykcio
puilimas visada issaukia gynyba nors pvz as visai nesigincyju kad nera cia ko ne i tema sneketi (zr. apie pamastymus moderatoriams)
Nu, tai kad aš ne puoliau..o tik pasakiau, kaip man iš šono atrodo.. ..Aišku kai šnekama yra apie pačias suknutes ir diskutuojama apie tai, kaip geriau kažką padaryti, klausiama nuomonė viskas gerai..bet kai kelis puslapius tenka skaityti apie bele ką, kai tema yra skirta visai ne tam..tai žinokit nervina..Nes jūs neužmirškit, kad yra ir kitų merginų, kurios renka info..pasiskaito..ir neseka visko..tai juokingai atrodo tokie kai kur bereikalingi pokalbiai..Ir taip norint kažką surasti daug laiko užsiima, kol žurnaliukus perverti čia forume, kol kitur pasisklaidai..o jei dar norint kažką apie sukneles pasiskaityti, turi skaityti blevyzgas (žodis, kuris žiūriu labai jau prigijo čia)..tai erzina..
Tikrai nenorėjau nieko įžeisti ir tikrai nieko nepuoliau..O dėl pamąstymų moderatoriams, tai jie draudžia bereikalingus pokalbius ne į temą (šitas beje mano postas taip pat ne į temą, bet aš elementariai noriu būti teisingai suprasta)..
Ir nereikia dabar visom vaidinti įsižeidūsių..ir žodį blevyzgos rašyti paryškintai..juokingai atrodo, kaip kokiam vaikų darželį..
O aš dažnai užsuku čia paskaitinėt. Kai neturiu kada skaitinėt "blevyzgų" tiesiog perverčiu greitai, pasižiūriu tik nuorodas ir foto. Bet kartais įsiskaičius ką čia "blevyzgojat" galima rasti labai daug vertingų patarimų merginos taip ir toliau
Besiknaisiodama internetiniuose toliuose radau labai gražią suknutę, tik va, jaučiu, kad niekaip nenunarpliočai tokios, nemėgztu plonų siūlų, neturiu kantrybės Chemų nėra, bet viskas labai aišku
Besiknaisiodama internetiniuose toliuose radau labai gražią suknutę, tik va, jaučiu, kad niekaip nenunarpliočai tokios, nemėgztu plonų siūlų, neturiu kantrybės Chemų nėra, bet viskas labai aišku
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 25, 09:31)
QUOTE(Salne @ 2008 01 25, 15:16)
Nu, tai kad aš ne puoliau..o tik pasakiau, kaip man iš šono atrodo.. ..Aišku kai šnekama yra apie pačias suknutes ir diskutuojama apie tai, kaip geriau kažką padaryti, klausiama nuomonė viskas gerai..bet kai kelis puslapius tenka skaityti apie bele ką, kai tema yra skirta visai ne tam..tai žinokit nervina..Nes jūs neužmirškit, kad yra ir kitų merginų, kurios renka info..pasiskaito..ir neseka visko..tai juokingai atrodo tokie kai kur bereikalingi pokalbiai..Ir taip norint kažką surasti daug laiko užsiima, kol žurnaliukus perverti čia forume, kol kitur pasisklaidai..o jei dar norint kažką apie sukneles pasiskaityti, turi skaityti blevyzgas (žodis, kuris žiūriu labai jau prigijo čia)..tai erzina..
Tikrai nenorėjau nieko įžeisti ir tikrai nieko nepuoliau..O dėl pamąstymų moderatoriams, tai jie draudžia bereikalingus pokalbius ne į temą (šitas beje mano postas taip pat ne į temą, bet aš elementariai noriu būti teisingai suprasta)..
Ir nereikia dabar visom vaidinti įsižeidūsių..ir žodį blevyzgos rašyti paryškintai..juokingai atrodo, kaip kokiam vaikų darželį..
psio nesipykstam
supratau atsiprasau jei izeidziau
Papildyta:
QUOTE(Gitta @ 2008 01 25, 15:17)
as kazka panasaus pilkai rudos spalvos dabar narplioju
tik kaklas bus neaukstas o gili apvali iskirpte
o tas rastelis kur virsuje su pynem eis per visa suknele
mezgasi pakankamai greit tarp kitko nors ir siulai ir virbaliukai ploni gana
Oj, Mate, žiūriu, kad mes kokios tai giminigos sielos
Vakar kaip tik pagalvojau, kodėl tu nežadi savo kūrinio nešiot kaip suknytės. pasirodo, žadi
Ir siūliukus kaip tai derinam panašius
Mano pilkai juodą kūrinį žada pašildyt tokia skraistė (irgi kažkada gims), tik va tempai pas mane lėtesni, bet iriuosi
o šiandien Norfoj užmačiau, kad ir jie moheriuko atsivežė. sudėtis gal nelabai- 15 proc moherio, 85- acrilan. 50 g/225 m, bet kaina apie 3,50 (labai ).
Vakar kaip tik pagalvojau, kodėl tu nežadi savo kūrinio nešiot kaip suknytės. pasirodo, žadi
Ir siūliukus kaip tai derinam panašius
Mano pilkai juodą kūrinį žada pašildyt tokia skraistė (irgi kažkada gims), tik va tempai pas mane lėtesni, bet iriuosi
o šiandien Norfoj užmačiau, kad ir jie moheriuko atsivežė. sudėtis gal nelabai- 15 proc moherio, 85- acrilan. 50 g/225 m, bet kaina apie 3,50 (labai ).
QUOTE(Salne @ 2008 01 25, 12:59)
Nesupratau..čia tema apie sukneles..ar šiaip moteriškų pasiplepėjimų skyrelis???..Merginos neteškit eterio savo blevyzgomis, nes yra tokių, kurios nori pasisemti įdėjų, o ne skaityti visiškus niekus.. ..Tam yra atskiros temos..
Apsipardonte, Salne, gal geriau būtų atsakyti į klausimą (manau ši tavo kritika buvo skirta būtent man), o ne leistis į nuodugnius barimus dėl temos teršimo
Papildyta:
QUOTE(polo @ 2008 01 25, 13:31)
Man atrodo , kad čia rasi info (o gal ir ne apie šitą tu klausei )
Labai dėkavoju Būtent šito ir klausiau
QUOTE(geltoniausia @ 2008 01 25, 15:26)
Apsipardonte, Salne, gal geriau būtų atsakyti į klausimą (manau ši tavo kritika buvo skirta būtent man), o ne leistis į nuodugnius barimus dėl temos teršimo
Nu žinai, tavo postas buvo tik vienas, o ne per kelis puslapius..O tu tik paklausei klausimo, kurio galbūt nežinojai kur kitur užklausti.. ..Todėl tikrai ne tau.. ..
nu kainos norfoj tiesiog uzmusa!!!! as gerose akyse uz ta mochera sumokejau beveik 13 Lt (uz viena matkeli - 25 gr. 245 m) !!!
QUOTE(qqte @ 2008 01 25, 15:22)
as kazka panasaus pilkai rudos spalvos dabar narplioju
Skamba labai gražiai
Gal gali pasirodyti kiek jau numezgus
QUOTE(Salne @ 2008 01 25, 15:30)
Nu žinai, tavo postas buvo tik vienas, o ne per kelis puslapius..O tu tik paklausei klausimo, kurio galbūt nežinojai kur kitur užklausti.. ..Todėl tikrai ne tau.. ..
Dėkui, nors už tai, o tai jau prisigalvojau visokių nesamonių (čia kol nepaskaičiau visų sekusių komentarų po tavo pirmąja žinute)