Įkraunama...
Įkraunama...

neriamos-mezgamos suknelės

QUOTE(geltoniausia @ 2008 01 25, 13:04)
Sveikutės, aš čia ne į temą šiek tiek...
Gal galit papasakoti, kaip reikia susikurti savo albumą public.fotki.com  4u.gif
Niekaip nesuprantu...  unsure.gif

Man atrodo , kad čia rasi info (o gal ir ne apie šitą tu klausei g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polo: 25 sausio 2008 - 13:33
Labadiena 4u.gif
Siandien ateinu dar karta pasikonsultuot... ir pasirodyt ka sumasciau is to kostiumelio...

Cia pasipiesiau kaip as isivaizduoju... ax.gif
user posted image
Kaip manot ar graziai atrodytu?

beje, dar nzn kaip apacia daryt: unsure.gif variantai yra 2, jei daryt grynai tunika - apatine dali megzt is 2 gabalu ir daryt sonuose skeltukus...
arba surinkt akis ant zilkiniu virbalu ir megzt apvaliai - jeigu daryciau kaip suknute... cool.gif

Papildyta:
QUOTE(Salne @ 2008 01 25, 13:59)
Nesupratau..čia tema apie sukneles..ar šiaip moteriškų pasiplepėjimų skyrelis???..Merginos neteškit eterio savo blevyzgomis, nes yra tokių, kurios nori pasisemti įdėjų, o ne skaityti visiškus niekus.. doh.gif ..Tam yra atskiros temos.. 4u.gif

poster_offtopic.gif Galvojau nieko nesakyt, bet negaliu susliaikyt... smile.gif
Taigi, pasakysiu taip; as manau, kad susirenkam cia tam, kad ne tik vien ideju pasisemt, bet ir patirtim pasidalint, o idejos dazniausiai ir kyla blevyzgojant. ideju pilnas internetas, tam nebutina forumuose dalyvaut, tam ir yra forumas, kad kalbet blink.gif
beje, jei nepatinka blevyzgos eini i zurnalu skyreli, i rastu skyreli ir semiesi ideju kiek sirdis geidzia - kiek ten ideju yra visu igyvendint neuzteks ir viso gyvenimo mirksiukas.gif
Atsiprasau, jei izeidziau ir uz tai, kad tersiu eteri unsure.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2008 01 25, 13:59)
poster_offtopic.gif Galvojau nieko nesakyt, bet negaliu susliaikyt... smile.gif
Taigi, pasakysiu taip; as manau, kad susirenkam cia tam, kad ne tik vien ideju pasisemt, bet ir patirtim pasidalint, o idejos dazniausiai ir kyla blevyzgojant. ideju pilnas internetas, tam nebutina forumuose dalyvaut, tam ir yra forumas, kad kalbet blink.gif
beje, jei nepatinka blevyzgos eini i zurnalu skyreli, i rastu skyreli ir semiesi ideju kiek sirdis geidzia - kiek ten ideju yra visu igyvendint neuzteks ir viso gyvenimo mirksiukas.gif
Atsiprasau, jei izeidziau ir uz tai, kad tersiu eteri unsure.gif  tongue.gif

Tu pirma forumo taisykles pasiskaityk..kartu ir tas, kurios skirtos rankdarbių skyreliui mirksiukas.gif ..Jei yra tema apie sukneles, tai ir blevyzgokit apie sukneles.. 4u.gif
Atsakyti
na, merginos, gal ir saktysit , kad per daug jautriai sureagavau i kai kuriuos komentarus, bet kadangi jauciuosi labiausiai blevyzgojanti ir tersianti eteri , tai tadu uzsiraukiu , nors grizdama po pietu buvau labai pakiliai nusiteikus nes vietoj trukstamu melynu suknios siulu nusipirkau superines tos pacios spalvos mocherytes ir norejau jums net foto ikelt ir viska aptart, bet ....
kaip zinia , salia aptarimo butu tikrai daug blevyzgu, taigi raukiuos (ar ilgam - nezinau), bet kazkaip netycia praejo bet koks noras apie ka nors blevyzgot...
gadget3 sugalvotas sakinukas musu temos ankstesnej daly "emociju ir ideju bankas" pasirodo, neatitinka tikroves... gaila...

aaagnex drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nagi, mergaitės, greit visos vėl atgal džiugenas susigrąžinkit! bigsmile.gif
Čia pas jus taip šilta, jauku ir gera, kad dažnai užsuku paskaityt tų jūsų "blevyzgų". Dėl jų ši temelė ir yra tokia miela. Pamastau, kad norėčiau kartu su jumis megzti kokią suknikę, tik gaila, kad ji į mano artimiausius planus neįeina.. verysad.gif Neseniai beveik visą megztuko nugarą išardžiau, teks vėl iš naujo pradėti.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 01 25, 15:17)
na, merginos, gal ir saktysit , kad per daug jautriai sureagavau i kai kuriuos komentarus, bet kadangi jauciuosi labiausiai blevyzgojanti ir tersianti eteri , tai tadu uzsiraukiu , nors grizdama po pietu buvau labai pakiliai nusiteikus nes vietoj trukstamu melynu suknios siulu nusipirkau superines tos pacios spalvos mocherytes ir norejau jums net foto ikelt ir viska aptart, bet ....
kaip zinia , salia aptarimo butu tikrai daug blevyzgu, taigi raukiuos (ar ilgam - nezinau), bet kazkaip netycia praejo bet koks noras apie ka nors blevyzgot...
gadget3 sugalvotas sakinukas musu temos ankstesnej daly "emociju ir ideju bankas" pasirodo, neatitinka tikroves... gaila...

aaagnex  drinks_cheers.gif

Mate, aaagnex drinks_cheers.gif Na gerai, mes cia truputuka pablevizgojam(aisku tuo paciu ir viena kita palaikom), bet pasakykit... Nejaugi cia ideju trukumas? Tik reikia nepatinget ir i nuorodas ilyst - OHOHO - IDEJU SU KAUPU ax.gif
Mate, nekvarsinkim sau galvos -kelk cion foto - labai smalsu jau tavo derinuka pamatyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 25 sausio 2008 - 14:45

QUOTE(Mate @ 2008 01 25, 14:17)

aaagnex  drinks_cheers.gif

nu tik baik dabar
as is vis nematau jokiu cia blevyzgu ne i tema
viskas yra i tema ir nereaguokit jei kazkam kitaip atrodo
aisku miela kad kazkas atejo musu pabarti...zinai gal zmogiukas neturi su kuo pabendrauti, liudna kai pamato kad tarpusavy dziugaujam ir t.t. bet mes tai cia ne prie ko ir nereikia dsel to savo sprendimu keist
staigiai dek suknyte kuria zadejai-noriu ja pamatyti

o seip jau moderatoriams pamatsymui
gal tada reiketyu atidaryti pasiplepejimus mezgejoms kur niekas neitu ir neaiskintu kad negalima sneketis reikia tik nuotraukas deti ir modelius?
butu kazkas tokio kaip pas planuojancias ar pas nestukes?
nes kaip zinom kada gi plepasi jei ne mezgant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 01 25, 14:44)
aisku miela kad kazkas atejo musu pabarti...zinai gal zmogiukas neturi su kuo pabendrauti, liudna kai pamato kad tarpusavy dziugaujam ir t.t. bet mes tai cia ne prie ko ir nereikia dsel to savo sprendimu keist

Be komentarų.. 4u.gif ..Smagu, kai žmogus šitaip sugeba įvertinti žmogų.. bigsmile.gif ..Duodu kelią..ir pasitraukiu..netrukdau, kad ne duok dieve nenumirčiau iš pavydo,kaip jūs čia tarpusavyje džiūgaujat, o aš vargšė neturiu su kuo pasidžiaugti.. verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2008 01 25, 14:56)
Be komentarų.. 4u.gif ..Smagu, kai žmogus šitaip sugeba įvertinti žmogų.. bigsmile.gif ..Duodu kelią..ir pasitraukiu..netrukdau, kad ne duok dieve nenumirčiau iš pavydo,kaip jūs čia tarpusavyje džiūgaujat, o aš vargšė neturiu su kuo pasidžiaugti.. verysad.gif

tiesiog meginau surasti pateisinima tokiam puolimui ir tiek.zodis gal buvo irasytas kaip abejones irodymas
nes ta pati galima pasakyti ivairiai, kad kitom nesukeltum pykcio
puilimas visada issaukia gynyba nors pvz as visai nesigincyju kad nera cia ko ne i tema sneketi (zr. apie pamastymus moderatoriams) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chuliganka @ 2008 01 25, 15:39)
Nagi, mergaitės, greit visos vėl atgal džiugenas susigrąžinkit! bigsmile.gif
Čia pas jus taip šilta, jauku ir gera, kad dažnai užsuku paskaityt tų jūsų "blevyzgų". Dėl jų ši temelė ir yra tokia miela. Pamastau, kad norėčiau kartu su jumis megzti kokią suknikę, tik gaila, kad ji į mano artimiausius planus neįeina.. verysad.gif Neseniai beveik visą megztuko nugarą išardžiau, teks vėl iš naujo pradėti..  doh.gif

Aš čia mažai blevyzgoju , bet tikrai dažnai skaitau visų jūsų blevyzgas ir turiu pasakyt, su malonumu. Be to, iš to kyla nemažai minčių mezgamiems mano dalykams, nors tai ir nėra suknelės. O jei kada megsiu suknelę, būtinai prie jūsų prisijugsiu ir blevyzgosiu kartu su jumis! drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
oi, atrodo, prošlo... imetu greitai greitai ka siandien nusipirkau user posted image ir keliauju dirbt , nes verste uzverte darbais sad.gif (oi, cia buvo blevyzga, ar ne? g.gif )
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2008 01 25, 14:59)

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Mate @ 2008 01 25, 15:17)

console.gif
Atsakyti