Įkraunama...
Įkraunama...

neriamos-mezgamos suknelės

Sveikos!

Pažiūrėjau, kaip pučiasi albumėlis biggrin.gif Tai net pervadinau tą lentynėlę. Tik va, keliat ten DAR naujus grožius!!!!!! A kaip šitie, kur į šią ir praėjusią temą sudėti????

Dar pagalvosiu, kaip gražiai sudėti kokian pirman puslapin nuorodas veikiančias į visus temoje paminėtus albumėlius.

Mate, o pas ką tu į svečius eini? Nes jaučiu, kad spėsi pasipuošti smile.gif Tik žiūrėk, neįsitaisyk prie puikaus mėlyno rūbo dar ir pamėlusių paakiukų, nes neri tai kaip TANKAS (greitai greitai, o jei dar prisiminčiau arrrdymus...)

aaagnex, tunika - tai ta pati suknelė. Tik kartais po ja kelnės BŪTINOS smile.gif

Visoms užėjusioms - laba diena, kava ir gėlės.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 24 sausio 2008 - 10:47
gadget3, i svecius pasipuost niekaip nespesiu schmoll.gif Va, ka ta suvokiau, tai nustojau naktim nert, tikrai kad pamelusiu akiu nebutu biggrin.gif
Ir dar turiu plana-chuligana, reikes kaimynes labai graziai paprasyt, kad ji man gele is vilnos nuveltu (nes as geliu daryt nemoku rolleyes.gif , o ji tai daro fantastiskai!) prie to sarafano, nes turiu labai pagal spalva tinkamos vilneles... Oi kaip isisvajojau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 01 24, 11:12)
Labas rytas biggrin.gif
rodausi savo pusiaukele, reikia dar gera gabala prinert apacioj user posted image

Mate, nu kaip sauniai tavo sarafanas ziurisi thumbup.gif Ale tempai tai tavo tikrai zveriski biggrin.gif
Atsakyti
baikit baikt , merginos! kokie cia tempai- juk jau trecia savaite neriu.... norejosi truputi greiciau, bet juk mano tuos vargus jus zinot... ax.gif
Atsakyti
user posted image

idejyte smile.gif

QUOTE(Mate @ 2008 01 24, 11:58)
gadget3, i svecius pasipuost niekaip nespesiu  schmoll.gif Va, ka ta suvokiau, tai nustojau naktim nert, tikrai kad pamelusiu akiu nebutu biggrin.gif
Ir dar turiu plana-chuligana, reikes kaimynes labai graziai paprasyt, kad ji man gele is vilnos nuveltu (nes as geliu daryt nemoku  rolleyes.gif , o ji tai daro fantastiskai!) prie to sarafano, nes turiu labai pagal spalva tinkamos vilneles... Oi kaip isisvajojau...  mirksiukas.gif

O negalvojai kokiais (nebutinai ryskiais, galima skaidriais, retai, ar subtiliais juros spalvos kokios link perlamutrumo) karoliukais sio rubo gyvinti?

Va kaip cia: user posted image
Atsakyti
nea, karoliuku negalvoju siut, nes ir taip rastas margas savo faktura, i apacia dar truputi kiauresniu vietu bus (kaip mates foto) , ir dar vis tiek kokius marskinukus (o jei jie bus margi??? smile.gif) apsirengsiu, tai jau visai bus visko pilna. Bet veltos geles noreciau, reiks kaimynei saldainiu pirk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 01 24, 13:26)
baikit baikt , merginos! kokie cia tempai- juk jau trecia savaite neriu.... norejosi truputi greiciau, bet juk mano tuos vargus jus zinot... ax.gif

Vat ir nebaigsim, nebaigsim.Nes matosi jau darbo pabaiga.Tu tikrai labai sparciai neri,gal ,kad tiksla turejai - pasipuosti.
Man tai jis grazus jau dabar. Ir labai toks su dvasike, nes jau nuciupintas, nucackintas.Tiek daug darbo idejai, eidama link tobulybes:)) Saunuolyte, skruzdelyte:) 4u.gif
Papildyta:
gadget3 pasigailek , ta nuorodike kur apacioje dazniau imesk, o tai ejau atgal ir vis tiek zliba - neradau
Atsakyti
http://public.fotki.com/gadget3/

http://public.fotki.com/mate5/idejos/

dedu gadget3 nuoroda, o taip pat ir savo internetiniu paiesku rezultatus smile.gif

Papildyta:
Tik pas mane nesutvarkyti pavadinimai, nes nera laiko tokiems darbeliams...
Atsakyti
Čia mano surinktos idėjos mezgimui. http://public.fotki.com/zinule/ Tik kada nors dalį jų įgyvendinti doh.gif
Atsakyti
zinule, atsidarau tavo nuoroda (darbai kontoriniai palauks - mezgimas valdo!!!) ir randu savo kelis darbelius!!! Fantastika!!! Nerealus jausmas, kad kazkam mano darbas taip patiko, kad net itrauke i savo archyvus!!! smile.gif Aciu tau uz ivertinima! 4u.gif
Mano archyviniuose rinkiniuose irgi galbut kazkas ras savo foto - aciu toms, kurioms negaila pasidalint savo kuryba! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 01 24, 16:30)
zinule, atsidarau tavo nuoroda (darbai kontoriniai palauks - mezgimas valdo!!!) ir randu savo kelis darbelius!!! Fantastika!!! Nerealus jausmas, kad kazkam mano darbas taip patiko, kad net itrauke i savo archyvus!!! smile.gif Aciu tau uz ivertinima!  4u.gif
Mano archyviniuose rinkiniuose irgi galbut kazkas ras savo foto - aciu toms, kurioms negaila pasidalint savo kuryba!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tai ir žadėjau parašyt, kad jeigu ras kas savo darbelių tegul nepyksta. blush2.gif Dėjau viską, kas gražu. Ačiukas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 01 24, 10:12)
Labas rytas biggrin.gif  rodausi savo pusiaukele, reikia dar gera gabala prinert apacioj

o tada jau pasirodysiu normaliau  smile.gif

ohmy.gif ohmy.gif groooožis ohmy.gif ohmy.gif greitumas....
g.gif nors pagalvojau, kad aš neriu 1,75 vašeliu, siūliukas plonas... Bet kaip nors irgi įveiksiu. Nusprendžiau, kad bus gaila savo ilgo darba, kad makaluočiau ir eksperimentuočiau su spalvom. Tai užsukau šiandien prie hyperio į siūlų parduotuve, nusipirkau dar du Maxi juodų siūlų kamuoliukus- vis tik darysiu ilgą juodą apačią. Ir prie jos dar nusipirkau Kid mocheriuko wub.gif baltai-juodai-pilko, nusimegziu šalį ant pečių bigsmile.gif flirt.gif flirt.gif
Atsakyti